Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Paskutinį nėštumo mėnesį ir man tinsta VIENA hihihi.gif koja. Pastebėjau, kad tas tinimas labai susijęs su karščiu- atslūgsta karštis, tuo pačiu ir tinimas. Gydytoja be jau minėtų patarimų (pvz. 2-3 litrai vandens per dieną, melionai) dar patarė 2 kartus per dieną po 15 minučių pastovėti keturiomis, nžn ar aiškiai parašiau- na kaip šuniukui. Neva tada atlaisvėja inkstai, ima geriau dirbti. Man labai netinsta, prisipažinsiu, kad tos procedūros beveik ir neišbandžiau, negaliu pasakyti, ar tai veiksminga blush2.gif Bet jei kam labai problemos su tinimais, tai siūlyčiau išbandyti. Man jau tiek beliko iki 2.gif kad nespės nei ištinti, nei susileisti irnesakyk.gif
Atsakyti
ziuriu jums tinimai prasidejo jau ipusejus nestumui o man dar tik eina astunta savaite o vakar kojos sutino,viena labiau, siandien ryte irgi patine ir pastebejau kad rankos patine unsure.gif skysciu turiu gerti daugiau (per diena isgeriu apie 2-3litrus) nes pries tai dare slapimo tyrima ir rado acetono (nors isgerdavau 2 litrus skysciu) g.gif taigi dabar net nezinau, o sedeti ir vaikscioti negaliu atsisakyti nes sedimas darbas ir kartais pavaiksciot reikia g.gif net nebezinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
Naudoju krema kojoms VENAL (Bional firmos). Buna vaistinese, kainuoja apie 20lt. Man tinka. Visada tepu nakciai, jei jauciu kad reikia - tai ir diena issitrinu. O skysciu geriu tiek, kiek norisi ir tai, ko norisi. Neziuriu, kad butinai per diena isgerciau 2 litrus vandens. Jei man tiek nesinori, tai ir negeriu. Kita karta vandens isgeriu maziau nei kitu skysciu. O juk skysciu gauname ir su maistu.
Atsakyti
man irgi nuo pat ryto jau buna patinusios kojos, ziedu jau pora savaiciu nenesioju. siaip padeda lioton 1000, tikrai pastebimai atleidzia tinima. o siaip ir i tuoleta daznai einu ir viska, ir skysciu daug geriu, turetu lyg ir netinti, bet sake daktare sake kartais taip jau buna, tinsta ir tiek ir nelabai ka gali padaryt.. na bent jau man taip sake..
Atsakyti
Na, as irgi ja pries kelias dienas vestuvini zieda nusieimiau.tik siandien ryta pastebejau, kad desines rankos delnas labai sutines, pirstai kaip pripusti.
Jau senokai istinusi tik viena koja, kaire. Bet nerimas, tai juodas atsirades. visa nestuma kuo puikiausiai jauciausi ir se, kad nori.
Atsakyti
gal yra koku nauju budu kaip ta koju tinima mazinti?
nes vos batus uzdedu doh.gif verysad.gif vakare kaip plytos buna verysad.gif
Atsakyti
na man pėdos tinsta realiai.... pačios kojos - na gal vos vos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 12 05, 22:22)
gal yra koku nauju budu kaip ta koju tinima mazinti?
nes vos batus uzdedu doh.gif  verysad.gif vakare kaip plytos buna verysad.gif

gerk skisciu 2.5 litro per diena ir netinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau 38 sav. clap.gif skysčių geriu gal net iki 2-3 litrų, kaip kada....bet tinimas nežmoniškas - kojos kaip bulkos, į batus netelpa, sakau, kad gimdyt turbūt su tapkėm teks važiuot unsure.gif rankų pirštai net nesusilenkia...kai bandau sulenkti, tai delnas pasidaro geltonas ir gelia doh.gif ir net veidas ištinęs, akys susiaurėjusios blink.gif
Atsakyti
O as skysciu geriu ir geriau visa nestuma, dabar pradejau tinti, tai truputeli sumazinau ju, labai tinsta pedos, ziedu jau senu seniausiai nenesioju.

Dabar uzpuole sinusitas, tai tokia graziai uztinusi viena akis... net geda pas gydytoja iseit, bet ka darysi. Gal zinote kiap tokius tinimus numalsinti, siaip gydytoja paskyre net antibiotikus, geriu atrodo geriau daros, bet akies neatleidzia ... Sake praeis sinusitas ir akis susitvarkys, bet as noriu ta tinima sumazinti kazkaip ...
Atsakyti
Kaip baisu, tie tinimai.. unsure.gif Man tinsta ne kojos, o rankos, ypac po nakties, rankos pasidaro dvigubai didesnes, pirstai, kaip sardeles ir veidas ... doh.gif doh.gif apvalus burbulas, i veidrodi ziureti baisu... As bandziau maziau skysciu gerti, bet paskaiciau forume, kad atvirksciai daug reikia gerti, organizma valyti, ziuresim kas bus g.gif
Atsakyti
O gal kas zinote/turite Steponeno arbatos sudeti ir galetumete parasyti? wink.gif
Atsakyti