Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

ir as turiu tokia problemele.Nedaug liko iki gimdymo,tai kaip nors,svarbiausia ,kad nekiltu spaudimas,man dar liepe ir skysciu maziau naudot.Atrodo normaliai ir slapintis einu,slap tyr geri,matyt,nestumo pabaiga,todel sitaip skysciai kaupiasi g.gif
Atsakyti
man irgi dabar sutino kojos ir rankos, visi kaip susitarę pradėjo kartoti, kad jau gimdymas ant nosies (lyg pati nežinočiau biggrin.gif )
Atsakyti
As taip pat tinau. O labiausiai matesi ant koju doh.gif . As tinima tikrinausi pagal vestuvinio ziedo laisvuma ant pirsto. Man gydytojas sake, kad kai sunkiai ji pajudinsiu, tai tada bus negerai, o kol juda,galiu ji nusiimti, tai nieko tokio doh.gif taip ir pravaiksciojai visa nestuma slankiodama ta zieda ir taip tikrindama ar viskas cia gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 15, 16:10)
As taip pat tinau. O labiausiai matesi ant koju doh.gif . As tinima tikrinausi pagal vestuvinio ziedo laisvuma ant pirsto. Man gydytojas sake, kad kai sunkiai ji pajudinsiu, tai tada bus negerai, o kol juda,galiu ji nusiimti, tai nieko tokio doh.gif  taip ir pravaiksciojai visa nestuma slankiodama ta zieda ir taip tikrindama ar viskas cia gerai ax.gif

as tai taip greit istinau, kad ziedo nenumoviau.. doh.gif dabar jau po gimdymo, laisviau jis, bet dar nenusimauna..
Atsakyti
Labai tinstu doh.gif veidas, rankos, kojos...ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as ir dabar sutinusiom kojom sedziu, nezinau kur jas kist... svajoju i salta vandenuka sumerkt, bet neturiu dubens, kad kojos tilptu... surijau puse arbuzo... nesulaukiu rezultato... na, gal sysiuko dazniau begiot pradejau g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal žinot kur būna pirkti STEPONĖNO arbatos? gintarinėse, eurovaistinėse nebūna...
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 07 01, 11:51)
sveikos  4u.gif
gal žinot kur būna pirkti STEPONĖNO arbatos? gintarinėse, eurovaistinėse nebūna...

O ka, ji padeda nuo tinimu? g.gif
Toj pacioj Supermamoj raso kad ja galima gauti Vilniuje, homeopatineje vaistineje Pelesos g g.gif
Atsakyti
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
Atsakyti
man tinimai prasidejo 38tos savaites pabaigoj. Nejauciu kazkokio diskomforto, bet nelabai smagu kad tik vienus batus galiu apsiaut blush2.gif na bandysiu daugiau skysciu vartot. Siaip savaitgaly buvom prie juros, pabraidzius kojas labiau atleido. Tik nezinau, ar del to kad surus vanduo, ar kad saltas biggrin.gif
Atsakyti
http://www.zebra.lt/...nsta-kojos.html
4u.gif
Atsakyti
čia tikriausiai visas kamuoja tokios bėdos su tinimu.aš tai nelabai tinstu tik jei labai karšta ir ilgai ant koju pastoviu tai tada pėdos patinsta ir kartais ranku pirštai kad net neina sulenkt doh.gif
Atsakyti