Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 09:17)
Nieko..turiu gera vyra..supratinga..ech kaip myliu ji wub.gif
Mano sunus jau didelis, tuoj bus 9 metai ir man ne 20..taigi kaip ir reiktu apskubeti..bet ka cia su tokiu kuriniu priskubesi ax.gif

sveika mazute blush2.gif zinau kaip tau liudna bet patikek butu buves berniukas bigsmile.gif
o dabar galesi mergyte planuot blush2.gif
taigi pirmas zingsnis ar grangei parasei kad pigiau testuku pirkt blush2.gif
del ND palik vyra ramybeje blush2.gif
atmink uzteks vieno karto bet tau jokio orgazmo schmoll.gif
mazute aukstyn nosyte blush2.gif
beje mergytes o jei dievulio prasytume mergyciu visos kartu pvz. kiekviena diena 21val
zinot vakar pasiemiau sventa rasta ir atverciau tokia minti kur" du ar trys susirenka mano vardu ten ir as esu"
ka manot a blush2.gif
Atsakyti
Maluma..aciu..tikrai darbe kazkodel liudeys uzpuole..tiesiog susidejo visi isgyvenimai, noras ir baime ir suvokimas, kad laiko ner tiek daug.
Jo rasysiu Grange, akd uzsakytu testukus.
Su vyry dabar is viso retai matomes..kokie ten ND, aki as keliuosi 6 einu meigot 21, o jis keliasi 7 ir eina miegoti 24 doh.gif praktiskai telefonasi bendraujam..pagal OT reik suplanuoti pasimatymu laika blink.gif lotuliukas.gif
Supranti, tas Svento rasto pasakymas, reiskia, akd toje vietoje, kur zmones susirenka ir kartoja Viepsaties varda su meiles sirdyje, ten jis ir yra..o prasymas..nebutinai prisaukia Viepsati..nors..siaip jis visada salia musu yra..mane net nese ant ranku, kai isoperavo dukryte..bet tas nesimas ant ranku dave didele laime ir gyvenimo prasmes gelme...Manau galima prasyti tik taip: atleisk mums ir musu vaikams, kad ne syki pazeminome meile Tau. Meile tau man ir mano vaikams yra auksciau uz viska, ir ateinancia gyvybe mokysiu, kad tik meile Tau yra tikroji vertybe..o jau dukryte..tikiuosi pas tokia mama nores ateiti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 08 rugsėjo 2008 - 09:35
QUOTE(marmari @ 2008 09 08, 09:51)
Gaila, kad mmm.  4u.gif 
dvi dienos iki O ir nėra, dabar dar baisiau man darosi, kad ne taip lengva tą mergytę pasigauti. Bijau kad pati nepastosiu ir suskubsiu. g.gif
dabar vėl su mumis galėsit šešėlių mokslą tobulinti.
O dėl gleivių, tai reikia tą mėnesiuką kai stebim gleives iš vis neturėti ND, aišku tai sudėtinga. blush2.gif
Aš tai dabar testuojuosi su OT, dar gavau elektroninius, bet kaip suprantu nebus šypsenos bus kažkos kitas ženkliukas, kuris parodys, kad teigiamas. Jį darysiu tada kai lietuviški parodys kad teigiamas su juo užsitvirtinsiu,nes vis dėl to 7vnt. -100 lt.  blink.gif
Bet su tom gleivėm, tai sudėtinga, nuo 8 iki 12 cd taip sausa, kaip dykumoj
Ir didžiausias galvosūkis, kad praėjusį ciklą test teig buvo 16 cd ir gleivių pikas buvo, bet ciklas tik 26 dienos.  unsure.gif

Matai, Alchemie darbavosi kiekvieną beveik dieną, o tai labai sumažina spermiukų pajėgumą apvaisinti ax.gif
O dėl O , tai aš irgi labai nustebau, kad mano O taip vėlai (17-18CD iš 28).
Ir dėl testukų - man elektroniniai kainavo 66Lt (7vnt.), kažkaip labai brangiai tu čia nusipirkai g.gif Ir dabar dar pilna jų e-bay yra už tokią kainą ax.gif
Atsakyti
Aha as irgi pagalvojau, kad per smarkiai cia ta savo vyreli prispaudziau blush2.gif nu dabar pailses biski, o tada jau sudarysim grafika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 12:33)
Aha as irgi pagalvojau, kad per smarkiai cia ta savo vyreli prispaudziau blush2.gif nu dabar pailses biski, o tada jau sudarysim grafika  lotuliukas.gif

