Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

Pabandžiau šį gelį.
user posted image
Naudoju jį vietoj serumo, prieš kremą. Patinka kvapas, labai mažai reikia, nes tepasi lengvai. Neblogas bent jau kol kas. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal butu daugiau atsiliepimu apie Vitamin C serija veidui? labai domina kremai, ar poru nekemsa ir veido neriebina?

Siaip man LUMENE kelia nostalgija wub.gif Naudojau pries kokiu 10 metu ir dabar vel atrandu. Priemones kunui zaliose pakuotese - superines thumbup.gif Kol droge akciaj galvoju isbandyt Vit C krema veidui g.gif Jau uzsipirkau kaukes su durpem ir mineralinio sveitiklio, sie man nepakeiciami. kauke visada pas mane yra, vienintele kauke po kurios matyti, kad kazkas daryta. reguliariai naudojant man daro stebuklus ax.gif
Atsakyti
Labai patiko kremas Lumene artik aqua. Gerai drekino, nekimso poru. Ir kaina gera.
user posted image

Bet kitos lumene priemones man nelabai...Kiek turejau lupu dazu, tai jie labai sausino lupas. Ir kiti kremai kazkaip visai neatgaivindavo veiduko g.gif
Atsakyti
Kokia jūsų nuomonė apie Hydrating Touch Moisture Replenishing Cream Cleanser? Ar gerai nuvalytų makiažą?
user posted image
Atsakyti
O as noreciau pasiteirauti apie antakiu vaska, ar bespalvis gerai fiksuoja plaukelius kazin, tvirtai islaiko? g.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar Lumene galima isigyti Online? Niekur nerandu, radau tik ju puslapi, bet ten isigyti galimybes nera 4u.gif Buciau dekinga uz info, nes negyvenu Lt ir cia Lumene nera, o man ju Natural Code krem-pudra yra nerealus atradimas nes tinka ir patinka idealiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 11 07, 10:42)
Gal butu daugiau atsiliepimu apie Vitamin C serija veidui? labai domina kremai, ar poru nekemsa ir veido neriebina?

Siaip man LUMENE kelia nostalgija  wub.gif Naudojau pries kokiu 10 metu ir dabar vel atrandu. Priemones kunui zaliose pakuotese - superines  thumbup.gif  Kol droge akciaj galvoju isbandyt Vit C krema veidui  g.gif Jau uzsipirkau kaukes su durpem ir mineralinio sveitiklio, sie man nepakeiciami. kauke visada pas mane yra, vienintele kauke po kurios matyti, kad kazkas daryta. reguliariai naudojant man daro stebuklus  ax.gif

durpiu kauke ir man liuxusine geresnes dar neradau- sutraukia poras, pravalo, bet ne nusausina kaip po molio kaukiu
Atsakyti
user posted image
Išbandžiau vakar šį šveitiklį :> Galiu pasakyt, jog visai patiko, nors turbūt tam, kad susidaryčiau normalesnį įspūdį, dar reiktų nors keletą kartų išmėgint. Malonus kvapas, smulkūs grūdeliai, gerai nušveičia veidą. Ne per švelniai, bet ir ne per grubiai. Veidas toks ne gaivesnis liko biggrin.gif Visai naudotinas produktas, palyginus su ankstesniu Garnier (kurio jau gyvenime turbūt nepirkčiau), tai tikrai geresnis.
Atsakyti
Nežinau, kur paklausti, todėl klausiu šioje temutėje: ar yra kuriame nors Vilniaus Eurokos'e Lumene dekoratyvinės kosmetikos? Anksčiau mačiau Oze, bet tai buvo jau laaabai seniai.

Konkrečiai ieškau šešelių pagrindo, kuris man yra fantastiškas, tiek savo veiksmingumu, tiek naudojimo ilgumu.

user posted image

Na, o Eurokos'e šią savaitę 30% nuolaida dekoratyvinei kosmetikai. Prigriebčiau vieną į sandėliuką

Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2013 02 13, 19:52)
Nežinau, kur paklausti, todėl klausiu šioje temutėje: ar yra kuriame nors Vilniaus Eurokos'e Lumene dekoratyvinės kosmetikos? Anksčiau mačiau Oze, bet tai buvo jau laaabai seniai.

Del Eurokos tikrai nezinau, bet Droge tikrai yra - pati ieskojau ilgai ir nuobodziai kol radau 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kodel, bet ir man Lumene nostalgija smile.gif blush2.gif
Kazkada naudojau tubeleje krema veidui, bet jis buvo kaip ir geltonokos spalvos. Mano misriai odai tiko, o ir atspalvi sioki toki suteikdavo. Nebepamenu kaip vadinosi. Ar yra kas panasaus dabar?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įsigijau Lumene Arctic Aqua kremą mišriai ir riebiai odai, tai esu tikrai juo patenkinta thumbup.gif
Sudėtyje nėra aliejų ir kt., odai suteikiamas komforto jausmas, oda atrodo tikrai matiškesnė, ne taip blizga thumbup.gif
Žymiai geresnis kremas, nei pvz., naujasis Garnier (tas žalias). Bent man jį užsitepus, oda tikrai neatrodė matinė (kas žadama), o kaip tik pasidengė tarsi kokia blizgia plėvele... g.gif
Tik gaila, kad Lumene kremas gana brangus (35Lt). Dabar Droge nuolaida, tai 28 Lt.

Taip pat jau kelis mėnesius naudoju Lumene Sensitive akių tušą - labai patinka, nes labai lengvai nusivalo, nedirgina akių, gražiai padažo thumbup.gif

Atsakyti