Na, va, Siandien jau pirma diena su pleistru, bet kazkoks keistas jausmas, nezinau ar taip turi buti. Kazkaip lyg degina tuoj vietoj kur pleistras
.

QUOTE(Deiva02 @ 2008 09 04, 20:47)
Na, va, Siandien jau pirma diena su pleistru, bet kazkoks keistas jausmas, nezinau ar taip turi buti. Kazkaip lyg degina tuoj vietoj kur pleistras
.

Nu kam kaip daug kam niežti

QUOTE(Carevna @ 2008 09 04, 20:49)
Man trečią mėnesį irgi jaučiasi toj vietoj kur užklijuoju

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 09 06, 11:57)
Man trečią mėnesį irgi jaučiasi toj vietoj kur užklijuoju
Ypač kai naują užlipinu. Jau žinokit ir apie Mireną pagalvoju..........net nežinau. Nes pykinimo tai nejaučiu, bet silpnumą tai dažnai 

Po antro sakiau turbūt tikrai reiks Mirenos, nes viskas jau pradeda švelniai tariant užknist

QUOTE(Carevna @ 2008 09 06, 20:03)
Po antro sakiau turbūt tikrai reiks Mirenos, nes viskas jau pradeda švelniai tariant užknist

O man po perklijavimo atsirado toks odos niežulys. Žinai jau nebežinau kuo saugotis

QUOTE(Carevna @ 2008 09 07, 12:30)
Kaip sakė mano drauė vietoj mylėjimosi visada reikia naudot arbatą su citrina
Man nuklijavus dar kelias dienas matosi tas pleistro formos trafaretas

Man nuklijavus dar kelias dienas matosi tas pleistro formos trafaretas

Man irgi ir oda truputį ten parausta

Sveikos. Si menesi pradejau klijuot kp, bet prasidejo menesines ( tik labai negausios) nors ryt tureciau klijuot tik trecia pleistriuka. Nz ka dabar daryt, ar nuplest ir dabar nebeklijuot to trecio ar vistik klijuot? Gal kam taip buvo

QUOTE(Inetux @ 2008 09 08, 13:10)
Sveikos. Si menesi pradejau klijuot kp, bet prasidejo menesines ( tik labai negausios) nors ryt tureciau klijuot tik trecia pleistriuka. Nz ka dabar daryt, ar nuplest ir dabar nebeklijuot to trecio ar vistik klijuot? Gal kam taip buvo 

Klijuot ir tą trečią

QUOTE(Carevna @ 2008 09 08, 14:16)
Klijuot ir tą trečią
paskui po 7 dienų pertraukos klijuosi jau iš naujos pakuotės ir iki to laiko turėtų susitvarkyt, jeigu nepraeis ir po tų 7 dienų tada šagom marš pas ginę

Aciu, taip ir padarysiu

QUOTE(Inetux @ 2008 09 08, 14:38)
Aciu, taip ir padarysiu
Tikiuos, kad susitvarkys, nes pagaliau radau gera apsaugos priemone, kuria lengva naudotis ir nereik pastoviai mastyt, galvot
O ir krutine padidejo 

Nu ot bobelkom gerai tai nuo KT tai nuo KP padidėja krūtinė, o mano nei iš vietos nei nuo KT nei nuo KP nepadidėjo

QUOTE(Carevna @ 2008 09 08, 16:50)
Nu ot bobelkom gerai tai nuo KT tai nuo KP padidėja krūtinė, o mano nei iš vietos nei nuo KT nei nuo KP nepadidėjo
tik
išpūtė iki D dydžio
reiks turbūt jamt kokią dieduko vilnonę kepurę, tik vėl bėda dieduko nebeturiu ir kepurių nebėr

Gausi nuo kokio gatvej atimt

Krutine kad padidejo, tai gerai, bet ir jautri pasidare, kaip

man tai nei padidejo nei kas kito pasikeite
turiu ir taip nemaza - sunku panest
juokauju, o jei rimtai tai tikrai buciau nepatenkinta, jei padidetu, o vat tik man ima mausti krutine mazdaug savaite pries menesines. nestipriai bet jauciasi
bet tai niekai palyginus su kitu problemom
dziaugiuosi kad isrado tokia priemone apsisaugot