Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

sveikos mergaites wink.gif
man taip pat pradejo tinti rankos jau kokias pora savaiciu unsure.gif iki gimdymo liko mazdaug 2savaites. o kojos kokius pora menesiu patine siek tiek...
nejau pades didesnio kiekio vandens vartojimas? ax.gif
rankas net skauda, ziedo nebeiseina nusimauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ladysonata @ 2011 01 17, 17:11)
sveikos mergaites wink.gif
man taip pat pradejo tinti rankos jau kokias pora savaiciu  unsure.gif iki gimdymo liko mazdaug 2savaites. o kojos kokius pora menesiu patine siek tiek...
nejau pades didesnio kiekio vandens vartojimas? ax.gif
rankas net skauda, ziedo nebeiseina nusimauti verysad.gif

labas man ir baisiai tino nuo kokiu 32-33sav,net acetono slapime buvo per didelis kiekis,bet kaip pradejau gerti 2ltr ir daugiau vandens slapimo tyrimas geras ir maziau daug maziau tinstu,jei kuria diena maziau skysciu tai ant rytojaus jau daugiau patinus.skysciu vartojimas gal ir nepanaikins visiskai tinimo,bet bent siek tiek pageres
Atsakyti
meginsim thumbup.gif
Atsakyti
As jauciuosi kaip vandenuko pripompuota doh.gif
Atsakyti
visgi jei tinsta rankos, kojos, butina kuo maziau skysciu vartot smile.gif va, pabandziau - veikia smile.gif per diena galima suvartoti iki 2l skysciu (ieina ir sriuba).
Atsakyti
QUOTE(ladysonata @ 2011 01 25, 15:46)
visgi jei tinsta rankos, kojos, butina kuo maziau skysciu vartot smile.gif va, pabandziau - veikia smile.gif per diena galima suvartoti iki 2l skysciu (ieina ir sriuba).

O aš šiandien iš ginės grįžau, tai spaudimas padidėjęs,tinimas nemažėja, +2kg per dvi savaites, o šlapimas geras. Man tik pasakė mažinti druską, valgyti pieno produktus ir išgerti apie 4l skysčių (negazuotų) per dieną. Kažkaip atmestinai žiūri, baisu, kad kas negero nenutiktų, ypač va čia paskaičius, kad ne i gerą tie visi tinimai.
Atsakyti
QUOTE(ladysonata @ 2011 01 25, 16:46)

Man sakė,kad kaip tik skysčiai skysčius išvaro, o kai nedaug vartojama,tai jie kaupiasi organizme. O aš pati labai daug geriu ir visai netinstu smile.gif
Atsakyti
Man dar tik 19sav,o jau tinstu,i batus koju nebeikisu doh.gif Spaudimas aukstas labai,vaistai nenumusa,laukiu slapimo tyr ats.Dar vaikiuko galveleje pamate cistu kazkokiu,siuncia pas genetikus..baisu man verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jei tinstate ir dar plius yra aukstas spaudimas, siulyciau nieko nelaukti ir kreiptis i gydytojus, nes tai gali buti preeklampsijos pozymiai.
Atsakyti
as savo koju tynimo beda buvau suvertus ant vasaros karsciu ir mazo skysciu vartojimo-gydytojai nekreipe per daug i tai demesio ,tipo gerk daugiau,laikyk kojas auksciau pasidejus ir pan...paskutini nestumo menesi kojos patapo kaip kalades!!!!ranku riesai ir pirstai istino!net ir veidas paburkes buvo....gydotojai pasiule tik spec.kojines nusipirkti,pradejo sekti spaudima ir dazniau tikrinti baltymu kieki slapime(tynimas,baltymai+per aukstas spaudimas=preklamsijos pozymiai).Sake,kad be situ triju pozymiu buvimo tik tynimas nekenkia nei kudikiui,nei mamai(nekreipiant demesio i "nepatoguma" smile.gif...
Atsakyti
As taip pat patinus , bet man sake jokiu budu nemazinti skysciu. sake geriau rankas pamankstinti , keleta pratimuku kojoms. Na ir aisku , kai yra galimybe , laikyti kojas iskelus.
Atsakyti
Pusė kelio įveikta, o ir man kojos ėmė tinti. Iš ryto dar gerai, o jau nuo pietų, kaip kaladės pasidaro unsure.gif .
Pas mane, kaip tik spaudimas žemas, tai negali būti tame bėda...
Ir skysčių manau normaliai vartoju, stengiuosi apie 2 litrus per parą.
Na eisiu pirmadienį pas gydytoją, žiūrėsiu ką pasakys.
Atsakyti