QUOTE(MALUMA @ 2008 07 24, 15:43)
manau as kad sapnai atspindi musu busena[kai labai norim mergytes tai spie ja ir galvojam ir po to sapnai kamuoja
mergytes pamenat ta lentele kur buvau idejus skaiciavimu
linute skaiciavo kad reik siuret kas bus pagal ovuliacijos diena
o kaip jus ziurejot
as tai dienas kai mylejausi 

mergytes pamenat ta lentele kur buvau idejus skaiciavimu

labutis is Lt, pagaliau as jau cia:)
apie savo vaikiukus labai ir negalvojau, nesvaigau butent berniuko ar mergaites... bet vat sapnai tai man buvo visai priesingi... su pirmuoju mano nuojauta neapgavo 100 proc zinojau, kad berniukas ir vyras berniuko labai norejo . o vat sapnai apgavo mane... sapnuodavau, kad vis mergyte gimdau, kad laikau ant ranku mergyte ir tt...
antrojo kai laukiaus tp negalvojau, kas bus- tas bus, labai lialiuko reikejo, nors visi pagal mano pozymius, apskaiciavimus sake mergaite. as lialiu (nezinodama lyties) vadinau "jis", o manes klause, tai as zinau, kad berniukas, nes vis juom vadinau. vadinau vien del to, kad "vaikas" yra vyriskos gimines zodis. o sapnuodavau vis mergyte turiu, bet ir pasilikau kazkiek proc berniukui. ir varda sugalvojom tinkanti ir berniukui ir mergaitei (Gabriel(e)ius) kai pagimdziau, tik po keliu minuciu suzinojau, kad sunus, nes labai dziaugiausi maziuku sveiku stebukliuku:)
nezinau, cia turbut visoms skirtingai sapnai ispranasauja...
o va jau dabar tai noreciau suplanuot lialiuka-mergyte

vyresnelis tai vis sakydavo, kad seses nenori, brolio reik ir bus brolis

pagaliau ir man ta lentele atsidare normaliai, kur galima iziuret dienas berniuko ar mergaites. tai vat ir ziuriu: pirmas sunus rugsejo 15d pamenu sia data gerai! tiek pilva skaudejo, tokiu skausmu dar neturejau, O pasirodo buvo, vat ta diena ir pastojau, o kada mylejaus tai zinokit nepamenu

antajam ziuriu, apytiksliai, kalendoriuka pameciau, tai tom dienom, kada darem, vien berniuko suplanavimas.
tai va, kazkaip regis nebloga si lentute