ir as turiu tokia problemele.Nedaug liko iki gimdymo,tai kaip nors,svarbiausia ,kad nekiltu spaudimas,man dar liepe ir skysciu maziau naudot.Atrodo normaliai ir slapintis einu,slap tyr geri,matyt,nestumo pabaiga,todel sitaip skysciai kaupiasi

man irgi dabar sutino kojos ir rankos, visi kaip susitarę pradėjo kartoti, kad jau gimdymas ant nosies (lyg pati nežinočiau
)

As taip pat tinau. O labiausiai matesi ant koju
. As tinima tikrinausi pagal vestuvinio ziedo laisvuma ant pirsto. Man gydytojas sake, kad kai sunkiai ji pajudinsiu, tai tada bus negerai, o kol juda,galiu ji nusiimti, tai nieko tokio
taip ir pravaiksciojai visa nestuma slankiodama ta zieda ir taip tikrindama ar viskas cia gerai

QUOTE(megasun @ 2009 06 15, 16:10)
As taip pat tinau. O labiausiai matesi ant koju
. As tinima tikrinausi pagal vestuvinio ziedo laisvuma ant pirsto. Man gydytojas sake, kad kai sunkiai ji pajudinsiu, tai tada bus negerai, o kol juda,galiu ji nusiimti, tai nieko tokio
taip ir pravaiksciojai visa nestuma slankiodama ta zieda ir taip tikrindama ar viskas cia gerai 

as tai taip greit istinau, kad ziedo nenumoviau..

Labai tinstu
veidas, rankos, kojos...ka daryti?

Sveikos
as ir dabar sutinusiom kojom sedziu, nezinau kur jas kist... svajoju i salta vandenuka sumerkt, bet neturiu dubens, kad kojos tilptu... surijau puse arbuzo... nesulaukiu rezultato... na, gal sysiuko dazniau begiot pradejau

sveikos
gal žinot kur būna pirkti STEPONĖNO arbatos? gintarinėse, eurovaistinėse nebūna...

gal žinot kur būna pirkti STEPONĖNO arbatos? gintarinėse, eurovaistinėse nebūna...
QUOTE(artita @ 2009 07 01, 11:51)
sveikos

O ka, ji padeda nuo tinimu?

Toj pacioj Supermamoj raso kad ja galima gauti Vilniuje, homeopatineje vaistineje Pelesos g

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
man tinimai prasidejo 38tos savaites pabaigoj. Nejauciu kazkokio diskomforto, bet nelabai smagu kad tik vienus batus galiu apsiaut
na bandysiu daugiau skysciu vartot. Siaip savaitgaly buvom prie juros, pabraidzius kojas labiau atleido. Tik nezinau, ar del to kad surus vanduo, ar kad saltas

čia tikriausiai visas kamuoja tokios bėdos su tinimu.aš tai nelabai tinstu tik jei labai karšta ir ilgai ant koju pastoviu tai tada pėdos patinsta ir kartais ranku pirštai kad net neina sulenkt