Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Ugnaja @ 2008 07 29, 21:17)
Man tai galvoj jau dabar sukasi tie rožiniai kaspinėliai  wub.gif , bet mano brangiausiasis, ne tai kad nebenori trečio vaiko, bet šneka, kad nebenori trečio berno  blink.gif  Sako kad žinočiau kad bus mergytė, tai šiandien pat padaryčiau  bigsmile.gif

vau koks vyras parsiukas doh.gif maniskis taip pasakytu doh.gif zinaot maniskis sako ka su tavim daryt auginsim 4 berniukus verysad.gif jis man niekad nera sakes kad nori mergytes tiesiog as jauciu doh.gif matau kaip jis i jas ziuri wub.gif [o gal man tik taip atrodo blush2.gif
o del juvelyru tai ir mes daug ka galim lotuliukas.gif pvz paskaiciuot dienas kai y nebus sansu lotuliukas.gif todel mergaites NESKUBEKIT mirksiukas.gif AS JAU PASKUBEJAU O JUK NER KUR LEKT mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu pvz. pas mane mm kaip laikrodukas, o irgi normaliai ir laiku, o si menesi blink.gif mm uzvelavo 2 dienas, o kaip suprantu pasiankstino vos ne 5 dienom blink.gif nu tai gerai, kad jusu patarimus paskaiciau ir taip sakant nustojome blush2.gif kiek anksciau isdykauti, nes pasirodo, akd O buvo uz keliu dienu, o visai ne kaip maniau..nu tai matysim ar prisiisdykavom, ar ne..nors man dar tipo nelabai galima turiu pradzioje tyrimu ezultatus suzinoti, o tik tada gauciau zalia sviesa planuot..bet, kad jau puse metu kankinuosi su visokiais antibiotikais ir pan. po nespejusios ateiti mergytes...tai dabar kazkaip labai ilgiuosi ir norisi pasikviesti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 27, 22:07)
na man 18-19 ciklo diena vaisiga buvo 6men.tad as uztikrintai dariau dukra ax.gif 2dienos iki ovuliacijos.ty 15a diena dareme ax.gif 15 ir 16 nevaisingos.17d parode kad bus ovuliacija uz 24-36val. .tai reiskia,kad kita diena ir diena po jos kiausinelis rado moteriskus spermijus.manau supratote.?sunku aiskinti.savo drauge viena ilgai mokinau,tik pasakau ir vel ji sako ,nieko nesuprantu lotuliukas.gif

Elitarai, o kiek dienų tavo ciklas ir ar kiekvieną mėnesį vienodai vykdavo O ax.gif? Ir dar klausimukas - ar tarkim 15-16 dieną visai nenusidažydavo juostelė ar būdavo neryški, o 17d. labai ryški? Kaip per pačią O - 18 ir 19 dieną - ar išlikdavo ryški ar jau silpnėjo ryškumas? ax.gif
Nes aš tai susibalamutinau doh.gif Galvojau, kad O man buvo šį mėnesį 15-16 dieną, o tris dienas darausi O testukus, 15 dieną rodė neryškią, o vakar ir užvakar (16 ir 17 d.) labai ryškias doh.gif Žiūrėsiu, ką dar šiandien parodys g.gif
Ačiū tau, kad patarei naudot tuos O testukus, pasirodo, nelabai aš čia gerai skaičiavausi unsure.gif Bet kas keisčiausia, kad tos slidžiosios (eggwhite) gleivės ir labai daug jų, buvo 15-16 dieną, o nuo vakar jų visai nebėra, bet pagal vakarykštį testuką kaip ir būtų galima spręsti, kad O turėtų būti kažkur šiuo metu g.gif
Atsakyti
Sveikutės planuojančios 4u.gif užsukau pasveikinti su labai gražia nauja temute wub.gif ir linkiu kad visų čia užsukusių ir planuojančių išsipildytų svajonė wub.gif kad ši tema būtų sėkminga ir vaisinga 4u.gif mažum dar ir man išsipildys kada nors doh.gif
visoms linkiu mergyčių
user posted image
Atsakyti
na mano ciklas apie 32d.ovuliacija sekiau elektroninem juostelemis,nes nepatiko tas paprastas sifruoti...vyrui tamsiau atrode ,man sviesiau,paskui mama ydarbinau zaisti... biggrin.gif ,o kadangi norejau tikrumo tai tas paprastas meciau,pirkau elektronines,kai vaisinga diena-ekrane sypsenele,kai nevaisinga tuscia.bet sias juosteles pirkau airijoje.gyvenu cia smile.gif .jei yra galimybe bandykit tokias uzsisakineti netu.neatsimenu pavadinimo,reikes paziuret vaistineje.tai uztikrinciau jausites,o musu kunai gali meluoti,gleives eina netik per vaisingas dienas,organizmas reguoja y karsta aplinkos poveiky,y liga ,nuovargy,nepasitikeciau savo kunu,cia as taip,o jums geriau pacioms spresti...todel juosteliu pagalba galit buti ramios.mano atveju juosteles pranesdavo,kad uz 2d yvyks ovuliacija.lietuviskos kiek is jusu suprantu rodo jau ,kad ji vyksta.ir dar ryskumas kelia klausimu.nezinau,net ka patart. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 31, 14:41)
na mano ciklas apie 32d.ovuliacija sekiau elektroninem juostelemis,nes nepatiko tas paprastas sifruoti...vyrui tamsiau atrode ,man sviesiau,paskui mama ydarbinau zaisti... biggrin.gif ,o kadangi norejau tikrumo tai tas paprastas meciau,pirkau elektronines,kai vaisinga diena-ekrane sypsenele,kai nevaisinga tuscia.bet sias juosteles pirkau airijoje.gyvenu cia smile.gif .jei yra galimybe bandykit tokias uzsisakineti netu.neatsimenu pavadinimo,reikes paziuret vaistineje.tai uztikrinciau jausites,o musu kunai gali meluoti,gleives eina netik per vaisingas dienas,organizmas reguoja y karsta aplinkos poveiky,y liga ,nuovargy,nepasitikeciau savo kunu,cia as taip,o jums geriau pacioms spresti...todel juosteliu pagalba galit buti ramios.mano atveju juosteles pranesdavo,kad uz 2d yvyks ovuliacija.lietuviskos kiek is jusu suprantu rodo jau ,kad ji vyksta.ir dar ryskumas kelia klausimu.nezinau,net ka patart. g.gif

