tik kojos tinsta?
Man buvo pradėję tinti pėdos. Aš dabar naktį miegu po kojomis pakišusi pagalvę. Vakare truputį patinsta, bet per naktį praeina.
tinsta tik kojos, daugiau nieko.
Ir skauda, atrodo, kad oda suplys
Ir skauda, atrodo, kad oda suplys

QUOTE(Juurgita R. @ 2007 06 05, 19:07)
Apie tinimus yra atskira tema.

O nuo ju gali padeti druskos mazinimas, arba visiskas atsisakymas, skysciu vartoti iki 2l per diena, Gerai yra pagerti skyscius varancios arbatos, pvz. Doc. Steponeno arbata.
Daugiau gulineti, maziau sedeti, stoveti, daryti voneles kojoms ir t.t. Ir aisku butinai pasitarti su nestuma priziurincia gydytoja, gali tekti ir ligonineje paguleti. Sekmes

QUOTE(yollka @ 2007 06 06, 12:23)
O nuo ju gali padeti druskos mazinimas, arba visiskas atsisakymas, skysciu vartoti iki 2l per diena, Gerai yra pagerti skyscius varancios arbatos, pvz. Doc. Steponeno arbata.
Daugiau gulineti, maziau sedeti, stoveti, daryti voneles kojoms ir t.t. Ir aisku butinai pasitarti su nestuma priziurincia gydytoja, gali tekti ir ligonineje paguleti. Sekmes

Tai kad idomiausia tai, kad mano gydytoja kaip tik liepe gerti kuo daugiau skysciu. Sake, tai varo toksines medziagas, nuo kuriu ir tinsta kojos. Nezinau, ka ir bedaryti. Aisku, reikia guleti, bet kaip cia pagulesi, kai 8 valandas turi prasedeti prie kompo...

QUOTE(yollka @ 2007 06 06, 11:23)

Na sia tema ir as turiu patirties

QUOTE(Juurgita R. @ 2007 06 06, 20:26)
Tai kad idomiausia tai, kad mano gydytoja kaip tik liepe gerti kuo daugiau skysciu. Sake, tai varo toksines medziagas, nuo kuriu ir tinsta kojos. Nezinau, ka ir bedaryti. Aisku, reikia guleti, bet kaip cia pagulesi, kai 8 valandas turi prasedeti prie kompo... 

na 2l skysciu per diena nemanau kad mazai

Dar geras budas yra tikrinti ar skysciai neuzsilaiko organizme, reikia zymetis kiek skysciu isgeri, ir kiek palieki tulike, turi buti mazdaug vienodai
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2007 06 07, 23:12)
Na sia tema ir as turiu patirties
Kai laukiaus pirma karta man buvo paskirta dieta nuo tinimu - atsisakymas saldumynu ir suriu produktu,zodziu valgyt preska maista ir gerti tik apie litra du per diena.jeigu isgerdavau du tai jau sakydavo kad per daug.atseit tai mazina tinimus.finalas buvo toks,kad buvau sutinus ziauriai ziauriai ir po gimdymo tai praejo mazdaug per pora savaiciu.Na ka... dabar lankausi kitoj istaigoj turiu kita gydytoja ir kad uzkirsti kelia tinimams is anksto,gavau daug informacijos.Visu pirma-vartoti minimum du litrus skysciu ir geriausia - vandens.aisku suriu produktu tai negalima,valgyti daug arbuzu,melionu,pomidoru ir agurku.Ypac pomidorai mazina tinimus ir padeda kai buna sirdies permusimas.jei jau prasidejo tinimas,gyd.sake kad labai gelbeja nealkoholinio alaus stikline per diena(be cipsu ir pan).Kolkas laikausi siu nurodymu ir neesu sutinus.Labai tikiuosi kad taip bus ir toliau.Zinoma dar ir karstis daro savo,reik buti kuo vesiau o jei jau lauke tai tik pavesy.

Del koju tinimo butinai reiketu pasipasakoti gydytojai o ji jau spres ka daryti. Siaip labai gerai vinias levandu druskoje vesesniame vandenyje pamirkyti
Per pirma nestuma buvau sustinus, akd net ziedo negalejau nusiimt, dabar jau vel pradejau tinti

Man padeda nuo tinimu masazas, vyras vakare padaro masaza. Poto dar miegu su pagalve po kojom. Darausi voneles arba atsisedu ant vonios krasto ir su dusu masazuoju kojas tai siltu tai saltu vadenuku. Dar nusipirkau toki tepaliuka jis ant zoleliu VENALGON 911+ Jis saldo, lengvai pamasaziuoji blauzdas su siuo tepaliuku. Jo yra pirkt Kamelijos vaistineje kaina apie 9 lt. Man padeda. O seip maziau sedet vaiksciot ir but karstyje reiketu.

Mano ir kojos ir rankos be galo istine. Ir keisciausia, kad didziausiasa tinimas buna ryte po nakties, o vakare nuslugsta. Vestuvinis ziedas senai padetas spintuteje, is visu batu telpa tik vienos sliure su sniureliais
Kreipiausi i gydytoja specialiai del tinimu, patare ta paty apiekajus kalbate: koju masazas, ivairus tepaliukai, pakelti kojas, maziau suraus maisto, saldimynu, reguliuoti igeriamo ir pasalinamo skyscio kieky. Deje, niekas nepadeda
Per paskutiny vizita pas gydytoja del tinimo atsakymas i gydymo priemones buvo vienareiksmiskas - gimdymas

Sveikos, mamytes,
Daug priemoniu tinimo pataria ivairus gydytojai. Prie visu noreciau dar prideti ortopedines kojines/pedkelnes. Bet svarbiausia, kad slapimo tyrimas butu normoje. O kaip sako mano gydytojas, koju tinimas, ypatingai nestumo pabaigoje, yra norma ir geriausias vaistas nuo jo yra GIMDYMAS!
Daug priemoniu tinimo pataria ivairus gydytojai. Prie visu noreciau dar prideti ortopedines kojines/pedkelnes. Bet svarbiausia, kad slapimo tyrimas butu normoje. O kaip sako mano gydytojas, koju tinimas, ypatingai nestumo pabaigoje, yra norma ir geriausias vaistas nuo jo yra GIMDYMAS!