Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Mačiau jau minėjo Steponeno arbatą, vaistinėse yra. Pažįstamoms padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(upsis @ 2005 05 27, 08:10)
Kažkaip neradau nieko apie vandenų nepasišalinimą, bijau kad tuoj reiks į daktarus kreiptis. Kol kas dar lyg ir pakenčiamai, bet jau po truputį gasdina - labai smarkiai tinsta kojos, ir visa kita irgi neatsilieka (žiedai ant pirštų jau netelpa), smarkiai auga svoris. Be to, vasara, karšta - labai troškina, todėl geriu nemažai (dabar jau pradėjau mažinti). Įtariu, kad čia ta pati neščiųjų problema - nepasišalina vandenys. Patarkit kokių priemonių galima imtis. Iš anksto ačiū.

kaip ir sako, pažkalbek su gyd.
po siaip - per duag skysciu negerai, per mazai - negerai. Labai padeda gulejimas ir kojos i virsu. nuo sedejimo uzsispaudzia ten kazkas ir kojos draos kalademis, rankos irgi smile.gif Patyriau tai. buwo baisu. tai glint tikrai daug geriau + lioton gelis kojoms. maista reguliuot..
Atsakyti
QUOTE(Giko @ 2005 06 08, 13:12)
Mačiau jau minėjo Steponeno arbatą, vaistinėse yra. Pažįstamoms padėjo 4u.gif

Ir aš gėriau ax.gif Nenoriu gasdinti, bet gali ir į ligoninę guldyti tyrimam. g.gif
Atsakyti
sveikos
norejau paklaust ar tino (tinsta )jums kojos?
Atsakyti
Siaip nepastebeciau, bet vakare pagal lilgaaulius badus matau, kad sunkiau uzsisegti, tai kaip ir tinsta.
Atsakyti
kiek žinau, tokiais atvėjais pataria mažiau valgyti druskos - tada mažiau gersi...
Atsakyti
tinsta ne nuo gerimo. Man gydytoja kaip tik patare kuo daugiau gert vandens, kad valytusi organizmas. Cia yra pasenes poziuris, kad daug geriant tinsta kojos ir rankos.
O man tai irgi tinsta, net ne taip jau stipriai. Tik va labai kvailai, nors kartu ir juokingai jauciausi, kai su vyru nuvaziavom pas teta i ikurtuves, prisivalgiau cepelinu, o po to jie abudu man batus move, nes irgi ilgaauliai, ir labai sunkiai ten mano kojos tilpo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 12 05, 21:54)
sveikos
norejau paklaust ar tino (tinsta )jums kojos?


Tinti pradėjo labiau į nėštumo pabaigą. Pabandyk nusipirkti kompresines kojines, jos gerina kraujo apytaką, turėtų padėti. Jų yra Ortopedijos technikoje (spec. nėštukėms su pilvukais - sterblėmis bigsmile.gif ) arba vaistinėse, parduotuvėje "Būk mama".
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 12 05, 23:54)
sveikos
norejau paklaust ar tino (tinsta )jums kojos?


Man tino jau nestumo pabaigoje, ypatingai paskutini menesi - tada ne tik kojos, bet ir rankos, ir veidas siek tiek patindavo. Gydytoja liepe visiskai atsisakyti druskos, pomidoru, nes jie sulaiko skyscius organizme, taip pat reikia gerti daug vandens, nes ne nuo jo tinstama, o nuo sutrikusio jo pasalinimo. Kojas stengtis laikyti auksciau pakelus - nepatingek kelis kartus per diena jas pailsinti, na ir zinoma, elastines kojinaites cia pamacytu, labiau tam, kad neissiplestu venos. Beje, dar labai padeda pasivaiksciojimai, nes labaisiai kojos tinsta, kai nejudi.
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
As vakar buvau pas gydytoja ir ji pasake, kad kojos tinsta. Nedaug, bet...Liepe nusipirkti Steponeno arbata ir gerti kasdien.
Atsakyti
nu man tinsta ne tik kojos bet ir rankos pagurklis net baisu aciu jums uz patarimus reiks pasinaudoti
Atsakyti
nuo tinimų padeda homeopatiniai vaistukai - Apis 4u.gif
Atsakyti