Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(abiga @ 2009 08 25, 23:14)
Akiu tikrai negrauzia, buvau labai patenkinta siuo tusu (blueberry melynas). Tik kad jis man labiau kadieniam makiazui tiko, nesnelabai matesi, kad padazytos blakstienos. gal reikia daugiau patepimu. Noriu ir daugiau isbandyt Lumene tusu smile.gif

Na, ačiū, kad pasipasakojot, manau teks nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Mano psichologe naudoja Lumene ir yra patenkinta. Aš jai Sothys kaip dovanele įteikiau, priėmę bet davė suprasti kad tik Lumene pasitiki. Keista, bet faktas. Pati nenaudoju Lumene. blush2.gif
Atsakyti
Įdomu, pas mus yra tokių šėšėlių? Gal kas nors matė? g.gif
http://concord.dir.b...f2edd4c00dae448
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 09 15, 10:51)
Įdomu, pas mus yra tokių šėšėlių? Gal kas nors matė? g.gif
http://concord.dir.b...f2edd4c00dae448

Maciau pirkti tokius sviesiai violetiniu atspalviu ir rudu,tai manau turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 15, 17:21)
Maciau pirkti tokius sviesiai violetiniu atspalviu ir rudu,tai manau turetu buti mirksiukas.gif

O kurioj parduotuvėj matėt? Užsireikė man tų ryškių geltonų spalvų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 09 15, 23:57)
O kurioj parduotuvėj matėt? Užsireikė man tų ryškių geltonų spalvų doh.gif  biggrin.gif

Pas mane miestely vietines reiksmes parduotuvej taip sakant,pavadinimas ne parduotuviu tinklo biggrin.gif Nu bet manau jei jau ten yra,tai turit rast tikrai ir kitur paieskojus rolleyes.gif
Atsakyti
gal zinot kur dingo lumene maskuojami piestukai issukami,kaip lupdaziu pakuote atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 18, 16:20)
gal zinot kur dingo lumene maskuojami piestukai issukami,kaip lupdaziu pakuote atrodo? g.gif

pastebejau, kad ne tik piestukai maskuojamieji dingo, bet ir pudros, kuri man gana patiko (mineral make up) visur yra tik 1 ir 2 nr., o kitu nr tiesiog nebeliko g.gif gal dings visai is apyvartos Lumene..
Atsakyti
Manau, kad čia jis išgirtas pakankamai, bet ir aš paporinsiu: Lumene šešėliu pagrindas tiesiog nuostabus! wub.gif Mano vokai labai greit susiriebaluoja, o su šitu pagrindu išsilaiko apie 8-9 val. man, kas jau yra pasiekimas, nes be pagrindo, po 2 val nuplaukia viskas. Tikrai dabar be jo nebenaudosiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 06 10, 22:15)
Lumene nesu labai didele megeja, bet vat akiu seseliu pagrindas is Lumene patinka. Labai patinka LUMENE anticeliulitines putos. Daugiau lyg nieko ir nenaudoju is sios firmos  smile.gif

jauciat rezultata su anticeliulitinem putom? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau tokį Lumene Matte Harmony makiažo kremą - pudrą user posted image
Patiko, kad neblogai maskuoja ir natūraliai atrodo, tik spalvos labai šviesios. Nors aš visiška baltaodė, pirkau cinamono spalvą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 04 gruodžio 2009 - 14:08
QUOTE(zapuks @ 2004 02 24, 17:17)
Man tai siaip sau ta Lumene. Kiek esu bandziusi, tai kvapai tu kremu ne is maloniausiu. Bet cia jau mano problema, nes uvazhiju tik bekvapius kremus. O ir pagrauzia jie man, nors turiu oda nealergiska ir ne jautria. Zinoma, visu nesu isbandziusi - tik keleta. Bet pati sau pasakiau - uzbaigsiu indeli naktinio kremo ir pasakysiu Lumene ATE clap.gif

Lumene kosmetika netiko ir man..... g.gif
Atsakyti