Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Sveikos planuotojos biggrin.gif

Na ir grazu cia skaityti....Uzlindau pasikonsultuoti, nes jei gamint, tai tik mergaite ir tik dabar... lotuliukas.gif

Nereguliarios pas mane schmoll.gif , si menesi bandziau pagauti O su testu, atrodo parode 14-15 cd, bet kokia tikimybe,kad kita menesi bus tas pats???? Jus jau cia prisidiskutavusios, patarkit, kada ir kiek laiko cia tuos namu darbus atlikinet? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 09 03, 11:51)
Turiu klausimą mergaitės, man gyd. paskyrė pagerti kalio (pagal kraują jis l. žemas) kalis yra reikalingas širdžiai, bet kaip suprantu dukrytės gamybai jis netinka, ką man daryti? Kalcį geriu visą vasarą, tuoj folinę rūgštį nusipirksiu, o kaip pasielgti su kaliu nežinau  g.gif
Gera naujiena, kad ir aš tuoj gausiu elektroninius testukus,  smile.gif  kiek jie kainavo tai vyriukui nesakysiu schmoll.gif

Visų pirma susiprėk pati smile.gif Būtinai sugerk kalį, bent jau aš esu gėrus jų kursą kažkada, tai gėriau mėnesį. Kas tas mėnuo, prabėgs ir viskas mirksiukas.gif Dar pasitestuosi su elektroniniais testukais, sužinosi, kada tavo O, ir tada galėsi gaudyti dukrytę - būsi sveika mamytė smile.gif
O kalis tipo berniukams labiau, bet kaip matom iš Malumos patirties - jis su vyru gan ilgai laikėsi spec. dietos, bet jos įtakos nepajuto - gimė sūnutis ax.gif
P.S. ir mano vyras, jei žinotų, kiek išleidau O testukams rolleyes.gif
Atsakyti
dar klausimas, su tais apsiplovimais, o kada juos reikia taikyti ir kaip dažnai? Prieš pat? šiaip ryte? po? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dycka @ 2008 09 03, 15:22)
Sveikos planuotojos  biggrin.gif

Na ir grazu cia skaityti....Uzlindau pasikonsultuoti, nes jei gamint, tai tik mergaite ir tik dabar... lotuliukas.gif

Nereguliarios pas mane  schmoll.gif , si menesi bandziau pagauti O su testu, atrodo parode 14-15 cd, bet kokia tikimybe,kad kita menesi bus tas pats???? Jus jau cia prisidiskutavusios, patarkit, kada ir kiek laiko cia tuos namu darbus atlikinet? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Jei nereguliarios mmm, tai sudėtingiau, nes nežinia kurią dieną sustoti g.gif Manau pasitirk su O testukais dar bent du mėnesius (aišku būtų geriau ilgiau), kad pažiūrėtum, ar bent jau panašiai O vyksta, tada turėtum sustoti ~5 dienos iki O (manyčiau to mėnesio, kada anksčiausiai buvo O). Tarkim šį buvo 14-15CD, kitą - 17CD, trečią mėn. 14CD, tai reikėtų sustoti 9CD smile.gif

Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2008 09 03, 15:29)
dar klausimas, su tais apsiplovimais, o kada juos reikia taikyti ir kaip dažnai? Prieš pat? šiaip ryte? po? g.gif

prieš atliekant namų darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai geriu kalci ir magni, nepakenks ir del kaulu ir del mergytes planavimo.
In Red, a tai tie OT kur po 5 lt?
Atsakyti
aš pirkau kažkokią dėžę, kainavo kažkur 35-40Lt, ten keli sudėti, berods, 7 ar 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 09 03, 17:28)
aš pirkau kažkokią dėžę, kainavo kažkur 35-40Lt, ten keli sudėti, berods, 7 ar 5 g.gif

4u.gif As uzsakinejau JAV, tai man 20 testuku kainavo 24.24LT..... Nepalyginsi su kainomis musu vaistinese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 03, 15:45)
as tai geriu kalci ir magni, nepakenks ir del kaulu ir del mergytes planavimo.
In Red, a tai tie OT kur po 5 lt?

