Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

Abidvi dukras gimdziau VGN .Niekam nemokejau,bet ir epidura gavau ir palata mokama ir siaip nesiskundzziu,gerai viskas buvo. Gal tiesiog esu nelabai reikli g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozhkaragoshka: 09 rugpjūčio 2011 - 10:57
Aš irgi nesitariu ir nemokėsiu, nors važiuosiu visai viena.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmus du kartus tariausi.Trečią gimdydama nebesitariau.Ir galiu pasakyti,viskas buvo daug geriau nesusitarus rolleyes.gif Man tik savo vyrą buvo sunku įtikinti,kad niekam pinigų neduotų biggrin.gif
Ir tikrai ne dėl to nesitarėm,kad pinigėlių nėra.Tiesiog,na kame prasmė tartis? Aš visiškai saugiai jaučiausi atvažiavusi gimdyti be jokio "savo" daktaro. Niekam akių nedraskiau,bendravau maloniai - lygiai taip pat elgėsi ir personalas.Savo darbą atliko gerai.Ko gi daugiau reikia,ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 09 rugpjūčio 2011 - 19:47
A staip pat gimdziau nemokamai,nors tai buvo antras gimdymas ir buvo gimdymas cezario pakalba.Bet as niekam nemokejau ne lito ir negaliu patiket dar dabar kad sulaukiau tiek prieziuros ir rupestingumo.Aciu krikscioniskiesiems gimdymo namams 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau ir nemokėjau smile.gif Ir gimdykloj daktarai užeidavo, ir apžiūrėdavo - pamiršta nebuvau smile.gif Tiesa, kai paklausė ar galėsiu nusipirkt sau vaistukų (lašelinę, epidūrui), tai nupirko vyras iš vaistinės, bet manau ir be pirkimo būtų viską davę. Valio VGN! smile.gif
Atsakyti
Net minties nebuvo moket, is tikruju net nebutume zinoje nei kam duot, nes gimdymo metu priziurejo bent 3 daktarai ir dar tiek pat akuseriu smile.gif kai gime vaikas prie manes stovejo 5 zmones, jokiu priekaistu neturejau del prieziuros, viskas buvo super, aciu KMUK smile.gif ir jokiu vaistu nei laseliniu nereikejo pirkti....
Atsakyti
nemokejau gydytojui AGN (antakalnio gimdymo namuose) atsidekojom akuseriai, nes super duper kaip jinai buvo maloni ir viska sauniai padare. Gyd nuleido vandenis ir pasiule nuskausminamuosius, o nuskausminamuosius t.y. epidura emiau, poto vyras atpirko.
Atsakyti
As irgi abu kartus gimdziau "nemokamai" KKGN. Prieziura superine tiekk per gimdyma, tiek po jo. Tiesa - vyras po antro gimdymo, gydytojai, akuserei ir sanitarei nunese po geliu puokste. Tiesiog jam taip norejosi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti