Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(ErnestaKaunas @ 2010 10 04, 20:42)

Tai tiesiog trumpai noriu pasakyti, kad saugotumėtės jos  verysad.gif

Siaubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2010 10 04, 21:42)
Labas vakaras,

na ką sugalvojau ir aš pasisakyti, kad neatsitiktų jums kaip man. Jei nors vieną išgelbėsiu nuo šitos kirpėjos, tai tada būsiu ne veltui parašiusi smile.gif

Dirba Kaune "Stileivoj" tokia Toma Slaninaitė-Lukošiūnienė. Dažiausi pas ją plaukus, t.y. šviesinausi ir likau vietomis visai be plaukų, nes vietomis liko ežiukas, plaukai po dažymo krito per visą plauką, verkiau siaubingai, o ji net nemanė atsiprašyti, pasakė, kad pati kalta, nes mano plaukai silpni, nors tai akivaizdus plaukų nudeginimas milteliais. Sunku net rašyti ką aš patyriau kokios emocijo buvo po dažymo ir kaip ji dar išsityčiojo iš manęs.

Noreciau labai papriestarauti ErnestaKaunas. Pas Toma plaukus sviesinu ne pirmi metai ir jos darbu esu patenkinta. Manau reiketu ir pacioms buti protingoms ir suvokti tai, jog stipriai sviesindamos plaukus, jiems "paslaugos" tikrai nedarom. O ypac, jeigu pacios plaukai tikrai silpni.
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2010 04 28, 20:36)
Papasakosiu ir as apie prasta kirpeja, nors tai buvo jau tikrai seniai, pries kokius 5 metus, tada dar mokiaus mokykloj, Kaune ir sumasciau pries simtadieni atsinaujinti. Savo kirpejos dar neturejau, tai nuejau y wella berods kirpykla kestucio gatves pradzioj (ten salia kampo kur su sobutu, ten vaistine salia) pas tokia kirpeja trumpais raudonais plaukais (bent jau pries pora men dar tokia buvo (as ten einu antakius tavrkytis tai visdar matau)). Tai as pas ja paprasiau kad man nudayztu plaukucius svelnia sokoladine spalva, o is jos isejau ryskiai ryskiai ryza! tik parejus namo supratau kokia ryski esu, nes is pradziu toookio pasikeitimo net sprast nesugebejau.. Pas kita kirpeja begau jau po dvieju dienu... Tai ta raudonuma tik po 3 dazymu pavyko panaikint.. Siaubingi prisiminimai...  blink.gif

ak, zinau sita kirpykla!! ir ne is gerosios puses.. net nzn ar jos visos ten tokios, bet mano net 4 drauges ten kirpos, tai visos isniekintos grizo.. kerpa belekaip.. pries keleta metu viena diena trise su draugem ejom ten kirptis. drauge turejo plaukus iki uzpakalio, norejo galiukus apie 2 cm patrumpint, tai grizo su lig peciais.. pradejo kirpt, paciupo sruoga, ai sako tau netinka ilgi, ir tik snai, ir mano drauge issiziojus liko.. nu ka besakysi kai jau iskirpo tai tegu ir pabaigia darba.. kitai draugei kazkaip kreivai iskirpo.. man tik kirpciukus reikejo patrumpint, norejau iki antakiu kad nukirptu, bet.. bedailindama paliko apie 2-3 cm.. tai atsimenu asaru buvo.. kol as atsiauginau ja.. tai va, atsargiai pries ten eidamos..
Atsakyti
QUOTE(-iene @ 2010 10 24, 14:31)
Noreciau labai papriestarauti ErnestaKaunas. Pas Toma plaukus sviesinu ne pirmi metai ir jos darbu esu patenkinta. Manau reiketu ir pacioms buti protingoms ir suvokti tai, jog stipriai sviesindamos plaukus, jiems "paslaugos" tikrai nedarom. O ypac, jeigu pacios plaukai tikrai silpni.

Na bet kirpėjos pareiga yra klientei paaiškinti ir įspėti,kad gali nutikti toks dalykas.
ji profė ir geriau mato bei supranta. turėjo numatyti tokią galimybę.
Atsakyti
Kagi pasisakysiu ir as apie viena kirpykla esancia Kalvariju gatveje ten kur maxima zalgirio randas ir autobusu ziedas. Vadinasi kirpykla Albertina. Atejusi apsikirpti visas kirpejas radau neblaiviam stovyje kvapelis tvelke nekoks tikrai. unsure.gif Na pagalvojau gal svencia kazka merginos doh.gif . Kita diena uzejau kai dirbo kita pamaina. Kagi kirpeja Liudmila prieme mane ganetinai maloniai bet visgi mano odiseja toje kirpykloje baigesi kai ji vede mane trinkti plaukus o jos kolege tuo metu i buteliukus profesionalaus sampuno pyle sampuna kazkoki rusiska. Atsisakiau as ju paslaugu ir neperzengsiu slenkscio tos kirpyklos tikrai. Noreciau pasakyti jog suprantu kad gera kosmetika kainuoja bet tiesa pasakius maciau as kainas profesionalios kosmetikos kai ja atveza i salonus ir kadangi ji perkama ne po kazkiek simtu mililitru o litrais ir ne pakuotese skirtose mazmeninei prekybai tai kaina tikrai daznai buna net daug mazesne nei sampunu maksimoje ir vistiek dar gudrauja ir pila velniai zino ka i tuos buteliukus.
Atsakyti
Labas vakaras,