zinau mazute kaip liudna kai idedi tiek pastangu ir psss..
tik patarciau dar pasiskaiciuot kad lelyte pradet kad kai ji gims kavalieriui butu 10 metu[gal cia kokie laikotarpiai yra bet as juospraziurejau kai pati planavau blush2.gif
ir tikrai daugiau vyro neskriausk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasakyk kad gaus karta i menesi ir vce lotuliukas.gif
linksmiau mazute juk taip faina kai vel gali planuot ir dar neatidek metams o bandyk is labai toli karta i menesi be jokiu orgazmu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Maluma..nu kazkaip kai planuoju man orgazmas neiseina blush2.gif nors siaip reiktu atsipalaiduoti...gavau barti..nu teisingai sako gal, akd jei man gyvenime suplanuotas dar vienas vaikas ir berniukas, tai, kaip jis ateis, jei laukiu mergaites..bet bureja gi man zadejo blush2.gif lotuliukas.gif
gal tu ri teisi del tu metu...as nejauneju, o skirtumas tarp vaiku dideja..zodziu..
kazkaip iki siol net idejos nebuvo apie antra vaika, nes su pirmu buvo tiek rupesciu ir yra, kad negalejau pagalvoti, kaip spesiu dar su kudikiu tvarkytis..ir siaip..bet juk visi vaikai skirtingi..zodziu..einu moktysi tiesiog laukti ateinancios sielos...skauda, kad bara, bet is esmes juk tai teisybe..
dar syki labai aciu..tikrai reikejo tokio palikymo..man dabar kazkoks mensturacinis jautrumas, galeciau bliauti visa diena..sako po puses metu po abrazijos pareina depresija..tai man matyt tas sindromas islindo dabar kartu su mm ir neigiamu NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 12:55)
Maluma..nu kazkaip kai planuoju man orgazmas neiseina blush2.gif nors siaip reiktu atsipalaiduoti...gavau barti..nu teisingai sako gal, akd jei man gyvenime suplanuotas dar vienas vaikas ir berniukas, tai, kaip jis ateis, jei laukiu mergaites..bet bureja gi man zadejo blush2.gif  lotuliukas.gif
gal tu ri teisi del tu metu...as nejauneju, o skirtumas tarp vaiku dideja..zodziu..
kazkaip iki siol net idejos nebuvo apie antra vaika, nes su pirmu buvo tiek rupesciu ir yra, kad negalejau pagalvoti, kaip spesiu dar su kudikiu tvarkytis..ir siaip..bet juk visi vaikai skirtingi..zodziu..einu moktysi tiesiog laukti ateinancios sielos...skauda, kad bara, bet is esmes juk tai teisybe..
dar syki labai aciu..tikrai reikejo tokio palikymo..man dabar kazkoks mensturacinis jautrumas, galeciau bliauti visa diena..sako po puses metu po abrazijos pareina depresija..tai man matyt tas sindromas islindo dabar kartu su mm ir neigiamu NT biggrin.gif

te baliona 4u.gif ir nebliauk schmoll.gif viskas cia gerai blush2.gif
o del bureju netikek tu jomis schmoll.gif
tiesiog planuok ir prasyk [tiesiog prasyt galim kelios iskart blush2.gif pamatysi viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del orgazmo koks jis gali but kai kasdien reik dirbt lotuliukas.gif o kai karta i menesi tai vyrukui bus kaifas o tau teks valdytis blush2.gif blush2.gif
tikrai viskas gerai tik planuok jau nuo kito menesio blush2.gif
o siaip ar pajautei kokius simptomus kai arteja ovuliacija[matai istikruju tai gerai butu kad save isstudijuotum [t.y zinotum pries kiek dienu atsiranda gleives ir pan blush2.gif
bet kokiu atveju viskas bus gerai pamatysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 12:55)
Maluma..nu kazkaip kai planuoju man orgazmas neiseina blush2.gif nors siaip reiktu atsipalaiduoti...gavau barti..nu teisingai sako gal, akd jei man gyvenime suplanuotas dar vienas vaikas ir berniukas, tai, kaip jis ateis, jei laukiu mergaites..bet bureja gi man zadejo blush2.gif  lotuliukas.gif

Laikykis console.gif Aš irgi patariu bandyt iš tolėliau, o nuo 5 dienų iki O - saugotis, nebus tada tokio didelio nusivylimo kaip šį kartą, nes tikrai matėm, kiek dėjai pastangų (kievieną rytą vyrą kėlei biggrin.gif) ir vilčių 4u.gif.
Aš manau irgi nuo toliau pradėsiu, nes dar nežinau tiksliai savo ciklo ax.gif Tik labai irgi bijau nusivylimų sulaukus mmm sad.gif O aš į tokius dalykus laaaabai reaguoju. Reik pradėt dabar jau psichologiškai ruoštis smile.gif
Taigi, neliūdėk, kalbėkis su mumis ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 08 rugsėjo 2008 - 12:35
O kodel be orgazmo g.gif ,mano abi merginos su juo pagamintos biggrin.gif
Ir beje,antroji,diena po skausmo sone,tada galvojau,kad cia O,bet dabar kai pasiskaitineju,tai gaunasi kelios dienos iki O doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 08 rugsėjo 2008 - 12:48
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 13:55)

