Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

QUOTE(Sacra @ 2008 11 04, 09:14)
kokia linksma mama smile.gif
sveikinu sulaukus nuostabios mergytes! smile.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
saunuole imri mirksiukas.gif
beje, prisipazinsiu, kad skaiciau ne visus psl ir atsiprasau, jei jau buvo apie ta kalbeta g.gif
bet kokia gydytojo pavarde? aciu ax.gif
Atsakyti
Saunuole! Nu bet ir drasuole - saremiaudama ji dar ir apsipirkinrja turguj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 06, 20:32)
saunuole imri mirksiukas.gif
beje, prisipazinsiu, kad skaiciau ne visus psl ir atsiprasau, jei jau buvo apie ta kalbeta g.gif
bet kokia gydytojo pavarde? aciu ax.gif

Daktariuko pavarde E. Sutkus
Atsakyti
Kaip greitai prabego laikas wub.gif
Atsakyti
superine istorija!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 11 07, 15:51)
Daktariuko pavarde E. Sutkus

super istorija thumbup.gif Na ir avantiurizmas su kas minute besikartojanciais saremiais i turgu vaziuoti doh.gif lotuliukas.gif
Daktaras Sutkus buvo ir man i palata uzsukes doh.gif iki dabar atsimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 02 vasario 2009 - 17:42
Nu šaunuolė mamytė thumbup.gif Svarbiausia nusiteikimas tongue.gif Daug nuostabių ir šviesių akimirkų auginant dukrytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 02 02, 19:42)
super istorija thumbup.gif  Na ir avantiurizmas su kas minute besikartojanciais saremiais i turgu vaziuoti  doh.gif  lotuliukas.gif
Daktaras Sutkus buvo ir man i palata uzsukes doh.gif  iki dabar atsimenu  lotuliukas.gif

tai ka jau tiek tas daktaras padare kad tokia laiminga dabar ? wub.gif lotuliukas.gif

As ji visada geruoju minesiu, ir dabar manes vis klausia kodel tiek trenkiausi is Klaipedos i Kauna gimdyti , o visiems atsakau kad as vaziavau pas daktara, o ne i Kauna, jei jis dirbtu Vilniuje vaziuociau ten, jei dirbtu Niujorke, skrisciau tik pas ji, planuojam antra atzala, nes kaip pagimdziau va taip thumbup.gif taip ir auginam thumbup.gif tai nusprendem kad du iskarto bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 02 02, 20:22)
As ji visada  geruoju minesiu, ir dabar manes vis klausia kodel tiek trenkiausi is Klaipedos i Kauna gimdyti , o visiems atsakau kad as vaziavau pas daktara, o ne i Kauna, jei jis dirbtu Vilniuje vaziuociau ten, jei dirbtu Niujorke, skrisciau tik pas ji, planuojam antra atzala,  nes kaip pagimdziau va taip  thumbup.gif  taip  ir auginam  thumbup.gif  tai nusprendem kad du iskarto bus pats tas  thumbup.gif

smagaus planavimo mirksiukas.gif tongue.gif
labai suprantu kad norisi gimdyti pas zmogu kuriuo pasitiki - tai labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 02 vasario 2009 - 20:24
lotuliukas.gif Labai linksma ir graži gimdymo istorija 4u.gif Ir aš taip norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susivelusi @ 2009 02 03, 12:28)
lotuliukas.gif Labai linksma ir graži gimdymo istorija  4u.gif Ir aš taip norėčiau  ax.gif

aciu 4u.gif manau kad gimdymas tai didziule svente, tiek vaikeliui kuris turi uzgimti, tiek mamytei tiek teveliui, jei jis apsunkinamas kazkokias mediku priekaistais, nesusikalbejimu manau mamyte jauciasi emociskai blogai ir gimdymas trunka atrodo visa amzinybe, jis tampa skausmingas... Svarbu gimdant tureti prie saves patikima zmogu. Kuris ivertins situacija, nereplikuos ko nereikia, bus vieningas su tavim... tada gimdymas praeis kaip man sventine diena kuria atsiminsiu visa likusi laika wub.gif ir kurios pamirsti nenoriu wub.gif
Atsakyti