SVEIKUTES MERGYTES wub.gif PAGALIAU VYRAS KAZKOKI TEN DARBA UZBAIGE TAI KOMPAS VEL MANO thumbup.gif
DEL OVUL. TEST. ISDUODIU PASLAPTI [grange MAN UZSAKE PO 90 CNT VNT[KUR LIETUVOJ 5 LT blush2.gif
TAD RASYKIT I AZ JAI IR MANAU TIKRAI SUSITARSIT thumbup.gif
DEL KALIO SAKO KAD REIK JI GERT NORINT BERNIUKO LAUKTIS BET GARANTUOJU NESAMONE schmoll.gif
Dycka SVEIKA blush2.gif MANO PATARIMAS NUEIK PAS GINE AR SIAIP SU ZOLELEM[NAKVISOM PVZ] PASITVARKYK CIKLA KAD ZINOTUM TIKSLIA OVULIACIJOS DIENA IR TUOMET VISKAS BUS thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dycka @ 2008 09 03, 15:22)
Sveikos planuotojos  biggrin.gif

Nereguliarios pas mane  schmoll.gif , si menesi bandziau pagauti O su testu, atrodo parode 14-15 cd, bet kokia tikimybe,kad kita menesi bus tas pats???? Jus jau cia prisidiskutavusios, patarkit, kada ir kiek laiko cia tuos namu darbus atlikinet? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

DEL REGULIAVIMO MAN DAR PATARE Mastodynon [2 KART I DIENA blush2.gif
O DEL OV.JUOST. TAI AS UZSISAKIAU 200 VNT[TIK UZ 180 thumbup.gif
Atsakyti
jo nakvisos labai tvarko cikla..na man tikslumo kaip ir nereikejo tvarkyti, pbet pms pozymiai, berimai pries mm dingo..tik klausimas kodel jas ka tik sugerus (baigiau kursa vitaminu pries savaite ar daugiau) man vis tiek pilvo apacia tempia tas pora savaiciu g.gif kiba kibimas buvo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 03, 17:56)
jo nakvisos labai tvarko cikla..na man tikslumo kaip ir nereikejo tvarkyti, pbet pms pozymiai, berimai pries mm dingo..tik klausimas kodel jas ka tik sugerus (baigiau kursa vitaminu pries savaite ar daugiau) man vis tiek pilvo apacia tempia tas pora savaiciu g.gif kiba kibimas buvo

NIU LAIKOM KUMSTUKUS KAD TEN ISITAISIUS PRINCESYTE SEDETU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 03, 17:48)

DEL OVUL. TEST. ISDUODIU PASLAPTI [grange MAN UZSAKE PO 90 CNT VNT[KUR LIETUVOJ 5 LT  blush2.gif 
TAD RASYKIT I AZ JAI IR MANAU TIKRAI SUSITARSIT  thumbup.gif

Dycka SVEIKA  blush2.gif  MANO PATARIMAS NUEIK PAS GINE AR SIAIP SU ZOLELEM[NAKVISOM PVZ] PASITVARKYK CIKLA KAD ZINOTUM TIKSLIA  OVULIACIJOS DIENA IR TUOMET VISKAS BUS  thumbup.gif
Papildyta:

DEL REGULIAVIMO MAN DAR PATARE Mastodynon [2 KART I DIENA  blush2.gif
O DEL OV.JUOST. TAI AS UZSISAKIAU 200 VNT[TIK UZ 180  thumbup.gif

O...ir man butu neblogai dar tu testuku gauti...Ar tikrai galima butu GRANGE to prasyti??? g.gif blush2.gif

Tai gerai, puolu gert nakvisu... bigsmile.gif tik kokiu? patarkit iskart ko prasyt vaistineje... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dycka @ 2008 09 03, 19:32)
O...ir man butu neblogai dar tu testuku gauti...Ar tikrai galima butu GRANGE to prasyti??? g.gif  blush2.gif

Tai gerai, puolu gert nakvisu... bigsmile.gif  tik kokiu? patarkit iskart ko prasyt vaistineje... ax.gif  ax.gif

PAKLAUSK VAISTINEJ IR TAU PATARS blush2.gif
AS PIRKAU ROZINI DIDELI BUTELI blush2.gif [TIK REIK GERT 3 MEN PO TO PERTARAUKA PADARYT blush2.gif
Atsakyti