Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Aistee:) @ 2010 05 13, 13:05)
Man jau savaite kaip naudoju, kolkas viskas ok  thumbup.gif

Ant kurios vietos dazniausiai klijuojat?

Dažniausiai klijuojama pilvo apacioje, nes visur kitur - nelabai patogu arba nesinori, kad matytųsi

Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 05 13, 13:18)
Dažniausiai klijuojama pilvo apacioje, nes visur kitur - nelabai patogu arba nesinori, kad matytųsi

Nesusirauksleja toje vietoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2010 05 13, 14:25)
Nesusirauksleja toje vietoje?  blush2.gif

As pirma savaite uzsiklijavus buvau ant rankos tai ziauriai nestejo,tai kentejau visa savaite,o db pilvo apacioje tai viskas ok thumbup.gif bet tas berimas ant veido nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 13, 13:33)
o db pilvo apacioje tai viskas ok  thumbup.gif 

gerai, kad nera nei trupucio lasiniuko... o pas mane truputuka yra blush2.gif tai misliju, kad gali rauksletis doh.gif siandien vakare jau turiu keist ir niekaip nesumastau kurioj vietoj dabar klijuot? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2010 05 13, 14:37)
gerai, kad nera nei trupucio lasiniuko...  o pas mane truputuka yra  blush2.gif  tai misliju, kad gali rauksletis  doh.gif  siandien vakare jau turiu keist ir niekaip nesumastau kurioj vietoj dabar klijuot?  g.gif  doh.gif

Na nemanau,kad susirauksles,nors pas mane tai truputuka susiraukslejo,bet nemnau ad cia problema... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 12, 19:34)
Naudoju KP jau antra savaite ir mane isbere veida,kakla ir nugara... Ar kam taip yra buve? blush2.gif

as pleistra naudoju ilgiau nei tris metus... bet man niekada nebuvo tokio berimo kaip sakai... o mano od juk ypac jautri viskam... g.gif del visa ko nueik pas gine pasitarti... bet as manau, kad tave beria nuo ko nors kito... gal ka ne to suvalgei arba labai silta kur gyveni... gali buti kad nuo prakaito beria... gal koki krema ar losijona ne toki naudoji... daug kas gali buti... g.gif as tai pliestra klijuoju ant savo mikstosios pakaitomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 05 13, 16:12)
as pleistra naudoju ilgiau nei tris metus... bet man niekada nebuvo tokio berimo kaip sakai... o mano od juk ypac jautri viskam...  g.gif del visa ko nueik pas gine pasitarti... bet as manau, kad tave beria nuo ko nors kito... gal ka ne to suvalgei arba labai silta kur gyveni... gali buti kad nuo prakaito beria... gal koki krema ar losijona ne toki naudoji... daug kas gali buti...  g.gif as tai pliestra klijuoju ant savo mikstosios pakaitomis blush2.gif

Pas gine varysiu kai grisiu i LT,o siaip dar manau,kad mane pabere nuo vandens,nes persikrausciau i LT i NO,tai manau,kad gali buti nuo jo.. kazkaip pagalvojau ispradziu apie KP..
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 13, 14:21)
Pas gine varysiu kai grisiu i LT,o siaip dar manau,kad mane pabere nuo vandens,nes persikrausciau i LT i NO,tai manau,kad gali buti nuo jo.. kazkaip pagalvojau ispradziu apie KP..

man buvo kai atsikrausciau i airija... nuo vandens labai oda sausa visur.. kojos, rankos, veidas, galvos oda... dar dabarsu tuo net kovoju nuolat doh.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 05 13, 16:26)
man buvo kai atsikrausciau i airija... nuo vandens labai oda sausa visur.. kojos, rankos, veidas, galvos oda... dar dabarsu tuo net kovoju nuolat  doh.gif

mano oda ir tokia sausa buna po vandens doh.gif
Atsakyti
Sveiki,naudoju pleistra irgi jau ilgai,3metus,bet kazkaip pirma karta man taip atsitiko,pleistras priklijuotas o tepe 1-2dienas,galvoju gal nuo to kad nuemus ryte tik i vakara priklijuojau,bet kad ir tai dariau daug kartu,nieko nebudavo..kas tai galetu buti,gal kam taip buvo..gal jau laikas pailset,arba koks sutrikimas ir uzsirasytis pas daktare?
Atsakyti
QUOTE(-Domiani @ 2010 05 14, 06:27)
Sveiki,naudoju pleistra irgi jau ilgai,3metus,bet kazkaip pirma karta man taip atsitiko,pleistras priklijuotas o tepe 1-2dienas,galvoju gal nuo to kad nuemus ryte tik i vakara priklijuojau,bet kad ir tai dariau daug kartu,nieko nebudavo..kas tai galetu buti,gal kam taip buvo..gal jau laikas pailset,arba koks sutrikimas ir uzsirasytis pas daktare?

man buna kartais patepa tik nuo pysku pysku kartais jeigu isismarkave bunat blush2.gif tai gal nuo to ir tau? as tai pleistra nusiimu kai jau reikia pakeisti - nusimaudau - ir nauja klijuoju... nelaukiu vakaro... bet nemanau, kad tau nuo to...
Atsakyti
Merginos,patarkit nesuprantu kas darosi.. Penktadieny uzsiklijavau 3pleistra ir sekamdeny pradejo teplioti iki siandien(antradienio) maudzia pilva toks jausmas,kad sergu nesuprantu kas darosi... g.gif schmoll.gif
Atsakyti