Aš irgi labai nuliūdau sužinojusi, kad mmm verysad.gif
Bet tikrai stiprybės, nosytę aukščiau ir toliau kartu tęsiam savo mokslus, tyrimus svajonės išsipildymo link flirt.gif
Dėl to orgazmo, kad mamytei negalima jo patirti arba anksčiau patirti, nenoriu tikėti, nes pažįstu kas viską patyrė anksčiau už tetuką ir rezultatas dukrytė biggrin.gif
Ugniuke, o tuos testukus, tai man nupirko užsienyje, nemoku aš per e-bay susirasti tongue.gif O kiek dienų pas tave būna vaisingos gleivės, na ne tos kur jau per piką, bet anksčiau iki piko?
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 09 08, 13:50)
Aš irgi labai nuliūdau sužinojusi, kad mmm  verysad.gif
Bet tikrai stiprybės, nosytę aukščiau ir toliau kartu tęsiam savo mokslus, tyrimus svajonės išsipildymo link  flirt.gif
Dėl to orgazmo,  kad mamytei negalima jo patirti arba anksčiau patirti, nenoriu tikėti, nes pažįstu kas viską patyrė anksčiau už tetuką ir rezultatas dukrytė  biggrin.gif
Ugniuke, o tuos testukus, tai man nupirko užsienyje, nemoku aš per e-bay susirasti  tongue.gif  O kiek dienų pas tave būna vaisingos gleivės, na ne tos kur jau per piką, bet anksčiau iki piko?

Man vaisingos gleivės 4 mėnesius atsirasdavo 10CD, du paskutinius mėnesius - 11CD. Jų vis daugėja su kiekviena diena ir ~15-16CD būna pikas (aš stebiu save pagal gleives ir pjūčius nuo kovo pabaigos, tai kaip parodė mano O testukai paskutinius du ciklus, kad aš jausdavu ne O (dažniausia 15CD), bet visokius pojūčius iki O pora dienų, nes mano O du ciklus buvo 18/19CD ir 17/18CD ax.gif
Taigi mano išvada (ir buvau kažkur įdėjus nuorodą temoje), kad O vyksta 1-2 paros po vaisingų gleivių piko. Tai dabar apytiksliai esu pasiskaičiavusi, kada mano O vyko nuo balandžio (pagal gleives ir pojūčius prie tų dienų pridėjau ~2 dienas). tai kaip gaunas taip:

balandis - 16/17CD
gegužė - 17/18CD
birželis - 16/17CD
liepa - 15/16CD
rugpjūtis 18/19CD (čia jau tikrai - O testukas rodė)
rugsėjis 17/18CD (ir čia O testukas)

Taigi gaunas, kad mano O kažkur vyksta nuo 15 iki 18CD ax.gif Kažkaip tik praeitą mėnesį mano ciklas biški pagrybavo, kad O nusikėlė gal net į 19CD, bet panašu, kad ji buvo 18CD vakare g.gif pagal pojūčius ir gleives (jų jau nebuvo kelias dienas) ax.gif
Šiaip mano ciklas 28-29 dienos, tai O sakyčiau gan vėlai vyksta g.gif Ir tikrai žinau, kad su sūneliu pastojau 16CD naktį (O buvo 16/17CD iš tuo metu 31CD, nes 17CD ryte jau buvo pakilusi BT). Tai gaunas, kad ciklas sutrumpėjo, bet O vyksta panašiai g.gif
Nu bus matyt, dar šį ciklą darysiuos visas dienas elektroninius testukus (beje, irgi turiu nusipirkusi paprastų, tai negadinsiu aš elektroninių, jei paparasto juostelė bus visai neryški) ax.gif
Atsakyti
Nu as savo O ir anksciau jausdavau ir pirma menesi t.y. liepa pagal tai sprendziau, kada nustoti ND..buvo tuscia, tada rugpjuti dariau OT ir praktiskai sutapo ir OT ir mano O pojuciai (si syki abusonus diege)...bet itariu, kad su tom gleivem tai matyt ju nebuvo, nes 2 dienas niekas neisgyveno, o pagal OT tai turejo buti jau uz 24val...taigi gal tiesiog mazai buvo subrendusiu spermuku.
O del burejos..juokas, bet..kazkada buvau dideliam depresone, nes darbo negavau keleta metu..tai buvo pries 5 metus..tada atejus ji man visokiu dalyku pripasakojo, pvz. apie teisiu isilaikyma, apie darba ir jo pobudi, apie vaika (jis turi kalbos raidos ir emocines adaptacijos bedu)..zodiu ir pasake, kad turesiu dar dukryte, jeigu noresiu. Visa, ka ji man susake isipilde per pora metu, liko tik sitas vienas dalykas, kuris dar laukia savo isipildymo
Atsakyti