As gimdziau pries 7 men . Ir nieko nedaviau. Norejom duoti bet kazkaip is to strioko pamirsom, o kai prisiminem jau buvo viskas padaryti, kaip nebebuvo tikslo.
Bet seip likom patenkinti. Elgesi normaliai.

nedaviau.
as gimdizau be jokiu kysiu, gymdimas praejo tiesiog puikiai
abejoju ar butu buvusi geresne prieziura jei ir buciau davus pinigeliu daktaram

Nedaviau nei lito ir buvau tikrai patenkinta priežiūra.Po visko gydytojai atsidėkojau dovanele,bet ne dėl to kad reikia,dėl to jog pačiai buvo smagu atsidėkoti

Pirmąkart tariaus su gydytoju, mokėjau jam, akušerei ir anesteziologui už epidūrą..Gimdymas buvo gan sklandus, visi elgės maloniai, tačiau buvau ir kirpta, ir plyšau..Po gimdymo gydytojas lankė visas dienas, kol gulėjau GN.
Antrąkart važiavau visiškai su niekuo nesitarus, niekam neplanavau mokėt, per gimdymą teko ir griežtesnį žodį išgirst, bet kadangi pagimdžiau praktiškai per 1.5h nuo įėjimo į gimdyklą, tai viskas buvo dzin..Tiek gydytoja, tiek akušerė, tiek rezidentė atliko savo darbą puikiai, ir aš pati neplyšau..Po gimdymo simboliškai atsidėkojau akušerei, nes iš jos pajutau tikrą nuoširdumą, kažkaip norėjos padėkot. Gydytoja aplankė paklausti, kaip jaučiuosi kitą dieną po gimdymo.
Antrąkart važiavau visiškai su niekuo nesitarus, niekam neplanavau mokėt, per gimdymą teko ir griežtesnį žodį išgirst, bet kadangi pagimdžiau praktiškai per 1.5h nuo įėjimo į gimdyklą, tai viskas buvo dzin..Tiek gydytoja, tiek akušerė, tiek rezidentė atliko savo darbą puikiai, ir aš pati neplyšau..Po gimdymo simboliškai atsidėkojau akušerei, nes iš jos pajutau tikrą nuoširdumą, kažkaip norėjos padėkot. Gydytoja aplankė paklausti, kaip jaučiuosi kitą dieną po gimdymo.
Tikrai įmanoma pagimdyti nesitarus ir be jokio kyšio
Pirmąją pagimdžiau niekam nedavus nė centuko (net kai ginė prižiūrėjo nėštumo metu, nieko jai nedaviau). Tiek priežiūra, tiek ir pats gimdymas praėjo
ir niekam už tai nereikėjo duoti "pakišos". Dėkui geriems daktarams, kurie nepamiršę hipokrato priesaikos
Antrą taip pat ruošiuosi gimdyt be jokių kyšių
, ir žinoma ten pat (2-oj ligoninėj Kaune).

Antrą taip pat ruošiuosi gimdyt be jokių kyšių

nedaviau jokio kyšio
ir kas keisčiausia mergina kuri gimdė šalimais davė kiši bet skirtumas tarp taip kaip elgiesi su mumis daktarai buvo didelis ... ir patikėkit mano naudai nes šalia manes buvo vyras tai ir lakstė aplink mane
, o kai paklausiau kas ten už durų stena tai sesele pasakė kad moteris gimdo bet jai dar toli ir ji gali pamiegot
kai susitikom palatoj mergina pasakė kad davė daktarams po 100lt prieš gimdymą bet gailisi nes niekas aplink nelakste ...

tikrai galima, nedaviau niekam nei pries gimdyma nei po gimdymo ir gydytojas bei akusere priiminejantys gimdyma labai super buvo

drauge pagimde treciadieni vgn. Nebuvo susitarus, niekam nieko nedave na pagimde, bet prieziura, bendravimas ir pan, tai nekas buvo... buvau pas ja gera pusdieni, tai savo akim pamaciau, kaip bendrauja daktarai ir sesutes kai nieko negauna... liudna kad taip yra...
as kai pirma gimdziau tariausi, tiesa ir vgn ir viskas buvo liuks ir per gimdyma ir po to, dabar ir tarsiuos, nes nesinori patirt dar papildomo streso, uzteks jo ir taip
as kai pirma gimdziau tariausi, tiesa ir vgn ir viskas buvo liuks ir per gimdyma ir po to, dabar ir tarsiuos, nes nesinori patirt dar papildomo streso, uzteks jo ir taip

pries 3 men gimdziau VGN. Nesitariau ir kysio nedaviau, viskas vyko sklandziai, 11 val skausmu ir jau turejau mazyli. Aisku gaila, kad nenuskausmino, nes gimdymo skausmai geru prisiminimu nepaliko
o po gimdymo, tai kazkaip nesijauciau blogai priziurima
kudykis buvo visalaik su manim o tai svarbiausia, juk nieks negali juo geriau pasirupint nei mama
taigi mano manymu neverta moket, bet cia jau kiekvienos mamytes teise rinktis

dukart gimdžiau be kyšio, manau, ir dabar taip pat gimdysiu. Visada vyras buvo šalia, o tai medikus truputį įpareigoja
(gal?..) Nemanau, kad kitaip pagimdo tos, kurios duoda.