na ką sugalvojau ir aš pasisakyti, kad neatsitiktų jums kaip man. Jei nors vieną išgelbėsiu nuo šitos kirpėjos, tai tada būsiu ne veltui parašiusi smile.gif

Dirba Kaune "Stileivoj" tokia Toma Slaninaitė-Lukošiūnienė. Dažiausi pas ją plaukus, t.y. šviesinausi ir likau vietomis visai be plaukų, nes vietomis liko ežiukas, plaukai po dažymo krito per visą plauką, verkiau siaubingai, o ji net nemanė atsiprašyti, pasakė, kad pati kalta, nes mano plaukai silpni, nors tai akivaizdus plaukų nudeginimas milteliais. Sunku net rašyti ką aš patyriau kokios emocijo buvo po dažymo ir kaip ji dar išsityčiojo iš manęs.

Vaje, kaip ziauru cia tau doh.gif Kosmaras tikrai doh.gif Esu buvusi pas Toma, tai tikrai ir sruogelem sauniai nudaze, ir graziai nukirpo..Tada man pasiseke... Dabar jau turiu geresne kirpeja, tad nesilankau pas ja... Klaidu, matyt, visiems pasitaiko..

ErnestaKaunas, mes taves pasigedom Aukstuju Sanciu namuciuose 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Žinai Ernesta... Įdomu kodėl Tu neišviešinai prieš tai buvusios kirpėjos, kuri Tau su milteliais nudegino plaukus, o Toma juos atstatė,m? Pamiršai parašyt, kad kai "n" metų Tave Toma prie kavos puodelio dažė už dyką... Buvo gerai, o pasibaigus draugystei nutariai ją apšmeižti ant visos Lietuvos?! Esi ta, kuri lipa per kitų galvas, siekdama savo gyvenimo tikslo!
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 10 24, 15:52)
Na bet kirpėjos pareiga yra klientei paaiškinti ir įspėti,kad gali nutikti toks dalykas.
ji profė ir geriau mato bei supranta. turėjo numatyti tokią galimybę.

Aš manau kad kaip ir visur,yra dvi medalio pusės,girdime tik vieną.
Galbūt klientė prieš tai su palette buvo nusidažiusi plaukus,ir nuo to ištrupėjo.
Gal ne viską papasakojo kirpėjai, o gal tiesiog hiperbolizuoja...

Galų gale būna tokių klienčių,kurios atėjusios su nuvarytais plaukais užsiskiedžia kad noriu,reikia,nors buvo prieš tai informuota,kad gali būt negerai,sako kad nesvarbu,o poto skundžiasi,
nors tokioj situacijoj kirpėjos kaltė būtų kad sutiko daryti ant silpnų plaukų net ir su kliento noru drastišką šviesinimą.. smile.gif

iš esmės manau kad rezultatas jei jis toks kokį nupasakojai nėra geras,bet vėlgi, netikiu kad specelei kas nors darytu tokį lepsusą,ir poto gautu anti reklamos daug...
Atsakyti
QUOTE(juodakava_ @ 2010 10 27, 17:13)
Aš manau kad kaip ir visur,yra dvi medalio pusės,girdime tik vieną.
Galbūt klientė prieš tai su palette buvo nusidažiusi plaukus,ir nuo to ištrupėjo.
Gal ne viską papasakojo kirpėjai, o gal tiesiog hiperbolizuoja...

Galų gale būna tokių klienčių,kurios atėjusios su nuvarytais plaukais užsiskiedžia kad noriu,reikia,nors buvo prieš tai informuota,kad gali būt negerai,sako kad nesvarbu,o poto skundžiasi,
nors tokioj situacijoj kirpėjos kaltė būtų kad sutiko daryti ant silpnų plaukų net ir su kliento noru drastišką šviesinimą.. smile.gif

iš esmės manau kad rezultatas jei jis toks kokį nupasakojai nėra geras,bet vėlgi, netikiu kad specelei kas nors darytu tokį lepsusą,ir poto gautu anti reklamos daug...

