Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

kuo kvepia self absorbed šampūnas ir kondicionierius? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 09 02, 21:13)

GūGa, va šitas tai tikrai yra blogis... Aš irgi tikėjausi, kad papurins plaukus nors kiek, bet kad jie lieka tokie kaip apsinešę kažkuo... Geriau jau putos plaukams arba bent jau man patiko Joico strengthening Tonic. Jis apa kondišinas + standiiklis. Bent jau man nesijaučia jo ant plaukų.
Atsakyti
user posted image
šitas patiko, čia kondicionierius, papurina plaukus ir lengvai užfiksuoja smile.gif

user posted image
šito paskirties nelabai supratau, jis papurina plaukus, bet kartu ant galvos padaro kažkokį bardaką, plaukai pradeda riestis, negražiai krenta, nu žodžiu pasišiaušia kažkaip, nėr jokios fiksacijos smile.gif

user posted image
Cocky labiausiai patinka, labai papurina ir gerai užfiksuoja, plaukai standūs, bet nesuklijuoti smile.gif pirma vieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 03 rugsėjo 2008 - 08:50
GūGa, va dar tokį radau:

QUOTE(Sublime @ 2008 01 25, 14:01)
Na, aš jau senokai naudoju TIGI priemones, bet ir kiek keičiau jas, tokios 5 in 1 vis dar nerandu. Apimčiai didinti naudoju  SUPERSTAR QUEEN FOR A DAY putas - tikrai super dalykas - plaukai tikrai labai purus (apimti padidina kokius 3 k), si priemone nei kiek neapsunkina ju, labai gerai isryskina kirpima, tik minusas, kad i dienos pabaiga plaukai siek tiek ,,sukrenta".

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 03, 08:30)

QUOTE(Tutti @ 2008 09 03, 08:49)

QUOTE(Baltija @ 2008 09 03, 08:53)
GūGa, va dar tokį radau:

ooo panos labai aciu!!! planavau pirkti fashionista big& bigger putas ir ta rozini purskikli kur katik ispeiket g.gif gerai, kad neuzsisakiau dar biggrin.gif dar va idomu kaip ten tas lakas root boost (vienam amerikoniskam saite jis kainuoja 10$ tik dabar unsure.gif ) ir maxxed out tas skystimelis kazkoks. bet nemanau, kad del ju butu atsiliepimu, per visas tigi temas perziurejau, nieks nieko nerase apie juos, tai manau nieks ir neturi. dar idomu ar small talk apimties suteikia kazkiek ar nea, nes radau tik komentarus kad faini plaukai po jo, o kuo faini - nzn?
Atsakyti
Perskaiciau visas temas apie TIGI plauku prieziuros priemones, bet jau visai susipainiojau biggrin.gif O taip noriu uzsisakyti koki nors rinkini is lookfantastic.com. Labai daug pagyru tiek Dumb Blond, tiek Control freak, tiek Moisture Maniac gavo. As buciau linkus prie Dumb Blond, nes mano plaukai sviesinti sruogelem, skilineja, luzineja,nuo dregmes siausiasi,veliasi, taciau galvos oda riebi(kiekviena arba kas antra diena tenka plaut galva). Taigi ar geras pasirinkimas mano plaukams butu Dumb Blond? blush2.gif
Ar yra naudojusiu si sampuna,kuriu galvos oda riebi? ar dar labiau neriebins saknu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 09 03, 17:53)
Perskaiciau visas temas  apie TIGI plauku prieziuros priemones, bet jau visai susipainiojau biggrin.gif O taip noriu uzsisakyti koki nors rinkini is lookfantastic.com. Labai daug pagyru tiek Dumb Blond, tiek Control freak, tiek Moisture Maniac gavo. As buciau linkus prie Dumb Blond, nes mano plaukai sviesinti sruogelem, skilineja, luzineja,nuo dregmes siausiasi,veliasi, taciau galvos oda riebi(kiekviena arba kas antra diena tenka plaut galva). Taigi ar geras pasirinkimas mano plaukams butu Dumb Blond?  blush2.gif 
Ar yra naudojusiu si sampuna,kuriu galvos oda riebi? ar dar labiau neriebins saknu? ax.gif

Turiu Dumb Blond po 50ml buteliukus sampuno ir rekonestruktoriaus,jei nori az brukstelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 09 02, 22:13)
please, atsiliepkit kas ka turit!!!
user posted image

As sita turiu 4u.gif Apimties suteikia, nesulipina plauku, tik aisku nereik perdaug pritept ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti,kas naudoja Tigi S-Factor Srumą,kokia jo konsistencija??? g.gif Ar jis kaip kremas ar kaip aliejukas???gal žinote ar taip pat su silikonais,kaip čia forume aptarė,kad visos priemonės,ypač plaukų galams,su silikonais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 06, 16:42)
Norėjau pasiklausti,kas naudoja Tigi S-Factor Srumą,kokia jo konsistencija??? :

kreminė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 06, 19:17)
kreminė  mirksiukas.gif

Sakyčiau, labai lengva, netgi gelinė ax.gif

Kuo daugiau naudoju, tuo labiau man patinka tas serumas bigsmile.gif Plaukai tokie šilkiniai, blizgantys, paslankūs - pasaka rolleyes.gif
Atsakyti
jo labai lengvai, kaip zele tik skystesne bandziau, o girdejau kad tas serumas nieko nedaro kaip ir Conrol freak kondicionierius:) kurio jeigu kam reik,prasom i az:)
Atsakyti