Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Sveikos, tikiuos sulauksiu Jusu extra pagalbos! Norejau pereit nuo tableciu prie pleistru, gydytoja pasake : kadangi gerei tabletes tai sulaukusi menesiniu klijuokis pleistra 8nta diena. O informaciniam lapuke perskaiciau kad pirmaji pleistra reikia lipinti pirmaja menesiniu diena? Tai kaip cia suprast ir ka daryt sad.gif(

Beto tas informacnis lapukas labai jau gasdinantis ir negatyvus blink.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau patarimo is naudojanciu pleistra... siandien savaite, kai ji turiu. vakar pstebejau, kad pleistras "pasislinko" ir kampas uzsilenke, taciau nenukrito, o siandien pasirode kraujingos isskyros... kazi kodel??? ar verta nerimauti? siandien man pleistro keitimo diena. 4u.gif
ir dar... ta vieta kur jis buvo paberta. niezti
Atsakyti
Esu nezinioje,vartojau tris savaites pleistrus,ketvirta nusiemiau,ta pacia diena,kai nusiemiau,pasimylejau.Dabar jau septinta diena,bet nera mm.Nejau galejau pastoti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo& @ 2011 04 01, 19:58)
Esu nezinioje,vartojau tris savaites pleistrus,ketvirta nusiemiau,ta pacia diena,kai nusiemiau,pasimylejau.Dabar jau septinta diena,bet nera mm.Nejau galejau pastoti g.gif  doh.gif

Ar cia pats pirmas pleistras, kuri uzsiklijavai? Jei taip, tai pirmas 7 dienas turejai papildomai saugotis... 4u.gif
Atsakyti
o kokia kaina dabar EVRA pleistro? jis ir dabar vienintelis Lietuvoje?
Atsakyti
50 litu kainuoja apytiksliai.

reikia patarimo. dabar man trecias jau pleistras uzklijuotas. kai ji nuimsiu savaite bus be jo. kada klijuoti sekanti? ta pacia diena po savaites kai iki siol? ir ar per ta laika turetu prasideti mmm?
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2011 04 04, 19:26)
50 litu kainuoja apytiksliai.

reikia patarimo. dabar man trecias jau pleistras uzklijuotas. kai ji nuimsiu savaite bus be jo. kada klijuoti sekanti? ta pacia diena po savaites kai iki siol? ir ar per ta laika turetu prasideti mmm?

Ta pacia savaites diena kaip ir klijavai pirmaji 4u.gif Turetu prasideti po 2-3 dienu, kai nuimsi treciaji.
Atsakyti
merginos, kaip jus jauciates jau su treciu pleistru? Man taip spenelius skauda, ir isskyru tiek daug, nugara maudzia, apetito ner, ar cia "pareina menesines" ar geriau enstumo testa nusipirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2011 04 08, 23:32)
merginos, kaip jus jauciates jau su treciu pleistru? Man taip spenelius skauda, ir isskyru tiek daug, nugara maudzia, apetito ner, ar cia "pareina menesines" ar geriau enstumo testa nusipirkt?  4u.gif

as siandien nuplesiu treciaji pleistra. krutine skauda labai labai.. jau mm atrieda atidunda :-D beje, kai jokios K nenaudojau taip nekaudejo krutu.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Jaučiuosi pasimetus truputį g.gif antradienį vakare nusiplėšiau trečią pleistrą, dabar jau ketvirta diena be jo, bet vis nesulaukiu mmm unsure.gif g.gif po kelių dienų jūs susergat?
Prieš pleistrus apie pusę metų gėriau Cerazette, buvau jau bebaigianti maitinti. Geriant KT normalių mėnesinių kaip ir nebuvo, tik vienadieniai patepliojimai g.gif
Ar jau sunerimti, ar vis dar kantriai laukti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Domelija @ 2011 04 09, 18:12)
Sveikos mirksiukas.gif

Jaučiuosi pasimetus truputį g.gif  antradienį vakare nusiplėšiau trečią pleistrą, dabar jau ketvirta diena be jo, bet vis nesulaukiu mmm unsure.gif  g.gif  po kelių dienų jūs susergat?
Prieš pleistrus apie pusę metų gėriau Cerazette, buvau jau bebaigianti maitinti. Geriant KT normalių mėnesinių kaip ir nebuvo, tik vienadieniai patepliojimai g.gif
Ar jau sunerimti, ar vis dar kantriai laukti? unsure.gif

man atsiranda po 3-4 dienu, beto pradejus naudoti juk pirmos tokios isvis menkos buna...bet jeigu ilgiau uztruks, tai siulau pasikonsultuoti su gydytoju smile.gif
Atsakyti
Ar meginote kas nutolinti menesines, nedaryti savaites pertraukos? Jokio salutinio poveikio nebuvo po is eiles 6 klijuotu pleistru? g.gif
Atsakyti