Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

QUOTE(Fliansiukas @ 2010 05 18, 12:54)
Parasykit ir man i az... ax.gif

parasiau 4u.gif
Atsakyti
Ir as su sia beda susiduriau!!! Kojos tynsta, skauda. Rankos tai nelabai tynsta, bet aisku apie ziedus teko pamirsti. doh.gif Na, paskutini menesi jau teks pakentet. Sunku per toki karsti!!!!
Atsakyti
O jums nuo pradžių tinimai prasidejo? Nes man dar tik 10sav., o čiurnų kauliukų nesimato... Nuo ryto atsibundu jau sutinusi ir taip iki vakaro, taip išeina, kad ištisą parą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2010 05 18, 16:03)
parasiau  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion79 @ 2010 05 19, 12:01)
O jums nuo pradžių tinimai prasidejo? Nes man dar tik 10sav., o čiurnų kauliukų nesimato... Nuo ryto atsibundu jau sutinusi ir taip iki vakaro, taip išeina, kad ištisą parą  blink.gif

oho, g.gif tai jums laabia jau anksti jie prasidejo, nes paprastai jie prasideda nuo 20 sav., arba visai pries nestumo pabaiga kokai nuo 35 sav.,
konsultuokites su savo gine kai nueisit.
Atsakyti
Ir man panasiai buvo irgi gal nuo kokios 6 savaites tinti pradejau, bet dabar jau visai gerai. Pabandyk skysciu daugiau pavartoti.
Atsakyti
As pradejau tinti paskutines savaites, bet ir tai vos pastebimai,isitikinau, kai zieda vos vos pavyko numauti nuo pirsto doh.gif nors skysciu vartoju pakankamai nemazai, siuo metu toks jausmas,kad visas organizmas tinsta, ypac kojos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion79 @ 2010 05 19, 11:01)
O jums nuo pradžių tinimai prasidejo? Nes man dar tik 10sav., o čiurnų kauliukų nesimato... Nuo ryto atsibundu jau sutinusi ir taip iki vakaro, taip išeina, kad ištisą parą  blink.gif

man tai prasidejo kazkur nuo 30 sav. tinimai.
Atsakyti
Cia kiekvienai individualiai turbut, nors skysciai man irgi nepadejo, tik kai pradejau su skysciais antioksidantus gerti tada padejo ax.gif
Atsakyti
tai va, praeitą savaitę nuvažiavau į ligoninę dėl spaudimo, gėriau Dopegyt ir gulėjau ten, na, o šį pirmadienį jau turėjau lelių 2.gif teko paskatinti, gal pusantros savaitės anksčiau gimė mergytė, bet gimdymas praėjo puikiai.
Tinimai dar nepraėjo, o patino tik labiau.Sakė, kad po dviejų savaičių turėtų praeiti. Laukiu nesulaukiu, nes dabar jaučiuosi kaip drebučių masė...Ir tabletes reiks pagerti, nes spaudimas turėtų nukristi irgi gal po mėnesio.Tiesa, nepatikslinau savo diagnozės - tai ne preeklampsija, o nėščiųjų hipertenzija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2010 06 04, 19:30)
tai va, praeitą savaitę nuvažiavau į ligoninę dėl spaudimo, gėriau Dopegyt ir gulėjau ten, na, o šį pirmadienį jau turėjau lelių 2.gif teko paskatinti, gal pusantros savaitės anksčiau gimė mergytė, bet gimdymas praėjo puikiai.
Tinimai dar nepraėjo, o patino tik labiau.Sakė, kad po dviejų savaičių turėtų praeiti. Laukiu nesulaukiu, nes dabar jaučiuosi kaip drebučių masė...Ir tabletes reiks pagerti, nes spaudimas turėtų nukristi irgi gal po mėnesio.Tiesa, nepatikslinau savo diagnozės - tai ne preeklampsija, o nėščiųjų hipertenzija blink.gif

oho, ir kas cia taip issauke idomu jums ta hipertenzija...? g.gif
ir del to jau daktarai nelauke termino, taip?
Atsakyti
iš tikrųjų turėjau truputį streso, tačiau gydytojai akcentavo, kad spaudimas nuo manęs nepriklauso - gali būti paveldimas arba priežastys tiesiog nežinomos. Su antru vaikeliu į pabaigą spaudimas irgi buvo pakilęs. Tada pavyko ilgiau išnešiot.
Termino tikrai daktarai nelaukia, nes spaudimas - menkas juokas ir mamai (dėl gimdymo eigos), ir kūdikiui (gali nustoti vystytis, negaus maisto). Dėl spaudimo nei viena nepagimdysite namie su pribuvėja, nes niekas nesiims tokios atsakomybės.
Ir pažiūrėsim, ar spaudimas buvo tik laikinas nėštumo metu, ar ne.
Atsakyti