Čia ne aš situaciją pasakojau,"ErnestaKaunas" pasakojo smile.gif
Aš tik pakomentavau.
Tai taip,taip...galėjo būti ir taip. Bet tokiu atveju kirpėja savo labui galėjo atsisakyti tos klientės. Pasakyti,kad nedažys.
Natūralu,kad paskui kalta lieka. Ir nieko neįrodysi,kad ne tu tuos plaukus nualinai.
Atsakyti
Na ziauriai nudegusi esu savanoriu pr. esancioje kirpykloje Kaune. Pavadinimo nepamenu - zodziu kur kabo labai krutas sviestuvas biggrin.gif
Sveisiaplauke kireja apie 45m amziaus sugadino mano vestuves savo blou darbu...
Sukuosena padare tiesiog klaikia, nors ir prasiau is anksto bandymo, bet jinai pasake as profesionale ir bandymu cia nebus... Jei bus blogai galesi spjauti man i veida... blink.gif
Tai ka, po sventes norejosi ja visa ismaudyti srutose uz toki darba, kai pamaciau galutini vaizda ir sakau kas cia dabar, jinai sako - laiko nebera perdarineti, kadangi man bedarydama sukuosena dar dveim tetom plaukus daze, nes mat jos labai prase... Vien zo...
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi apie Figaro salonus.Keleta kartu lankiausi skirtinguose ju salonuose ir pas skirtingus kirpejus,rezultatus kiekviena karta teko taisyt kituose salonuose. Paskutini karta,norejau naujo modelinio kirpimo,parodziau kaip tai turetu daugmaz atrodyti,tai kirpeja pakirpo tik galiukus(beje irgi kreivai),o saskaita kaip uz modelini buvo bigsmile.gif .Be to jau vien paziurejus i ju paciu plaukus,nelabai drasu tampa,o dar ir aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 27, 18:46)
Na ziauriai nudegusi esu savanoriu pr. esancioje kirpykloje Kaune. Pavadinimo nepamenu - zodziu kur kabo labai krutas sviestuvas  biggrin.gif
Sveisiaplauke kireja apie 45m amziaus sugadino mano vestuves savo blou darbu...
Sukuosena padare tiesiog klaikia, nors ir prasiau is anksto bandymo, bet jinai pasake as profesionale ir bandymu cia nebus... Jei bus blogai galesi spjauti man i veida...  blink.gif
Tai ka, po sventes norejosi ja visa ismaudyti srutose uz toki darba, kai pamaciau galutini vaizda ir sakau kas cia dabar, jinai sako - laiko nebera perdarineti, kadangi man bedarydama sukuosena dar dveim tetom plaukus daze, nes mat jos labai prase... Vien zo...

Reikėjo spjauti į veidą lotuliukas.gif
Pažadas-garbės reikalas.
o bent gal nesumokėjote? Aš tai tokiu atveju nebūčiau sumokėjus turbūt iš to siuto.
Nu liapsusų visiems pasitaiko...bet turint omeny,kad atsisakė padaryti bandomają....
Galėjo bent jau tetulių atsisakyti. Vestuvės tai ne šiaip baliukas

Man su vestuvėm irgi nesmagumų buvo dėl kirpėjos.
Ėjau ne vienerius metus pas savo kirpėją,tai ir per vestuves,suprantama,norėjau pas ją šukuotis. Mano vestuvės gan anksti vyko,o aš nemėgstu skubėti. Norėjau ramiai,be isterijų,be bėgimo...todėl paprašiau jos mane priimti bent 7 ryto.
O ji atsakė,kad labai anksti,kad laisvai spėsim per valandą....nu nežinau g.gif
Abejoju ar spėtų,o jei ir spėtų,tai ka paskui ? Bėgom iki bažnyčios??
Žodžiu aš labai nesiardžiau ir nemaldavau,pasakiau,kad tokiu atveju kitur susišukuosiu. Išsiskyrėm gražiuoju,bet manau,kad daugiau pas ją nebesugrišiu. Geriau skaitau susirasti tokią,kuri pagelbės bėdoje ir netingės anksčiau atsikelti.
Neskelbsiu nei jos vardo,nei kur dirba,kadangi nėra ji ten kažkokia labai jau bloga smile.gif tiesiog noriu perspėti merginas,kad iš anksto "pasitikrintų" savo kirpėjas,kad paskui lemiamu momentu ant ledo neliktų.

P.s.: beje,likus mažiau nei mėnesiui iki vestuvių vyras (!) man surado fantastiškai šukuojančią kirpėją kuri ir labai nebrangiai,ir labai puikiai šukuoseną iškepė smile.gif Ir pusė šešių ryto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 27 spalio 2010 - 18:09