o man tai graziausias nuotykis, vakar uzsiklijavau nauja pleistra ant sausos svarios odos, ant uzpakaliuko. Vakare moviaus dzinsus ir nukrito pleistras visas apsipukaves is abieju pusiu, susiglamzes nebelipnus
nu sakes galvoju kad reik keist nauju, vel papildomos islaidos

o kazin ar galima nedaryti pertraukos po 3 sav klijavimo ir klijuoti toliau ar bandet kas taip?
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 06, 10:17)
o man tai graziausias nuotykis, vakar uzsiklijavau nauja pleistra ant sausos svarios odos, ant uzpakaliuko. Vakare moviaus dzinsus ir nukrito pleistras visas apsipukaves is abieju pusiu, susiglamzes nebelipnus
vat todel, as ir pabijojau imt KP 

QUOTE(Mimuke @ 2009 04 06, 15:10)
nes neaisku kiek ten kada jam uzplauks ant tos odeles laikytis 

tiesiog reikia geriausia vieta issirinkti. man patogiausia ant peties - visa ziema taip nesiojau. ir dar kad ji nulupti tai ir suskausta kai plesiu

o ant uzpakaliuko tai reikia rasti tokia vieta ur maziausiai oda tmpiasi (pvz sedant...). as klijuoju aukstai - kazkur po zemintu dzinsu linija. tai nei kart dar nebuvo kad atsiklijuotu. seip gal dar ant mentes turetu buti nieko - bet labai nepatogu paciai klijuotis ir dar krastelius valyti.
man viena kart per ziopluma buvo kad dzinsai labai aptempti, nusirenginedama pati pamirsus uzkabinau ir nuplesiau ta pleistra

na bet vistiek man KP pats patogiausias dalykas ir tokia nelaime tik pirma karta nutiko
siaip kiek nesioju niekad nieko panasaus nebuvo turbut si karta vieta netiko

QUOTE(gussste23 @ 2009 04 06, 12:34)
o kazin ar galima nedaryti pertraukos po 3 sav klijavimo ir klijuoti toliau ar bandet kas taip?
Aš prieš kelionę i Egipto buvau biški sužaidus. Tai aš du pleistrus klijavau, o trečio ne, tada susirgau anksčiau laiko, ir nebuvo man bėdu Egipte

QUOTE(gussste23 @ 2009 04 06, 10:17)

aga, man lygiai tas pats bw, bet nieko tokio, dbr zinau kad ten daugiau neklijuosiu

QUOTE(evaguste @ 2009 04 02, 17:09)
labai jau daug yra prirasyta apie pleistro blogasias savybes.kad jis ten visokias igas gali priartinti,kaip tipo gimdos kaklelio vezi,kruties vezi...ka jus del viso sito galvojat?kaip jauciates tos kurios naudojates ilgesni laiko tarpa? 

o tabletes jokio ligu nepriartina? nesukelia jokio vezio? po KT vartojimo nebuna issigimimo vaikeliu?

visos kontracepcijos turi savu pliusu ir minusu. bet viska isanalizavus, KP tikrai yra geresnis dalykas organizmui nei tabletes

QUOTE(gussste23 @ 2009 04 06, 08:17)

as vis stebiuosi, kaip jis jums atsiklijuoja

QUOTE(Mimuke @ 2009 04 06, 12:10)
nes neaisku kiek ten kada jam uzplauks ant tos odeles laikytis 

reik rasti sau patogiausia vieta, ir kur mazesne trintis su rubeliais. tokiu atveju, manau, tikrai nera tikimybes atsiklijuoti
pleistra klijavau labai populiarioj vietoj ant rankos(virsuj),laaaaaaaaabai gerai prilipdavo
,bet nuemus ta vieta paburkus budavo ir niezedavo tai atsisakiau

QUOTE(gussste23 @ 2009 04 06, 13:34)

o pliuasas-kad nenoredama susirgti(kelione,ar panasiai)tai klijuoji be pertraukos ketvirta-ir jokiu problemu visa savaite

tik vat,kai sergu-tai tik keleta dienu,ir labai negausiai-pateplioja ir tiek.konsultavausi su gydytoja-sake-viskas normalu-kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai.aisku-brangoka....

o kas del onkologiniu ligu-tai pilna nesamone,kiek turiu pazystamu,draugiu,kurios susirgo,nevartodamos jokios kontracepsijos,kitos,tik prezervatyvus...tik reikia kas metus,ar kas dvejus darytis tuos tyrymus-onkocitologinius-ir bus ramu.