Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(Malena @ 2009 02 16, 18:21)
As irgi taip darau ir man visai gerai bigsmile.gif

Tinka ir man, ypac kai kitaip neiseina drinks_cheers.gif dabar pakeiciau dazytoja, o pries tai abidvi buvo dar ir skirtingose miesto pusese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 02 16, 18:36)
cia jau ne tik kirpejos jums reikia.  yra tokiu zmoniu kurie ateina tam kad pabendraut, bet kai as ir pats megstu tai mane nevargina tai.  Beje valentinkes gerai atsvenciau p vat su vasario 16 tai nekas, nors budavo visada atvirksciai.

jeigu jus man tai saket, tai pabendraut turiu su kuo.
bet kaip kirpejos man uztenka poinai bendravimo apie tai ko as atejau- kirpimas, plauku spalva ir pan., pasiulymai iv ir pan. kas naujo, kas madinga.

is mano kaip is kliento puse taip pat butina pasakyti ko as noriu, kas patinka, kas ne, kodel. tai savaime gaunasi ie man atrodo butina, kad galutiniu rezulttu butu abi puses patenkintos, ns ir klientas turi buti patenkinats ir kirpejas savo atliktu darbu.

siaip man nebutina kad paplepeti, asku malonu kai jau pastvus esi klientas keli metai, kai su tavim nori pabendrauti, bet man tai nebutina, nors patinka.

Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 15, 12:02)
is tikruju merginos tai gera kirpeja manau atrasti yra sunku.. nes dauguma ju nesupranta kaip nori,kad tave apkirptu.. ir nezino kaip saket kur yra plauku galiukai ;D as net buvau pamenu nunesusi geros kokybes foto kaip noriu kad man grifka nukirptu.. bet ..deja.. poto verkti turejau..

mazulka neverk daugiau, ateik pas mane as tau grifka uz dika apkirpsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2009 02 16, 16:26)
Surasti gera- t.y. sau tinkama, kad suprastu ko nori, patartu kas tau tinka, kas ne, kirpeja sunku. Teko pakeisti ne viena, buvo visko- taciau jau kokie 2-3 metai lankausi pas viena ir ta pacia, ir keisti nesiruosiu. pagaliau radau ir keisti nenoriu- pas ja ir kerpuosi ir dazausi ir kai reikia sukuosenos sukuojuosi, ir patenkinta esu.

as irgi po ilgu ieskojimu buvau suradusi puikia kirpeja. 5 metus pas ja lankiausi, kol del seimyniniu priezasciu jai teko isvykti. dabar jau metus laiko vis blaskausi ir ieskau is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 16, 19:43)
Tinka ir man, ypac kai kitaip neiseina drinks_cheers.gif dabar pakeiciau dazytoja, o pries tai abidvi buvo dar ir skirtingose miesto pusese biggrin.gif

As irgi noriu dazytoja pakeist,nes kaineles tik auga,o kokybe negereja..Pas dazytoja gal bandysiu ta pacia kur ir jus,nes noriu Joico dazais dazytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 16, 20:45)
As irgi noriu dazytoja pakeist,nes kaineles tik auga,o kokybe negereja..Pas dazytoja gal bandysiu ta pacia kur ir jus,nes noriu Joico dazais dazytis smile.gif

o kur su siais dazais dazo? ax.gif galima ir i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 16, 19:45)

parasyk po to i kirpeju tema, kaip sekesi pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
daznai ir apie tai kaip vyra rast pasnekat... beje gal kas dar pajuodins kokia kirpeja? as irgi galeciau bet ant savui nevarysiu
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 08, 02:33)
As tai manau, kad kiekvienas turi atlikt savo darba gerai - jei kliente pasake kaip nori but apkirpta, tai taip ir turetu kirpeja kirpt, o ne pagal savo norus.  Kitas reikalas, jei kliente nezino ko nori ir leidzia kirpejui eksperimentuot.

Priestarauju - geram kirpejui kliento noras nera isakymas. Geras kirpejas isklauso kliento nora, ir tada ivertina, ar ta nora imanoma ivykdyti. Jei mato, kad ne - iesko kompromiso. Esme - buti saziningu ir atviru, viska paaiskinti, nes klientas uz tai moka. O kliento uzduotis - sutikti arba ne su kirpejo siulymais. Pateiksiu pavyzdi...

Kirpausi Svedijoje pas ~20 metu patirti turincia meistre. Turejau ilgus naturalios pelenu spalvos plaukus, norejau truputi pakirpti ir padazyti sruogelemis. Ji man iskart pasake - reikes kirpti tiek ir tiek, nes labai nutriuse. Parode veidrodyje, pasake savo nuomone, ir as su ja sutikau. Del sruogeliu spalvos nebuvau tikra, issirinkau is jos turetu nuotrauku albumo. Rezultatas - kirpimu likau begalo patenkinta, tik po kiek laiko supratau, kad mano pasirinktas sruogeliu atspalvis nelabai man tinka prie veido. Taciau kirpeja labai dziaugiuosi ir visai jos nekaltinu. Nes isklausiusi jos profesionalia ir pagrista nuomone, su ja sutikau ir padariau savo sprendima. Ji savo darba atliko puikiai, o as kitakart jau zinosiu puikiai, ko man reikia. Kad visi tokie kirpejai butu...
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 02 22, 23:13)
daznai ir apie tai kaip vyra rast pasnekat...  beje gal kas dar pajuodins kokia kirpeja? as irgi galeciau bet ant savui nevarysiu

Tai susikurk nauja nika ir ateik cia papliotkint biggrin.gif
As tai nebeturiu apie ka skustis, nes tos personos jau kirpejom nebedirba. Ir puikiai suprantu, kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad nieko naujo per pastaruosius menesius neivyko, zinok as ne pasakorius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 02 23, 23:51)
tai kad nieko naujo per pastaruosius menesius neivyko, zinok as ne pasakorius. smile.gif

Vistiek daug ydomybiu mates esi, oj rastum ka cia mums dar papasakojus.. bigsmile.gif
Atsakyti