Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

QUOTE(jul-ija @ 2008 08 29, 13:52)
super thumbup.gif  tokio tai dar niekur negirdejau, kad su saremiais važiuotų egiptro žemės pirkti lotuliukas.gif  aukit dideli ir sveiki 4u.gif

Dar iki pat siol su drauge susedusios juokiames is mano gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 22, 13:56)
Zinai nezinau ar jautri skausmui ar ne , bet uzsiblokuoti jam tikrai galima...  mirksiukas.gif Tiesiog manau reikia labai noreti gimdyti naturaliai, suvokti naturalaus ( be nuskausminamuju) gimdymo svarba tiek moters organizmui tiek paciam leliukui... Leliukui i si pasauli daug sunkesnis kelias nei moteriai kuri gimdo. Gali mama sau palengvinti ( su nuskausminimu ) tas keleta valandu buvima, o leliukui kas palengvins ?  blink.gif

Ujj, nebepaziurejau, ar ka beatrasei doh.gif Pilnai pritariu, kad galima uzsiblokuoti 4u.gif Pries gimdyma skaiciau tokia knyga Leboyerio 'Birth without violence', labai emociskai jis ten nupasakoja kudikio kelia. Taigi gimdyt nuvaziavau nusiteikus kaip kareivis-jokiu epiduru, jokiu petidinu pioneer.gif Gerai, kad pasakiau iskart ir akusere paskui jau man nenusileido, nes kuo labiau i pabaiga, tuo pradejo protas maziau veikt hihihi.gif Pati gimdziau tik su duju pagalba, ale tikiuos, kad antram (kada nors..) gimdymas eisis greiciau ir apsieisiu isvis be nieko bigsmile.gif Gimdyti smagu, nostalgija uzpludo dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 15 rugsėjo 2008 - 10:37
QUOTE(biti atskrend @ 2008 09 15, 12:36)
Ujj, nebepaziurejau, ar ka beatrasei  doh.gif Pilnai pritariu, kad galima uzsiblokuoti  4u.gif Pries gimdyma skaiciau tokia knyga Leboyerio 'Birth without violence', labai emociskai jis ten nupasakoja kudikio kelia. Taigi gimdyt nuvaziavau nusiteikus kaip kareivis-jokiu epiduru, jokiu petidinu pioneer.gif Gerai, kad pasakiau iskart ir akusere paskui jau man nenusileido, nes kuo labiau i pabaiga, tuo pradejo protas maziau veikt hihihi.gif Pati gimdziau tik su duju pagalba, ale tikiuos, kad antram (kada nors..) gimdymas eisis greiciau ir apsieisiu isvis be nieko  bigsmile.gif Gimdyti smagu, nostalgija uzpludo dabar  wub.gif

i pabaiga protas pradeda atsisakyti mastymo funkcijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
toks jausmas kad gimdymas tau buvo kaip eiline dena.beje kap tau pavyko ta skusma taipuzblokuoti?
Juodai sustra mamike. Sveikinu su leliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2008 09 16, 11:52)
toks jausmas kad gimdymas tau buvo kaip eiline dena.beje kap tau pavyko ta skusma taipuzblokuoti?
Juodai sustra mamike. Sveikinu su leliuku 4u.gif

As nezinau kaip ta skausma reikia uzblokuoti, bet ... zinojimas kad ji gali iveikti mane paprasciausiai suzavejo... As buvau nusiteikusi, kad viskas praeis greitai ir gerai, norejau gal sau irodyti, kad gimdyti tai nera taip baisu, kaip daugelis raso ir pasakoja mirksiukas.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis, koks gydytojas padejo ateiti vaikiukui?
Atsakyti
QUOTE(gabriele1 @ 2008 09 17, 22:25)
jei ne paslaptis, koks gydytojas padejo ateiti vaikiukui?

Tikrai ne paslaptis smile.gif
Gydytojas Sutkus smile.gif
Atsakyti
Labai linksma istorija, privertė nusišypsoti šį šaltą vakarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 24 rugsėjo 2008 - 21:40
QUOTE(Fudzijama @ 2008 07 23, 10:06)
UUUUUiiii kaip baltai pavydu  thumbup.gif Superine Mama, nuostabus gimdymas  thumbup.gif Toks sakyciau "dalykiskas" hihihi.gif

wub.gif
Atsakyti
Mano pacios mama perskaite mano gimdymo istorija, ir liko begalo suzaveta ...
Atsakyti
Bukite sveiki ir laimingi. 4u.gif
Atsakyti
kokia linksma mama smile.gif
sveikinu sulaukus nuostabios mergytes! smile.gif
Atsakyti