Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 03, 16:57)
idomiai,bet info lapelyje as neradau,kad butu parasyta g.gif  o gal praleidau... g.gif

tai logiska butu irgi, nes oda juk nekvepuoja visa savaite toje vietoje.. tai kas pasidarytu jei menesi toje pacioje vietoje klijuotum ta pleistra... gi isbertu ar dar mirksiukas.gif kas...
Atsakyti
SOS!! ir atsiprašau už off topic blush2.gif

Ketinu pradėti naudoti kontraceptines tabletes. (su ginekologės pritarimu 4u.gif ) mmm jau vėluoja geras keturias dienas (na pas mane jos nereguliarios doh.gif ) bet šiandien truputį teplioja blink.gif pirmą kartą man taip unsure.gif ar tai užskaityti kaip mmm pirmą dieną ir pradėti gerti kontraceptikus????? nežinau, ką daryti unsure.gif Gal kas ką patars.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 05 05, 00:02)
SOS!! ir atsiprašau už off topic blush2.gif

Ketinu pradėti naudoti kontraceptines tabletes. (su ginekologės pritarimu 4u.gif ) mmm jau vėluoja geras keturias dienas (na pas mane jos nereguliarios doh.gif ) bet šiandien truputį teplioja blink.gif pirmą kartą man taip unsure.gif  ar tai užskaityti kaip mmm pirmą dieną ir pradėti gerti kontraceptikus????? nežinau, ką daryti unsure.gif  Gal kas ką patars..  4u.gif

Manau, kad palauk bent iki rytdienos 4u.gif Man kartais buna, kad is vakaro tik pateplioja, o jau kita diena upeliais plaukia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 05 05, 09:58)
Manau, kad palauk bent iki rytdienos 4u.gif Man kartais buna, kad is vakaro tik pateplioja, o jau kita diena upeliais plaukia smile.gif  4u.gif

Taip ir man nutiko blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Va čia man tokia bėdelė, kad pas ginekologę savo nespėsiu nuvykti, už kelių dienų išvykstu į užsienį pusei metų. O kontracepcijos reikia. Tabletes Yasminelle naudojau prieš tai, bet nelikau patenkinta... Prisiskaičiau čia pas jus apie pleistrą ir labai susidomėjau. ax.gif
Atrodo patogu labai ir negadina kepenų nei skrandžio.
Tik klausimas ar galima negimdžiusioms jį naudoti.

P.S.Dėl pardavimo nesibaiminu, nes be recepto nusipirkti drąsiai galima.
P.P.S. Žinau, kad nemamytė ir skelbiuosi forume. Tačiau diskusijos jūsų ir temos visos tokios geros, labai daug patarimų randu. Todėl ir kreipiuosi pagalbos. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
o kodėl manot kad negalima? g.gif inofrmaciniame lapelyje nieko apie tai nerašo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 05 08, 19:24)
o kodėl manot kad negalima? g.gif  inofrmaciniame lapelyje nieko apie tai nerašo schmoll.gif

Man toks klausimas kilo vien dėl to, jog hormonų kiekis didesnis pleistre, negu tose tabletėse, kurias aš gėriau. Ir nežinau ar tai nekenkia, kaip negimdžiusiai schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 05 08, 18:32)
Man toks klausimas kilo vien dėl to, jog hormonų kiekis didesnis pleistre, negu tose tabletėse, kurias aš gėriau. Ir nežinau ar tai nekenkia, kaip negimdžiusiai  schmoll.gif  blush2.gif

na kaip minėjau info lapelyje nieko nerašo, tad manau, kad ne.
Atsakyti
Taip, tikrai galima ir daug kas naudoja dar ir negmdžiusios. Būk rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 05 07, 16:49)
<...>Tik klausimas ar galima negimdžiusioms jį naudoti<...>Man toks klausimas kilo vien dėl to, jog hormonų kiekis didesnis pleistre, negu tose tabletėse, kurias aš gėriau. Ir nežinau ar tai nekenkia, kaip negimdžiusiai  schmoll.gif  blush2.gif

cia daug nemamyciu yra, jeigu ka... mirksiukas.gif pleistra galima naudoti visoms... ir gimdziusioms ir ne... mirksiukas.gif del to nieko ir info lapelyje nera... o kad hormonu daugiau tai taip.... nes jie per oda i kraja tiesiai eina... todel ir doze tokia...
Atsakyti
Naudoju KP jau antra savaite ir mane isbere veida,kakla ir nugara... Ar kam taip yra buve? blush2.gif
Atsakyti
Man jau savaite kaip naudoju, kolkas viskas ok thumbup.gif

Ant kurios vietos dazniausiai klijuojat?
Atsakyti