Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(vanillasky_ @ 2010 03 30, 21:48)
Gal kas nutraukėt pleistro vartojima? <...>

as esu dariusi pertrauka... tai jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo... tik apie 2 men reikejo, kad menesines pacios susireguliuotu. 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali papasakot apie kt? girdejau kad del ju kitos pradeda stambeti. tai tiesa ar tik mitas? schmoll.gif
Atsakyti
pleistras labai sulaiko skyscius tj gali atsirast celilito, mano draugei taip buvo ir svorio priaugo. O as tj ne gramo, bet tj visus skirtingai veikia.
Man tj nuo to pleistro kepenis skauda, nes jokiom ligom nesergu...
tj metu as ji, daugiau jokiu kontraceptiku isvis
Atsakyti
QUOTE(saulyte1988 @ 2010 03 31, 13:48)
gal kas gali papasakot apie kt? girdejau kad del ju kitos pradeda stambeti. tai tiesa ar tik mitas? schmoll.gif

del KT tai nzn, bet nuo pleistro mano svoris visiskai nepasikeite... zinoma, tai priklauso nuo kiekvieno zmogaus medziagu apykaitos ir genetikos... 4u.gif
QUOTE(vanillasky_ @ 2010 03 31, 17:10)
*pleistras labai sulaiko skyscius tj gali atsirast  celilito <...>
**Man tj nuo to pleistro kepenis skauda, nes jokiom ligom nesergu<...>

* kad celiulitas atsirado tai netikiu lotuliukas.gif sportuoti reikia daugiau gal ir skysciu gerti kiek priklauso mirksiukas.gif ir isvis nuo amziaus turbut priklauso ir kaip jau minejau nuo medziagu apykaitos 4u.gif
** del kepenu irgi abejoju, kad tau cia nuo pleistro... g.gif del visa ko nueik pas daktarus ir issitirk... 4u.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja kp? Kas kiek reikia keisti? Kiek proc jis saugus? Ar butina tartis su gyditoju? Noriu saugios kontrasept.tik dar neapsisprendziau ka pasirinkti
Atsakyti
Paskutini karta uz pleistra teko pakloti 62lt blink.gif Vartoju Evra jau 6 metus ir dar nepastojau. Taigi saugus (zinoma, jei tinkamai ji naudoji). Su gydytoju pasitarti butina, nes parduoda su receptu. Jis saugus 98-99 proc. jei tinkamai vartojamas.
Noreciau paklausti tu, kurios vartojo Evra: po kiek laiko nutraukusios Evros vartojima pastojote? Ar viskas buvo gerai? Ar Vaikai sveiki? Kiek laiko pries pastojima vartojote kontraceptika?
Atsakyti
Sveikos,
o aš tokį klausimą dar turiu- ar kuri nors buvote pradėjusios vartoti pleistrą ne pirmą mėnesinių dieną? g.gif O savaite vėliau.. Kiek rašo informacijoje tai galima taip daryti..tik dar ateinančias tada septynias dienas reikia naudotis ir kitomis apsisaugojimo priemonėmis.. Gal kas kokių nuomonių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 11, 16:20)
Sveikos,
o aš tokį klausimą dar turiu- ar kuri nors buvote pradėjusios vartoti pleistrą ne pirmą mėnesinių dieną? g.gif  O savaite vėliau.. Kiek rašo informacijoje tai galima taip daryti..tik dar ateinančias tada septynias dienas reikia naudotis ir kitomis apsisaugojimo priemonėmis.. Gal kas kokių nuomonių... unsure.gif

Taip, būtinai [irmąją savaitę dar saugotis papildomai...
Atsakyti
sveikos, gal kuri žinote, ar atpigo nuo balandžio kontraceptikai? gal jau teko pirkti? smile.gif
Atsakyti
jei kam aktualu, tai "Eurovaistinėje" pleistras jau atpigo. kainuoja 53,39 Lt. thumbup.gif Šeimo vaistinėje vis dar apie 64 lt. laikosi kaina schmoll.gif g.gif bet atpigs, manau, ir ten
Atsakyti
Geros žinios smile.gif
Atsakyti
aga, puikios, nuostabio tongue.gif šiaip pagalvojau, kad jei pasidaryčiau nuolaidų kortelę, tai dar pigiau turėtų būti g.gif reikės pasidomėti vaistinėje, kažkaip neturiu tos kortelės, net nežinau kodėl
Atsakyti