Gimdziau Mazylyje, nieko nemokejau, viskas ejosi neblogai

Gimdžiau VGN nesitarus,niekam nieko nemokėjau,tačiau priežiūros tas tikrai neįtakojo,visi buvo labai rūpestingi ir dėmesingi

QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 10 28, 11:32)
Gimdžiau VGN nesitarus,niekam nieko nemokėjau,tačiau priežiūros tas tikrai neįtakojo,visi buvo labai rūpestingi ir dėmesingi 

Pritariu! Manoji patirtis su VGN tokia pati. Buvom tiek suzaveti, kad patys troskom atsidekoti, taip ir padarem

Pirmąją gimdžiau KGN Kaune, tariausi su gydytoja, bet nesakyčiau, kad sulaukiau kažkokios ypatingos priežiūros, akušerė tai net lb nemaloni buvo
Antrajį žadu gimdyti su niekuo nesitarusi, tiesiog yra kur kitur "pakloti" tas nemažas sumas...
Tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai ir nebūsiu palikta likimo valei... bet kokiu atveju, už mane niekas kitas nepagimdys

Antrajį žadu gimdyti su niekuo nesitarusi, tiesiog yra kur kitur "pakloti" tas nemažas sumas...
Tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai ir nebūsiu palikta likimo valei... bet kokiu atveju, už mane niekas kitas nepagimdys

Abu paskutinius vaikus gimdžiau Vilniuje - RK - nesitarus. Viskas buvo labai gerai
Visi malonūs, rūpestingi

QUOTE(drugelis. @ 2010 11 11, 12:43)
pagaliau Jus atėjot į protą

QUOTE(A... @ 2010 11 13, 23:01)
Nesakyčiau, kad atėjau į protą... pirmąją gimdžiau labai jauna - 19 metų, tas tarimasis pridavė kažkokio pasitikėjimo daugiau...
QUOTE(linciulis @ 2010 09 14, 22:20)
nedaviau niekam, bet iki siol gailiuosi, tokio gimdymo net priesui nelinkeciau..
as lygiai taip pat po gimdymo galvojau..bet kai dabar pagalvoju,viskuo ko reikia apsisarvuociau is anksto ir vistiek spyga ,nieko neduociau. Uz ka moket? Eina velniop...
Gimdziau Mazylyje, niekam nemokejau, turejau vyra salia, to pakako, kad jausciausi puikiai. Jei reiketu gimdyti vienai, gal ir tarciausi, nezinau

QUOTE(bitė Majaa @ 2010 12 26, 15:23)
Gimdziau Mazylyje, niekam nemokejau, turejau vyra salia, to pakako, kad jausciausi puikiai. Jei reiketu gimdyti vienai, gal ir tarciausi, nezinau 

Aš lygiai taip pat mąstau - jei gimdysiu su vyru, su niekuo nesitarsiu ir niekam nemokėsiu, nebent gėlių/saldainių po visko, jei patiks gydytoja

Gimdziau RK,nekam nemokejau,ir gymdymas ir prieziura buvo