Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 31, 17:34)
Žinai spiralė metam jau išeina pigiau, bet aš irgi po 2 metukų ar trijų galvoju gal dar surizikuot dėl 3 g.gif Nors kai paskaitau forume kokių čiudų su jom būna, tai jau net nežinau g.gif

Cha nereikia nei forumo, būčiau mamos netekus per šitą lobį, laiku išoperavo daktarai, užtai ir bijau kaip velnias kryžiaus, o su kitais kontraceptikais kai nemačiau savom akim kas nuo jų gresia tai ir nebaisu mirksiukas.gif paskui gal ir vėl su KP draugausiu, o dėl gausesnių ir skausmingesnių mmm tai man nieko, nes palyginus kas būdavo iki kontraceptikų tai vajei vajei doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 09 02, 09:07)
Cha nereikia nei forumo, būčiau mamos netekus per šitą lobį, laiku išoperavo daktarai, užtai ir bijau kaip velnias kryžiaus, o su kitais kontraceptikais kai nemačiau savom akim kas nuo jų gresia tai ir nebaisu  mirksiukas.gif paskui gal ir vėl su KP draugausiu, o dėl gausesnių ir skausmingesnių mmm tai man nieko, nes palyginus kas būdavo iki kontraceptikų tai vajei vajei  doh.gif  doh.gif  doh.gif

niu man kolkas labai gausios g.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as pries keturias dienas prisijungiau i KP naudojanciu buri, po priklijavimo praejus porai valandu uzejo basus niezejimas pleistro vietoj, o dabar jau mazeja, nejaugi taip niezes kiekviena pleistra klijuojant? doh.gif Matyt as jam alergiska, arba reikia palaukt kol organizmas pripras

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 30, 00:00)
žinai per gimdymą ir po gimdymo su komplikacijomis- vyrai tokių vaizdų prisižiūri......Taip kad pleistriukas čia labai estetiškas vaizdas lotuliukas.gif
Merginos šiandien pirkau EVRA gintarinėj vaistinėj- sumokėjau 65 Lt, sakė pabrango blink.gif

swoon.gif o jei... as pirkau pries 4 dienas eurovaistinej mokejau 55lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 02 rugsėjo 2008 - 12:30
as cia gal truputi ne i tema,bet girdejau,kad mylintis kz putoja... kazkaip juokingai man skamba.. gal galit pasakyt,kaip ten is tikruju yra? ax.gif
Papildyta:
ir dar...gal galite papasakoti kaip tie kp naudojami? kiek ten dienu jie turi buti priklijuoti? rolleyes.gif dar nenaudoju,taciaunoreciau pradeti kazka...
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 09 02, 14:25)
Sveikos, na ir as pries keturias dienas prisijungiau i KP naudojanciu buri, po priklijavimo praejus porai valandu uzejo basus niezejimas pleistro vietoj, o dabar jau mazeja, nejaugi taip niezes kiekviena pleistra klijuojant?  doh.gif  Matyt as jam alergiska, arba reikia palaukt kol organizmas pripras
swoon.gif o jei... as pirkau pries 4 dienas eurovaistinej mokejau 55lt

Mano oda jautri, vienintele vieta kurioje uzsiklijavus pleistra man neniezti yra pilvo apacia. isbandyk kloijavimui ivairias kuno vietas ir gal atrasi tokia, kurioje klijuojant tau nenieztes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2008 09 02, 14:54)
as cia gal truputi ne i tema,bet girdejau,kad mylintis kz putoja... kazkaip juokingai man skamba.. gal galit pasakyt,kaip ten is tikruju yra? ax.gif
Papildyta:
ir dar...gal galite papasakoti kaip tie kp naudojami? kiek ten dienu jie turi buti priklijuoti? rolleyes.gif dar nenaudoju,taciaunoreciau pradeti kazka...

Nu čia kas per nesąmonės lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiaip tai geriausia būtų nueit pas ginekologę ir pasikonsultuot dėl KP vartojimo, o klijuojamas jis pirmą mėnesinių dieną paskui keičiama kas savaitę, daroma 7 dienų pertrauka per kurias lauki mmm, o 8 dieną jau klijuoji pleistrą iš naujos pakuotės ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
Pupele99 paskaityk cia ir viska suzinosi mirksiukas.gif http://www.vaistai.l...searchword=evra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 03 rugsėjo 2008 - 09:07
Sveikos:) as naujokele, bet noreciau pasidalinti informacija apie KP:)
anksciau naudojau KT "novynete". man jos netiko: viskam buvau apatiska, dazna nuotaiku kaita. Po to nusprendziau pabandyti KP. Likau labai patenkinta:) jokiu nepageidaujamu skausmu, susireguliavo ciklas. Pozymiu, tokiu kai vartojau KT, neliko. Buvau patenkinta ir as, ir mano vyras smile.gif paskutini karta uz KP mokejau 56Lt. Na, o dabar visai nebesisaugau biggrin.gif
Atsakyti
A jaučiat mane vėl antra diena pykina doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif siaubas kažkoks, kaip tik paskutinio pleistro eilė ateina taip prasideda pykinimas doh.gif doh.gif doh.gif aš dar vis kvailai tikiuosi kad čia sutapimas ir mano skrandis vėl sudurniavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 09 04, 09:46)
A jaučiat mane vėl antra diena pykina  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif siaubas kažkoks, kaip tik paskutinio pleistro eilė ateina taip prasideda pykinimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif aš dar vis kvailai tikiuosi kad čia sutapimas ir mano skrandis vėl sudurniavo  g.gif

mane kiekviena diena pykina unsure.gif bet dar tik pirmas pleistras tai matyt kol organizmas pripras
Atsakyti
laba dienele. noreciau pasiteirauti tu,kurios jau senokai naudoja kp. as pradejau naudot,sekmadieni antra pleistra uzsiklijavau,o antradieni vel mm prasidejo,nors buvo tik 4 dienos kaip pasibaige. ar cia man jis netinka,ar taip turi but pirma kart. nepykit uz kvailoka klausima,bet kai niekad nenaudojau jokiu pleistru,tableciu,tai jauciuosi kaip vista nieko nezinanti. o pas gine visai nesinori eit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 09 04, 10:46)
A jaučiat mane vėl antra diena pykina  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif siaubas kažkoks, kaip tik paskutinio pleistro eilė ateina taip prasideda pykinimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif aš dar vis kvailai tikiuosi kad čia sutapimas ir mano skrandis vėl sudurniavo  g.gif

Man anksciau budavo pykinimas po pirmojo pleistro. Rytinis pykinimas. Dabar jau kuri laika (tfu tfu tfu) tokio nebuna.

QUOTE(auskarute @ 2008 09 04, 13:46)
laba dienele. noreciau pasiteirauti tu,kurios jau senokai naudoja kp. as pradejau naudot,sekmadieni antra pleistra uzsiklijavau,o antradieni vel mm prasidejo,nors buvo tik 4 dienos kaip pasibaige. ar cia man jis netinka,ar taip turi but pirma kart. nepykit uz kvailoka klausima,bet kai niekad nenaudojau jokiu pleistru,tableciu,tai jauciuosi kaip vista nieko nezinanti. o pas gine visai nesinori eit  blush2.gif

Taip neturetu buti. O tau ji gine paskyre ar savavaliskai pradejai vartoti? Kiek zinau ne visoms si kontracepcija tinka unsure.gif
Atsakyti