Niu aišku 4u.gif Kol kas pabandysiu su paprastom juostelėm, jei galesi, parašyk, kaip vadinas tos elektroninės juostelės, mano draugė dabar Airijoj, rugpjūčio viduryje atvažiuos į LT, tai atvežtų, pora mėnesių pabandyčiau su tom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 31 liepos 2008 - 14:26
aš gal ir norėčiau mergytės....bet skaitau skaitau....ir suvokiu, kad neegzistuoja 100 proc. būdas unsure.gif ir visi mūsų tikrinimai - tiesiog sutapimai. juk nesam tikros, kad jei nebūtų taikę konkretūs žmonės, nebūtų susilaukę mergaitės....Dievo keliai nežinomi - pastoja moterys, kiaušintakių neturinčios, ko mokslas paaiškinti negali, o čia - lytis....visgi manau, nors bandyti ir verta, ką Dievas siunčia, tas ir gimsta 4u.gif
Atsakyti
na ugniuke gali parodyti visoms,kaip atrodo juosteles,as nemoku blush2.gif
Papildyta:
na o jums inred patarciau bandyti,mes jau7 turim princeses.zavi mane kitu mamu noras tureti dukra ir po 3 ar ketvirto berno...saunuoles 4u.gif
Atsakyti
elitaraj, o bandyti ką? patarkit ir man bigsmile.gif finansiškai mūsų šeimai apsimoka, kad aš išeičiau dekretan, kol nesibaigs pirmojo vaiko auginimo atostogos. t.y. iki 2009 vasario 12d. taigi, metų metus bandyti negaliu. 7 princeses kokių metodu? Būtinai pabandyčiau, nuo rudens lyg ir planuosim kitą lelių, jei niekas nepasikeis blush2.gif
Atsakyti
na daug pasakoti,nuo senos temos 47puslapio pradekit ir suzinosit,nes as nespeju per az rasyti smile.gif
Atsakyti
InRed, daugeliu atveju, tikrai nepaai6kinami dalykai vyksta, bet juk pabandyti verta mirksiukas.gif
Testuką jau radau, va toks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Ugniuke, o čia tas elektronininis testas? Kur jį galima įsigyt? Gal ir aš norėčiau blush2.gif

elitarai, aš skaitau temeles, tik svarbu, ką jūs konkrečiai siūlot. Jei nesunku būtų, kam nors siunčiama "receptuką" per až nukopinti, būčiau dėkinga. Žinoma, ir tą seną temelę nuo nurodyto psl. paskaitysiu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti