Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Sveikos esamos ir busimos mamytes.iskilo dilema -tinsta kojos ir rankos-7nestumo menesiukui prasidejus.
kaip galvojat ar ne per anksti? g.gif
Atsakyti
Tokie karščiai užėjo, tai nėra ko norėti, kad netintų nei kojos nei rankos. Nesilaukiančioms ir tai tinsta, kai toks karštis.
Man irgi pastarosiom dienom patinsta kojos ir rankos, tai stengiuosi vis po šaltu vandeniu palaikyti. Kaip gydytoja sakė, per karšti šlapias ir vėsus rankšluostis ant galvos ir guli ax.gif
Atsakyti
Man ginė nuo penkkto mėn pradėjo tikrint ar kojos netinsta, tai matut būna ir anksčiau kam pradeda.

Man dar nepradėjo, o ir su pirmu tik likus savaitei iki gimdymo ištino kaip mielinės bandelės doh.gif
Atsakyti
as jau koki pora savaiciu tinstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(march @ 2010 07 04, 22:35)
Sveikos esamos ir busimos mamytes.iskilo dilema -tinsta kojos ir rankos-7nestumo menesiukui prasidejus.

Vnadenukas vandenukas vandenukas 4u.gif Ir nebetinsi, o jei nesisalina skysciai is organizmo tada arbuzo pasmaguriaukit, as su pirmu nestumu istinusi vaiksciojau, kaip kazkas , kaip mieline bandele...Nes vartojau per mazai skysciu, dbr per diena kaip min 2l vandens ir viskas saunu..Aisku, tokie karsciai irgi savo daro. Saltas dusas, salti kompresai-padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Man padedavo pagalve po kojomis nakti miegant nuo koju tinimo. bent jau atsikeldavau su jau atslugusiu tinimu smile.gif
Atsakyti
As stengiuosi miegot kojytes i virsu truputi pakelusi, plius vakarais po saltu vandenuku kojas palaikau
Atsakyti
QUOTE(march @ 2010 07 04, 22:35)

Na man tai pradejo tinti nuo 36 savaiciu tik . . .
Atsakyti
Turiu pradarytos steponeno arbatos, jei kam reikia atvaziuokit paimti. MEs seskineje. Gaila ismest nes pati ilgai ieskojau smile.gif
Atsakyti
Šią karštą vasarą mano kojos nėštumo metu buvo panašios ne į kojas o į didelius kelmus, kuriuos slėpiau po ilgom vasarinėm suknelėm ir tai visi pamatydavo ir nustebę kraipydavo galvas ar tai tikrai mano kojos? Tai su lotion 1000 tepiau tai šiek tiek prislopindavo tinimą, bet tik ryte pavaikščiodavau 30 min ir vėl kojos virsdavo į storus, drūtus paranormalius kelmus biggrin.gif , kai tik pagimdžiau, nebetino.
Atsakyti
Visa laika dziaugiausi jog man netinsta...tai vat i pabaiga taip staiga pradejo tinti rankos...aisku ir kojos patine, bet pirmiausia pastebejau rankas...Buvau skaicius kad pabaigoj tai normalu, bet kad man skauda, sunkiai lankstosi pirstai..padus skauda, tai nusprendziau daktarei pasakyti...israse vaisu, bet sake jei nepraeis pasirodyt anksciau, tai imsis kitu veiksmu..tikriausia skatins gimdyma g.gif
Atsakyti
sveikos businos mamytes 4u.gif

visai netycia ilindau i si foruma... rolleyes.gif as tikrai nenoriu jusu gazdinti...nes buna ivairiu situaciju 4u.gif bet jeigu pastebejote tinstancias kojas,rankas ir pan butinai apie tai pasakykit gyditojai....pas mane buvo tokia situacija ir ji vos nesibaige liudnai. verysad.gif ... tai geriau apsidrausti
Atsakyti