Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(saulegraza72 @ 2008 09 11, 11:46)
Aš užsakiau rugsėjo 1 d., o pranešimą iš pašto gavau rugsėjo 6 d. su rugsėjo 5 d. spaudu  ax.gif

Ačiū 4u.gif O aš užsakiau 28 dieną, ir iki šiol nieko negirdėti.. Gal paskambinti į paštą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chily @ 2008 09 11, 12:24)
Ačiū  4u.gif O aš užsakiau 28 dieną, ir iki šiol nieko negirdėti.. Gal paskambinti į paštą?  g.gif

as is braskiu laukaiu pora menesiu, is lookfantastic laukiu dvi savaites ir dar lauksiu ir nesinervuosiu ir zinau kad viskas cia ok:)
Atsakyti
smile.gif Na, o aš dėl viso pikto parašiau lookfantastic smile.gif Jie patys rašo, kad jei negauni siuntinio per 10 darbo dienų, reiktų juos informuoti.
Atsakyti
QUOTE(chily @ 2008 09 11, 14:06)
smile.gif Na, o aš dėl viso pikto parašiau lookfantastic smile.gif Jie patys rašo, kad jei negauni siuntinio per 10 darbo dienų, reiktų juos informuoti.

na gal kur muitinei pastriges gal lietuvos paste nespeja surusiuot...gausi ...
jei kas blogai buna tai iskarto jie patys paraspo,kad neatsiusime ir grazinsime pinigus,yra taip buve
Atsakyti
QUOTE(chily @ 2008 09 11, 10:12)
Atsiprašau už offtopic'ą, bet.. Gal žinote, per kiek laiko lookfantastic atsiunčia prekes? Tą pačią dieną užsakiau iš braškių, ir iš ten jau gavau.. O vat lookfantastic nesulaukiu.. Ir dar - prekes pristato į namus, ar į paštą?  ax.gif

Na man visus kartus per 5-6 d, i Vilniu ar i Klaipeda taip pat.. mirksiukas.gif Pristato i pasta
Atsakyti
Na va, atrašė kad mano siuntinukas pasimetė.. verysad.gif Tai dabar siųs iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chily: 11 rugsėjo 2008 - 21:12
QUOTE(emmute @ 2008 09 02, 21:20)
kuo kvepia self absorbed šampūnas ir kondicionierius? blush2.gif  biggrin.gif

Ananasais mirksiukas.gif { bet l trumpai lotuliukas.gif }
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 13, 20:24)
Ananasais  mirksiukas.gif  { bet l trumpai  lotuliukas.gif }

plaukus kelia virsun ar sveria apacion ?smile.gif
na jis labiau glotnina ar purina? doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu TIGI BED HEAD IR CATWALK sampunu ir kondicionieriu uz labai patrauklia kaina smile.gif
komplekto kaina sampunas + kondicionierius po 750ml tik uz 150lt. 4u.gif

Prasom uzeiti i mano albuma ir issirinkti sau tinkancius, padidinus nuotrauka, rasite kiekvienos rusies aprasymus:

http://public.fotki....-tigi-bed-head/

Jei ko noresite,rasykite i a/d
Atsakyti
QUOTE(lara123 @ 2008 09 16, 15:51)
Sveikos merginos, turiu TIGI BED HEAD IR CATWALK sampunu ir kondicionieriu uz labai patrauklia kaina smile.gif
komplekto kaina sampunas + kondicionierius po 750ml tik uz 150lt. 4u.gif

Prasom uzeiti i mano albuma ir issirinkti sau tinkancius, padidinus nuotrauka, rasite kiekvienos rusies aprasymus:

http://public.fotki....-tigi-bed-head/

Jei ko noresite,rasykite i a/d

Merginos žino kur įsigyti rinkinukus tokius iki 100 lt mirksiukas.gif O šiaip reklama forume draudžiama nebent susimokėk už ją ir skelbkis wink.gif

Atsakyti
O dabar atsiliepimas apie Tigi Bed Head superstar šampūną + kondišiną:
Plaunantis plaukus pajutau, kad TIKRAI švariai išplauna. Gal kiek pasausėja, bet labai švarūs: nesijaučia joks riebumas ir nėra noro po 3 kartus perplauti (man taip būna su nemažai šampūnų). Plaukai pasidaro tarsi šiurkštesni (maniškiai labai minkšti ir švelnūs šiaip, ir tokie paklusnūs pakankamai), tai po šampūn opasidarė kietesni. Uždėjus kondicionierių pasidarė tarsi slidūs lengvai slydo. Šlapi laaabai blizgantys buvo, išdžiobinus irgi. Ir visą dieną nesukrito yahoo.gif kas man labai retas atvejas. Žodžiu kol kas patenkinta.
Gal merginoms, kurių plaukai sausesni ir nelabai aptiktų, nes kiek iš džiovina rodos... O su linkusiais riebaluotis ir prisiploti plaukais amnau pats tas.
Atsakyti
jau savaitė kaip naudoju S-Factor balzamą, nugi labai patenkinta smile.gif plaukai labai švelnūs ir paklusnūs, jis berodc drėkinantis jei gerai nuskaičiau. dėl riebalavimosi ar plaukų priplojimo tai nepastebėjau kad taip darytų, visvien kasantrą dieną skalbiu plaukus tai nieko tokio jei ir pariebalins šiek tiek .

už 750 ml braškėse mokėjau apie 112 lt, o lietuvoje mačiau, jog tas patc kiekis kainuoja 136 lt, tai gal visai ir neapsimoka siuntinėtis. dabar ebejuje pirkau s-factor serijos dream drops (taip lyg ir vadinasi) , mokėjau 14 usd tai su braškių kaina smarkokokai skiriasi, tik va tas ebejus tai... na nors ten amerikonai pardavinėjo tai tikiuosi bent ne lenkų "padielkė" kokia bus lotuliukas.gif na kai ateis priekė ir išbandysiu- pranešiu kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 16 rugsėjo 2008 - 19:29