Ir man atsirado si problema,atrodo ir slapintis normaliai einu,bet,matyt,siluma velgi savo daro.Ryte einant net padus skauda,bet kai prasivaikstau nieko nebejauciu,ranku pirstai taip pat patinsta.
kai atsalo,tai lyg ir tinimas sumazejo

Jeigu labai tinsta rankos, kojos (paspaudus oda lieka pirsto antspaudas) tuomet stebekit save... Ar nekyla spaudimas ir nera kitu Preklampsijos pozymiu, taip pat tinimas gali buti arba kai per daug vartojama skysciu, arba per mazai.. mano atveju, tai reikejo kaip tik gerti daugiau vandens.. svaraus, nevirinto.
Pamatuokit kelias dienas kiek isgeriat ir kiek pasislapinat, kad ivertinti ar organizme nesikaupia skysciai..
Zinoma geriausia kilus itarimams, kreiptis i gydytojus, kad ivertintu situacija ir skirtu gydyma.
Pamatuokit kelias dienas kiek isgeriat ir kiek pasislapinat, kad ivertinti ar organizme nesikaupia skysciai..
Zinoma geriausia kilus itarimams, kreiptis i gydytojus, kad ivertintu situacija ir skirtu gydyma.
Hm, kaip idomu as jau gimdyt turiu o jokio tinimo nera
Gal kad pirmas vaikelis?

QUOTE(langolf @ 2009 05 07, 02:24)
ne visoms taip

Sveikos,
ir man karstomis dienomis labai istino rankos ir pedos. Sunerimau del preeklampsijos, bet spaudimas geras, slapimo tyrimas taip pat geras.
Jei tinsta rankos ir kojos, reikia kas savaite daryti slapimo tyrima ir matuoti spaudima, ar nepadidejes. Bet ir siaip tinimas ir tas skysciu uzsilaikymas nera labai gerai, o dar kaip apsunkina- svarstykles rodo labai dideli svori, nors tikrai tiek kg nepriaugau.
Man gydytoja israse gerti Doc. Steponeno arbatele is zoleliu vaistines- po puse stiklines per diena. Kelias dienas pageriau ir tinimas praejo.
Tiksliai nezinau, bet manau, kad visa tai galioja tik i nestumo pabaiga- tyrimai del preeklampsijos (spaudimo pakilimas del nestumo, kuris gali baigtis insultu- vienintelis rizikos veiksnys ir yra nestumas). Ir arbatele- zoleliu, tad tikriausiai leidziama gerti tik i pabaiga.
ir man karstomis dienomis labai istino rankos ir pedos. Sunerimau del preeklampsijos, bet spaudimas geras, slapimo tyrimas taip pat geras.
Jei tinsta rankos ir kojos, reikia kas savaite daryti slapimo tyrima ir matuoti spaudima, ar nepadidejes. Bet ir siaip tinimas ir tas skysciu uzsilaikymas nera labai gerai, o dar kaip apsunkina- svarstykles rodo labai dideli svori, nors tikrai tiek kg nepriaugau.
Man gydytoja israse gerti Doc. Steponeno arbatele is zoleliu vaistines- po puse stiklines per diena. Kelias dienas pageriau ir tinimas praejo.
Tiksliai nezinau, bet manau, kad visa tai galioja tik i nestumo pabaiga- tyrimai del preeklampsijos (spaudimo pakilimas del nestumo, kuris gali baigtis insultu- vienintelis rizikos veiksnys ir yra nestumas). Ir arbatele- zoleliu, tad tikriausiai leidziama gerti tik i pabaiga.
ta steponeno arbata galima gerti viso nestumo metu. Bent jau nuo nestumo viduriu tai tikrai, nes man gydytoja mazdaug tuo metu ja israse. O padeda ji LABAI. Nes salina toksinus ir skyscius. Beje, paradoksas, bet tinstama nuo permazo skysciu kiekio. Reiki gertikuo daugiau vandens, valgyti maziau druskos, tada nesikaupia skysciai, o kaip tik isplauna is organizmo visus brudus

kiek matauvausi spaudima,jis gana normalus,nelieka jokiu isispaudimo zymiu,kita sav einu pas gyd ziuresim ka patars

mano spaudimas irgi geras, tik va, gydytoja sake kad matosi pabrinkimas koju, ranku...
taciau ir skysciu ir i tulika gana reguliariai lakstau, ypac kai daugiau prigeriu..
nesuprantu is kur tas tynimas
taciau ir skysciu ir i tulika gana reguliariai lakstau, ypac kai daugiau prigeriu..
nesuprantu is kur tas tynimas

Man kojos tino paskutinius menesius. Irgi daznai i tulika variau, bet vistiek tino, nors as gerdavau labai daug. Visa nestuma troskulys kamavo

man gyd patare riboti skyscius,mazinti druska,valgyti liesesni maista.O dabr kaip tycia gert nezmoniskai noriu