Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

sveikos 4u.gif
KP naudojau 1,5 metu. tai as jaui kaip ir veterane tame reikale biggrin.gif
siaip buvau labai patenkinta. pries tai vartojau KT ir man netiko: budavau irzli, viskam apatiska, netgi potraukis seksui buvo sumazejes.
Atsakyti
QUOTE(*smilgele* @ 2009 05 20, 12:21)
sveikos 4u.gif
KP naudojau 1,5 metu. tai as jaui kaip ir veterane tame reikale biggrin.gif
siaip buvau labai patenkinta. pries tai vartojau KT ir man netiko: budavau irzli, viskam apatiska, netgi potraukis seksui buvo sumazejes.

o kur vasara pleistriukus klijuoji? as bandziau ant apatines nugaros dalies - tai buna kad krasteliai atlimpa nes tai kokio sijono juosmuo ten iena tai vel kas... ziema labai gerai ant peciu - bet vasara juk negrazu...
ant menciu irgi matosi smile.gif
pilvo apacioj gal? tik ar netrugdys kelnaiciu ar kitu drabuziu juosmuo?
prasom patirtim pasidalinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bacca @ 2009 05 20, 23:30)
o kur vasara pleistriukus klijuoji? as bandziau ant apatines nugaros dalies - tai buna kad krasteliai atlimpa nes tai kokio sijono juosmuo ten iena tai vel kas... ziema labai gerai ant peciu - bet vasara juk negrazu...
ant menciu irgi matosi smile.gif
pilvo apacioj gal? tik ar netrugdys kelnaiciu ar kitu drabuziu juosmuo?
prasom patirtim pasidalinti wink.gif

siaip klijuodavau ant mentes arba ant rankos. vasara, kai silta ir nesimatytu, klijuodavau ant uzpakaliuko (labiau link juosmens). taikydavau, kad nesimatytu, kai apsimaudavau maudymuka. ir viskas budavo ok thumbup.gif
Atsakyti
Tiek ziema, tiek vakara klijuoju ant pilvo apatines dalies, zemiau nei liemuo, todel netrukdo smile.gif Kitos mano kuno vietos pleistro netoleruoja smile.gif ax.gif
Atsakyti
Naudoju as KP jau beveik 2 metai ir skundu kaip ir nera biggrin.gif buna tik kartais kad pries mmm teplioja,bet karta ar du per metus,o daugiau jokiu bedu nera. Labai patogus daiktas,nes KT gert negaliu del skrandzio,o ziedas kazkaip man ni ni schmoll.gif Aisku brangus malonumas,bet uztat nereik sukt galvos kada isgert kazka ar jei norisi spontaniskai pasimyleti su MB 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as vasarai vel perejau prie tabletku. dabar kai silta mano drabuziai visi atviri, ir peciai nuogi, ir sijonas trumpas liemeniu zemintu tai nelabai yra kur klijuoti kad patogu ir nepastebima butu. ziema tai ant peciu ar menciu klijuoju ir tikrai liux. bet dabar smagiau kai gali uzsideti maudoma ir kad niekur jokiu krasteliu nesimatytu, o kai dar karsta, kunas prakaituoja - nespesi nuo krasteliu dulkiu visokiu valyti. nu zodziu mano pasirinkimas vasarai toks.
Atsakyti
Kadangi pirma karta naudoju kontraceptikus (sikart -pleistra, iki tol naudojau tabletes) nepasitarusi su ginekologe, gal kas galetu paaiskinti, ar butina daryti pertrauka tarp pleistro naudojimo (kalbu apie ilgalaiki naudojima). Pvz, kai naudojau tabletes, nedarydavau pertraukos 2-3 metus ir nieko (bent jau ginekologe taip sake). Idomu, kaip su pleistru g.gif
O jei trumpai apie pati pleistra, tai esu visiskai juo patenkinta, salutinius poveikius jutau tik pirmas dvi savaites (galvos skausmai, pykinimas, nerimas), po to viskas susitvarke. Pliusas pries tabletes - jokiu galvos skausmu! Man tai tikras atradimas. Nors gerdama KT, irgi per daug nusiskundimu neturejau. Vienintelis minusas (gals ir menkniekis) - slykstesnio jausmo uz jo nulupima nuo odos turbut nesu patyrusi biggrin.gif (net depiliacines juosteles tiek skausmo nesukelia lotuliukas.gif )
Atsakyti
as ir jau pusmeti naudoju KP ir kaip ir neturiu nusiskundimu, tik va potraukis myletis tikrai sumazejes, atrodo visai nenoriu, tai teks nusiklijuoti ir dbr galvoju ar tik nesutriks man mmm... nes keitimo diena yra sest ir nusiklijuoti tureciau tik po sav, bet kadangi jau baigiasi mano pleistriukai tai reikes savaite anksciau nusiklijuoti jau visam laikui, tai net nzn ka daryti.... ar nera skirtumo kada nusiklijuosiu?
Atsakyti
Sveikos,
as pleistra naudoju jau 1,5 metu ir esu juo labai patenkinta. Kai pradejau naudoti, ji klijuodavau ant peties ir susidarydavo ta rauksle, bet ji nieko blogo nepadaro. Po kurio laiko klijavau ant uzpakaliuko, ten jis slakiodavo, ttai pabandziau pilvo apacioje, tai is vis super. Dabar niekur kitur neklijuoju. Pirmus menesius, kai pradejau naudoti, buvo patepliojimu ir krutines tempimas, bet viskas praejo ir db esu labai patenkinta.

Na as tai labai patenkinta KP, ji naudoju jau 1,5m. Ir su noru viskas buvo tvarkoj thumbup.gif

Na man pirma savaite buvo patepliojimai ir krutines tempimas, bet tik tiek smile.gif

Manes nei karto nebere soliariume su pleistru.
Atsakyti
o aš turbūt atsisakysiu kp,geras aišku dalykas,bet man svorio nuo jo priaugo ir neina nukratyti. Reiks kažką kitką mastyti..Beto per kišenę kerta smagiai..Matyt susėsim su mb ir tarsimės ką daryti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as pleistra naudojau beveik du metus, siaip buvau labai patenkinta. kol neatsitiko taip, kad po vandens parko gryzusi nepastebejau, kad jo nera doh.gif daug kartu buvom vaziave, bet niekuomet neatsiklijuodavo, bet wa eme ir atsiklijavo. dabar supuojam maza stebukliuka 4u.gif
Atsakyti
Labuka mergaites smile.gif
Lyg kazkam jau buvo tokia problemyte bet permeciau ir neuzmaciau smile.gif KP naudojau apie 1.5m. Ir nusprendziau kolkas nebenaudoti ir po mmm neklijavau praejo menesiukas ir nebesulaukiu kitu mmm g.gif ir db nzn kur jos dingo smile.gif buvau kazkada menesio pertrauka padarius tai buvo viskas tvarkoj, o db jau savaite ir kelios dienos kaip nera mmm... Gal kam taip buvo po pleistro nutraukimo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliuxė: 27 rugpjūčio 2009 - 18:51