Tema tinkanti ir mums...
*Siurblio ir mes kažkada bijojom, bet palaipsniui pradėjo patikti... Tik kai pasakau, kad mama siurbs kambariuką, ji užsilipa ant lovos ir sėdi ten kol išsiurbiu.
*Bijojo labai medinio arkliuko, siaubas buvo kažkoks. iš tolo pamačius isteriškai verkt pradėjo, bet palaipsniui rodėm, kad galima suptis, lėlytes supom, po to ji užlipo ir dabar pats geriausias žaislas...
*Bijom senelio (vyro tėvo), nes jis su barzda ir labai storu balsu šneka. Kai ateina į svečius tai vaikas atbėga pas mane, apapa... bet po geros valandos jau ir senelis tampa draugas. Bet kaskart išvydus jį verkia ir šaukia ne ne ne...
*Bijojom sniego... Jokiu būdu ant jo neidavo niekaip nepavyko įkalbint - ačiū dievui žiema baigės
*Bijo lapų, kuriuos vėjas pučia... Anksčiau labai nepatiko ant žolės vaikščiot, bet dabra jau drąsiai žygiuoja, nes kažkada vaikas žaidė ant žolės, tai jai jau buvo dzin, kad žolė, svarbiau buvo pas vaiką nulėkt...
Na o
dėl daktarų baimės tai čia labai dažnai vaikiukams taip būna. Mano nuomone, kad daktarai dirbantys su vaikais turėtų truputį kitokie būt, na ta prasme žaismingi, šypsotis, žaislų kabinetuose turėtų būt. Kai mes nueinam pas savo daktarytę, tai aš Gustės iš kabineto neištempiu, žaidžia su žaislais, pati ant svarstyklių lipa, visada gydytoja išeinant ką nors duoda - ar lipduką, tai saldainį... Na vaikui liks prisiminimas geras, kad ne skaudėjo, o kad kažką davė.
Kuo mano vaikas buvo mažesnis, tuo daugiau visko bijojom, na o dabar jau smalsumas nugali, bet išlenda viena ar kita baimė... Na mano mergelė nedrąsi būna svetimoj aplinkoj, o namuose tai

susitvarkyti su ja nespėju. Tai visi sako : koks ramus vaikas... Jooooo... svečiuose ji auksinė mergaitė