bet visada juos galima kazkuo palepinti , paterlioti ir jie ne taip greit nusiurs

Teisingai,nepriziurimi plaukai tokie kaip siaudai greitai taps,nors tos prieziuros nereikia kazkokios ypatingos,tereikia atsirinkti tinkamas priemones,vietoje balzamo panaudoti kauke,butinai naudoti aliejuka,ir nebijoti tiesinti,istiesinus jie zymiai geriau atrodo,net jeigu ruosiates garbanoti,kad garbanos gautusi grazios-reikia istiesinti pries tai.
Mano drauge nesiojo tokius prisegamus plaukus, tai jai nuolat vaidendavosi, kad matosi aplinkiniams, kad ji su prisegtais plaukais
Tai daznai budavau idarbinta ziureti ar ten viskas tvarkoje

as taip pat juos turejau,nors mano plaukai nebuvo trumpi,iki liemenuko juosteles
bet norejau iki uzpakalio,ilgu ilgu
tai ka nusipirkau,suplojau virs 400lt ir ka jus manot,is pradziu labai patiko dziaugiaus,bet veliau pradejo labai veltis is vidaus su mano plaukais,ir siaip kai tekdavo vairuot turedavau buti prisiklijavus prie vairo
nes jei atsiremdavau i sedyne labai veldavos
na zodziu,ziauriai nervindavo
tai pardaviau as juos

yra priemoniu kurios neleidzia kad taip nutiktu,be to dar nuo paciu plauku kokybes priklauso.
P.S.mano viena klijente turi tresa,pirko is BH,ant vienos juostos,tik trecdalis sunaudotas,jeigu kam idomu butu parasykite i a.z. duosiu jos tel nr,tiesa spalva nr2 ruda,ji is kauno.
P.S.mano viena klijente turi tresa,pirko is BH,ant vienos juostos,tik trecdalis sunaudotas,jeigu kam idomu butu parasykite i a.z. duosiu jos tel nr,tiesa spalva nr2 ruda,ji is kauno.
linuxox , jau pribreno pagaliau laikas kai galiu nusipirkti plaukus .. sian ziurinejau spalva lyg savo radau, bet vis dar pasimetusi. ar pirkti tiesius lygius ilgus , ar deep curly tokius, atitinka jie mano garbuonotuma .. jei isplovus dar patys , taa bus gerai isvis, bet tu lyg rasei, ir galvoju, ar isplovus jie man visai neiissitiesins ..?
ar liks visada susisuke nors kiek ar ne .? nes jei neliks tai imciau tiesius, nes rasei kad jie jau paveikti cheminio yra .tai ne tokie jau sveiki.
plius dar tie garbanoti trumpesni nera ilgu .. nors jei prasitiesins jie tai ir pailges tada ..
nzn katrus imti ..

plius dar tie garbanoti trumpesni nera ilgu .. nors jei prasitiesins jie tai ir pailges tada ..
nzn katrus imti ..

Nebusiu as tau situo klausimu gera patareja,nes pati nesu bandziusi nesioti banguotu,o to ko pati nebandziau negaliu drasiai komentuoti,siaip patarciau imti deep wave,ju garbanotumas yra svelnus,dabar savo klijentei tokius uzsakiau ir sudejau,tai rase kad gerai viskas,jai irgi dejome deep wave,jos pacios plaukuciai garbanoti is prigimties,galima buvo ir tiesius deti,bet nutarem garbanotus uzsakyti.
Jeigu tu labai prailginti noresi savo plaukus,tai jie gal ir issitiesins,bet jeigu ne per daug,tai susimaisys su tavaisiais plaukuciais ir elgsis taip kaip ir tavieji elgiasi,nes tos kurios sake kad reikia po plovimo vel formuoti garbanas turejo plaukus iki ausu,o susidejo iki uzpakalio,manau jei butu pasirinke trumpesnius butu nebuve tokiu problemu,tai va patarimas mano butu toks,jei nori drastiskai prailginti plaukus dekis tiesius ir garbanok,o jei tik tarkim kokiais 20-30cm prailginti-dekis garbanotus
Jeigu tu labai prailginti noresi savo plaukus,tai jie gal ir issitiesins,bet jeigu ne per daug,tai susimaisys su tavaisiais plaukuciais ir elgsis taip kaip ir tavieji elgiasi,nes tos kurios sake kad reikia po plovimo vel formuoti garbanas turejo plaukus iki ausu,o susidejo iki uzpakalio,manau jei butu pasirinke trumpesnius butu nebuve tokiu problemu,tai va patarimas mano butu toks,jei nori drastiskai prailginti plaukus dekis tiesius ir garbanok,o jei tik tarkim kokiais 20-30cm prailginti-dekis garbanotus
QUOTE(linuxox @ 2009 06 25, 22:23)
Nebusiu as tau situo klausimu gera patareja,nes pati nesu bandziusi nesioti banguotu,o to ko pati nebandziau negaliu drasiai komentuoti,siaip patarciau imti deep wave,ju garbanotumas yra svelnus,dabar savo klijentei tokius uzsakiau ir sudejau,tai rase kad gerai viskas,jai irgi dejome deep wave,jos pacios plaukuciai garbanoti is prigimties,galima buvo ir tiesius deti,bet nutarem garbanotus uzsakyti.
nu pasiziuresiu tada ar syki, kokius ten as ziurejau .. gal ir buvo deep wave ,

nes esu turejusi tiesius ,tai ilgi buvo ir liko tokie tiesus tiesus .
ok dekui tau uz patarimus

ir dar pas babajus ten lievi plaukai, taip ? ce apie uk kalbu, kol kas maciau tik pas juos .. kitur niekur nemaciau .. kur ju ieskoti.. ? gal zn?
na sveikos merginos
papasakokit kur dar galima vilniuje nusipirkt plaukus prisegamus, jau noriu ilgesniu,praeitus pirkau baltic hair, girdejau gariunuose galima nusipirkt?idomu kiek pigesni tenai? gal dar vietu kokiu zinot?

joa, ten zinau, bet va bijau su spalva nepataikyt...

QUOTE(mazullka @ 2009 07 09, 18:31)
na sveikos merginos
papasakokit kur dar galima vilniuje nusipirkt plaukus prisegamus, jau noriu ilgesniu,praeitus pirkau baltic hair, girdejau gariunuose galima nusipirkt?idomu kiek pigesni tenai? gal dar vietu kokiu zinot?

Gariunuose galima mazdaug 50lt pigiau juos nusipirkti