Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

As niekam nieko nedavaiu ir viskas thumbup.gif ,bet is drauges girdejau jog jos tiesiai paklause kokiomis salygomis gimdysim privaciom ar valdiskom doh.gif tai kaip kam pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2009 03 12, 00:13)
As niekam nieko nedavaiu ir viskas  thumbup.gif ,bet is drauges girdejau jog jos tiesiai paklause kokiomis salygomis gimdysim privaciom ar valdiskom  doh.gif tai kaip kam pasitaiko

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Aš bijau neduot, cezarį darys... Juk jei paskui pridirbs, ne taip užsius ar atmestinai išmėsinės, baisu neduot... Nerėksiu gi ant stalo, kad jų pareiga mane gerai susiųt... Na gal ir neduočiau, bet gydytojai jau pripratę prie kyšių ir sunku kažką pakeist unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
na kodel dauguma tos nuomones,kad reikia duoti daktarui pinigu uz jo darba?Patys issilepinam juos,o kai jau nebeturim ka duoti,bijom,kad ne taip priziures,ne taip gydys ir pan.Kiekvienas privalo dirbti savo darba.ir kiekvienas uz ji gauna atlyginima.Nepirksiu dirbtinos daktaru sypsenos.Pykstu ant visu,pripratinusiu daktarus prie dideliu pinigu.Tikiuosi,kad papulsiu pas tokius daktarus,kurie nematys i mane ziuredami dolerio zenklo man ant kaktos...ar dar kurios vietos biggrin.gif
Atsakyti
Aš nesitariau ir kuo puikiausiai pagimdžiau,buvo nuostabi akušerė ir puiki gydytoja.Čia pačiu moterų išmislas tipo duosiu pinigų tai tikrai bus viskas gerai.Mano nuomonė tai žymiai maloniau gydytojui kai tu jam padėkoji už jo sunku darbą thumbup.gif p.s bet aišku visokiu gydytoju buna g.gif
Atsakyti
būtent, kad būna... Keletas mūsų mieste tiesiai šviesiai pasako, kad reikia duot... Gerai jei geri, o jei kiti susinervina, kad neduodi ir dar pridirba ką nors?
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 03 15, 18:54)
būtent, kad būna... Keletas mūsų mieste tiesiai šviesiai pasako, kad reikia duot...  Gerai jei geri, o jei kiti susinervina, kad neduodi ir dar pridirba ką nors?

o kad ir nepridirba,tai nepasitenkinima parodo ir taip sudirba nuo taika... unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2009 03 12, 01:13)
As niekam nieko nedavaiu ir viskas  thumbup.gif ,bet is drauges girdejau jog jos tiesiai paklause kokiomis salygomis gimdysim privaciom ar valdiskom  doh.gif tai kaip kam pasitaiko

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2009 03 12, 01:13)

ko gero tokios daktares paklausciau,ar jei privaciom salygom-ji uz mane pagimdys?
Atsakyti
QUOTE(astuliene @ 2009 03 12, 00:13)

Na čia jau "nahališkumo viršūnė", vietoje jūsų paskelbčiau čia SM tokių gyd.pavardes, kad kuo mažiau klientų patektų tokiems "nahalams".Aš tai visad laikausi principo "už gerą geru ir atsilyginama".Kiek teko susidurti -tai tik atsilyginau už gerumą po visko, o ne prieš.
Atsakyti
Nedaviau jokių kyšių su pirmu,bet akušerė labai maloni buvo,kad po visko su vyru susižvalgę simboliškai įdėjo į kišenę vietoje gėlių ir butelio thumbup.gif Su antru darysiu taip pat ax.gif
Atsakyti
nedavem jokiu kysiu ir su niekuo isanksto nesitarem, gimdyklos personalas superinis pasitaike, be to po gimdymo tuoj keitesi pamaina, tada tikra sumaistis buvo.
Atsakyti