Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Nu va istorija tokia..pasidariau NT..ir I..tik va po keliu valandu (kada jau tipo spresti nebegalima apie rezultatus) pasirode tokios nerysios antros juosteles apybraizos..tai nezinau..krutis kiek tempia, bet tai ir pries mm gali buti, pilvo neskauda, BT ryte jau buvo 36.7..tai nukrito 2 padalom..manau, kad reikes ruostis laukti mm, o ciklas turbut krecia sposus, nes atsilo biggrin.gif ir si syki bus 27 dienos, o ne 24..liudna..bet..pastebesiu tada ateinancius puse metu savo cikla, kas su juo darosi, nes po abrazijos ir didelio kiekio antibiotiku biski selioja, svarbu aisku, kad bent jau O vyksta ir bendrai labai is ribu neisejo.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 16:28)
Nu va istorija tokia..pasidariau NT..ir I..tik va po keliu valandu (kada jau tipo spresti nebegalima apie rezultatus) pasirode tokios nerysios antros juosteles apybraizos..tai nezinau..krutis kiek tempia, bet tai ir pries mm gali buti, pilvo neskauda, BT ryte jau buvo 36.7..tai nukrito 2 padalom..manau, kad reikes ruostis laukti mm, o ciklas turbut krecia sposus, nes atsilo  biggrin.gif ir si syki bus 27 dienos, o ne 24..liudna..bet..pastebesiu tada ateinancius puse metu savo cikla, kas su juo darosi, nes po abrazijos ir didelio kiekio antibiotiku biski selioja, svarbu aisku, kad bent jau O vyksta ir bendrai labai is ribu neisejo.

Šiaip aš savo sūnelio irgi tik po kelių valandų pamačiau antrą juostelę, iš pradžių nerodė, o kai po kelių val. norėjau išmest ir netyčia dar užmečiau akį, labai nustebau ir tai pasitvirtino bigsmile.gif Po 2 dienų jau rodė iš karto ir gerokai ryškesnę. Taip, kad nenukabink nosies, manau, kad labai gali būti, kad pilvelyje jau turi gyvybę 2.gif
Pasidaryk rytoj ryte, jei jau esi nestuke.gif, tai tikrai rodys ryškesnę nei tas vaiduokliukas mirksiukas.gif
Ir beje, kodėl, jei dabar nepastojai, bandysit tik po pusės metų? g.gif
O aš tai jau ryt laukiu mmm, tikiuos priešpaskutinių rolleyes.gif Dar už 2sav. išvažiuojam į kelionę ir tada jau ir mes kibsim į tikrai didelius ir atsakingus darbus smile.gif
Atsakyti
Su antru nestumu man buvo ispuole kaip tik lapkritis, ziema, ankstyvas pavasaris..as dirbu su zmonemis. Siaip itarimas, kad antro vaikiuko netekau velyvam nestume delto, kad paveike virusas..o tokiu metu laiku labai daug visokiu gripu, virusu, persalimu ir kt. tiesiog nebenoriu rizikuoti..per daug skaudu, o ir darbo tuo metu buna daug ir su didele itampa, kas sveikatos ir naudos nesiojimui neprideda. Pirmaji nesiojau nuo balandzio, per vasara ir i dekreta isejau lapkriti, taigi praktiskai didesne dalis nesiojimo kai jau silta ir darbe ramiau, bei atostogos..tai gal ir antra taip paplanuosim, nors pavsarinis/vasarinis vaikiukas irgi labai saunu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 21:15)
Su antru nestumu man buvo ispuole kaip tik lapkritis, ziema, ankstyvas pavasaris..as dirbu su zmonemis. Siaip itarimas, kad antro vaikiuko netekau velyvam nestume delto, kad paveike virusas..o tokiu metu laiku labai daug visokiu gripu, virusu, persalimu ir kt. tiesiog nebenoriu rizikuoti..per daug skaudu, o ir darbo tuo metu buna daug ir su didele itampa, kas sveikatos ir naudos nesiojimui neprideda. Pirmaji nesiojau nuo balandzio, per vasara ir i dekreta isejau lapkriti, taigi praktiskai didesne dalis nesiojimo kai jau silta ir darbe ramiau, bei atostogos..tai gal ir antra taip paplanuosim, nors pavsarinis/vasarinis vaikiukas irgi labai saunu

Na taip, ligų ir virusų tikimybė didesnė, aš su pirmu pastojau vasarą, tai rudenį jis jau buvo pilvukyje paaugęs, ir ne tokios baisios ligos buvo, nors kažkaip ir prasisukau gerai, tik kelis kartus sloga buvo. O dabar bus matyt, kada dar užkibs, pradėsim nuo spalio, o gal ir iki pavasario nusitemps... Bandysim ir tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 17:28)
Nu va istorija tokia..pasidariau NT..ir I..tik va po keliu valandu (kada jau tipo spresti nebegalima apie rezultatus) pasirode tokios nerysios antros juosteles apybraizos..tai nezinau..krutis kiek tempia, bet tai ir pries mm gali buti, pilvo neskauda, BT ryte jau buvo 36.7..tai nukrito 2 padalom..manau, kad reikes ruostis laukti mm, o ciklas turbut krecia sposus, nes atsilo  biggrin.gif ir si syki bus 27 dienos, o ne 24..liudna..bet..pastebesiu tada ateinancius puse metu savo cikla, kas su juo darosi, nes po abrazijos ir didelio kiekio antibiotiku biski selioja, svarbu aisku, kad bent jau O vyksta ir bendrai labai is ribu neisejo.

O aš vis dėlto labai tikiu, kad jus jau nestuke.gif
Ir žinau tikrai ne vieną istoriją kaip pasidarius testą ryte su vienu I, vakare pasirausiam šiukšlių dėžėj, ir tas pats testas jau turi II mirksiukas.gif
Aš kai laukiausi tai nereikėjo laukti kelių valandų, bet jis buvo na toks vos matomas, ir tokį turiu jį ir šiandien vos įžiūrimą.
Aš tikiuosi kad jau bus 2.gif
O dėl nėštumo laiko tai aš planuoju tik dabar rudenį, kad gimtų vasarą. Šiaip esu skaičiusi, kad vaikus yra sveika pradėti rudenį, nes organizmas yra pilnas įvairiausių vitaminų, ir kt. reikalingų medž. Planavau taip pirmą, norėčiau kad ir dabar pavyktų. Su pirmuoju niekuo nesirgau, viskas praėjo super.
Atsakyti
laikom kumstelius, kad viskas pavyktu 4u.gif ir tikiu, kad taip bus nestuke.gif
as kai abieju vaikiuku testus dariausi, tai ne is ryto, o per pietus ir parode man is kart dvi ryskias juosteles. aisku nepalygint, mano NT testai daryti kiek pamenu pirmam 4sav buvo, o antras gal 3ju sav. jau dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 16:28)

neliudek labai jei kas nepavyko dabar ax.gif
zinau ir labai suprantu ka reiskia laukt po vargu [ND blush2.gif blush2.gif blush2.gif
as tai praejau ax.gif
o kad palauksi ir save patyrinesi tai sveikintina blush2.gif nera kur skubet ax.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes 4u.gif
ar priimsite i savo buri dar viena mamyte? biggrin.gif
jau turiu du sunelius ir kaip testas parode turbut vel esu nestuke.gif tai butu malonu su jumis paplepeti sia tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maluma, dekui uz palaikyma..deja siandien mane ryte pasveikino mm..taigi..ienu uzsisakyti OT ir ziureti..siaip galvoju, akd ghal per dazni buvo ND, o antra, kad per tuos ND as savo vaisingu gleiviu nepastebejau, bet gali buti, kad ju nebuvo ir gal epr tas 2 dienas nei x nei y neisgyveo..tai tiesiog...tyliai tyliai melsiuosi ir kviesiu..o ateis, kada nores..beje mano sunus vakar sako; dar sesutes nera, gi pilvas tau neuzaugo lotuliukas.gif
jjurgitas, sveikinu..labai labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 08 rugsėjo 2008 - 07:03
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 08, 07:35)
jau turiu du sunelius ir kaip testas parode turbut vel esu nestuke.gif tai butu malonu su jumis paplepeti sia tema biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Visada smagu, kai didėja mūsų būrys smile.gif Pasakok, kaip planavot vaikutį ir mes tau truputį bandysim nuspėti lytį mirksiukas.gif Aišku 50:50 proc. biggrin.gif Gal biški daugiau smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 08:02)
Maluma, dekui uz palaikyma..deja siandien mane ryte pasveikino mm..taigi..ienu uzsisakyti OT ir ziureti..siaip galvoju, akd ghal per dazni buvo ND, o antra, kad per tuos ND as savo vaisingu gleiviu nepastebejau, bet gali buti, kad ju nebuvo ir gal epr tas 2 dienas nei x nei y neisgyveo..tai tiesiog...tyliai tyliai melsiuosi ir kviesiu..o ateis, kada nores..beje mano sunus vakar sako; dar sesutes nera, gi pilvas tau neuzaugo lotuliukas.gif

verysad.gif gaila, kad atėjo tavo mmm, bet nenusimink, tikiuosi, kad tai tik į naudą tavo dukružėlei mirksiukas.gif Labai tikėtina, kad būtų buvęs sūnutis ax.gif Taigi toliau seksim savo ciklus ir tyrinėsim savo O mirksiukas.gif Aš dar irgi labai trumpai darausi O testukus, tik du ciklus, tuoj bus trečias, spalį jau gal bandysim (jei šio ciklo O labai nenugrybaus nuo kitų dviejų), bet bandysiu iš toli, nes, kaip sakiau, dar labai trumpas laikas, kad tiksliai nuspėti, kada bus sekanti O g.gif
Taigi dar ir nežinia, kiek laiko nusitęs mano planavimas, bet labai neskubu, pirmasis dar nėra labai didelis, tik kažkaip iki pavasario tai norėčiau pastoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 08 rugsėjo 2008 - 07:12
Nieko..turiu gera vyra..supratinga..ech kaip myliu ji wub.gif
Mano sunus jau didelis, tuoj bus 9 metai ir man ne 20..taigi kaip ir reiktu apskubeti..bet ka cia su tokiu kuriniu priskubesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 09:02)

Gaila, kad mmm. 4u.gif
dvi dienos iki O ir nėra, dabar dar baisiau man darosi, kad ne taip lengva tą mergytę pasigauti. Bijau kad pati nepastosiu ir suskubsiu. g.gif
dabar vėl su mumis galėsit šešėlių mokslą tobulinti.
O dėl gleivių, tai reikia tą mėnesiuką kai stebim gleives iš vis neturėti ND, aišku tai sudėtinga. blush2.gif
Aš tai dabar testuojuosi su OT, dar gavau elektroninius, bet kaip suprantu nebus šypsenos bus kažkos kitas ženkliukas, kuris parodys, kad teigiamas. Jį darysiu tada kai lietuviški parodys kad teigiamas su juo užsitvirtinsiu,nes vis dėl to 7vnt. -100 lt. blink.gif
Bet su tom gleivėm, tai sudėtinga, nuo 8 iki 12 cd taip sausa, kaip dykumoj
Ir didžiausias galvosūkis, kad praėjusį ciklą test teig buvo 16 cd ir gleivių pikas buvo, bet ciklas tik 26 dienos. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 08, 08:35)
jau turiu du sunelius ir kaip testas parode turbut vel esu nestuke.gif tai butu malonu su jumis paplepeti sia tema biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikinam, prisijungus 4u.gif
Kviečiam pasidalinti, gal planavot, gal naudojot kokį metodą mums viskas įdomu. smile.gif
Atsakyti