Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(Aislanda @ 2009 06 30, 10:33)
jei plaukai su zalsvu atspalviu ar pilku tai ka kitas matys melyna  biggrin.gif

Na juk gali buti ir taip, nors tikrai manau, kad jei ir buna skirtumas spalvos, jis nebuna toks ryskus smile.gif , kita vertus, todel ir ieskome tinkamiausio kirpejo, dazytojo ... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip svarbiausia nesisviesinti plauku, kai sergi menesinem, tada ir prie geriausiu noru vistiek ryza palikt gali biggrin.gif Isbandyta asmeniskai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 30, 22:03)
Siaip svarbiausia nesisviesinti plauku, kai sergi menesinem, tada ir prie geriausiu noru vistiek ryza palikt gali biggrin.gif  Isbandyta asmeniskai cool.gif  biggrin.gif

As jos irgi klausiau apie sita...bet ji sake,kad menesiniu nebuvo...ir gal tik po 2ju sav prasoidejo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 30, 23:03)
Siaip svarbiausia nesisviesinti plauku, kai sergi menesinem, tada ir prie geriausiu noru vistiek ryza palikt gali biggrin.gif  Isbandyta asmeniskai cool.gif  biggrin.gif
Sudomino bigsmile.gif nzn kazkaip man truputi neitikinamai skamba,kad menesines tam itakos turi g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 07 01, 09:50)
Sudomino  bigsmile.gif nzn kazkaip man truputi neitikinamai skamba,kad menesines tam itakos turi  g.gif  smile.gif

Tai ,kad ir neturi itakos biggrin.gif As sruogom daziau kiekviena karta pas savo kirpeja,ir menesines kazko nesutrukde man burt tokia paciai smile.gif tai nemanau,kad cia jau mmm kaltos.
tiesiog kirpejos yra kurios manau,belen padaryt savo darba..pamakliavot ant galvos ir laisva... schmoll.gif fuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 01 liepos 2009 - 13:10
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 15:07)
Tai ,kad ir neturi itakos biggrin.gif As sruogom daziau kiekviena karta pas savo kirpeja,ir menesines kazko nesutrukde man burt tokia paciai smile.gif tai nemanau,kad cia jau mmm kaltos.
tiesiog kirpejos yra kurios manau,belen padaryt savo darba..pamakliavot ant galvos ir laisva... schmoll.gif fuj.
aaa biggrin.gif matyt truputi netaip supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kirpeja Ina is Baidis kirpyklos (Kaune) iskapojo plaukus bele kaip, grifka padare 2 cm ilgio... doh.gif kaip eziukas stovi tie plaukai, vaizdas tragiskas, vyras apako blink.gif pamates mane toookiaaa graaaziaaa. Visiskai nemoka kirpti, mano tiesus plaukai, todel ju negalima karpyti kaip papuola. schmoll.gif
Merginos, neapsigaukit, pas ka ilgesni plaukai ir tiesus, neikit pas sita kirpeja, subjauros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aole @ 2009 07 01, 15:48)
grifka padare 2 cm ilgio... doh.gif kaip eziukas stovi tie plaukai, vaizdas tragiskas, vyras apako  blink.gif pamates mane toookiaaa graaaziaaa.

huh.gif console.gif
Atsakyti
Kirpykla priesais SAVAS Kaune, kirpeja Kristina, jei norit likti su plaukais tai geriau neikit pas ja... nudegino plaukus ir galvos oda, net zaizdos atsivere, isejau ryzu virsugalviu ir sugadintais plaukais...
Atsakyti
nesuprantu kaip išvis tokiom "kirpėjom" dirbt leidžia gun_bandana.gif
tokiom tik kur kaime avių kailius kirpt gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2009 07 09, 20:46)
Kirpykla priesais SAVAS Kaune, kirpeja Kristina, jei norit likti su plaukais tai geriau neikit pas ja... nudegino plaukus ir galvos oda, net zaizdos atsivere, isejau ryzu virsugalviu ir sugadintais plaukais...

Papasakok smulkiau jei gali 4u.gif Kaip supratau balinti norejai?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 07 09, 22:46)
Papasakok smulkiau jei gali 4u.gif  Kaip supratau balinti norejai?

Norejau ataugusiais saknis padazyti, tai paeme kazkokius kitokius dazus nei visada, jau bedazant sakau man kazkaip griauzia, ji sako nieko cia taip turi biskuti pakutenti, nes kreminiai dazai. Pralaike ne visa laika, nes nebeiskenciau, todel nenukando spalvos ir gavosi ryzos saknys ir pilna galva zaizdu... Bande perdazyti pridedama viena eile pilku sruogeliu paciam virsugalvyje, bet rezultatas ne kiek nepagerejo, nes skubejo, kadangi kitas klientas jau lauke... zodziu ziauriai nusivyliau as ja, nors anksciau gal ir neblogai padazydavo. Senokai norejau keisti kirpeja, bet vis neprisiruosdavau, dabar jau priversta ta daryti.
Atsakyti