QUOTE(elitarai @ 2008 07 27, 22:07)
na man 18-19 ciklo diena vaisiga buvo 6men.tad as uztikrintai dariau dukra

2dienos iki ovuliacijos.ty 15a diena dareme

15 ir 16 nevaisingos.17d parode kad bus ovuliacija uz 24-36val. .tai reiskia,kad kita diena ir diena po jos kiausinelis rado moteriskus spermijus.manau supratote.?sunku aiskinti.savo drauge viena ilgai mokinau,tik pasakau ir vel ji sako ,nieko nesuprantu
Elitarai, o kiek dienų tavo ciklas ir ar kiekvieną mėnesį vienodai vykdavo O

? Ir dar klausimukas - ar tarkim 15-16 dieną visai nenusidažydavo juostelė ar būdavo neryški, o 17d. labai ryški? Kaip per pačią O - 18 ir 19 dieną - ar išlikdavo ryški ar jau silpnėjo ryškumas?
Nes aš tai susibalamutinau

Galvojau, kad O man buvo šį mėnesį 15-16 dieną, o tris dienas darausi O testukus, 15 dieną rodė neryškią, o vakar ir užvakar (16 ir 17 d.) labai ryškias

Žiūrėsiu, ką dar šiandien parodys
Ačiū tau, kad patarei naudot tuos O testukus, pasirodo, nelabai aš čia gerai skaičiavausi

Bet kas keisčiausia, kad tos slidžiosios (eggwhite) gleivės ir labai daug jų, buvo 15-16 dieną, o nuo vakar jų visai nebėra, bet pagal vakarykštį testuką kaip ir būtų galima spręsti, kad O turėtų būti kažkur šiuo metu
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...