Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Naira @ 2011 02 01, 13:41)
Sveikos  4u.gif
oper kiek laiko nuemus trecia  pleistra prasideda kraujavimas?

aciu

man prasidėdavo 3 dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2011 02 01, 14:41)
Sveikos  4u.gif
oper kiek laiko nuemus trecia  pleistra prasideda kraujavimas?

aciu

man ir 3 diena smile.gif
Atsakyti
kadangi pleistrą reikia klijuoti pirmą mėnesinių dieną, kai tik prasideda kraujavimas, tai sakykit ar buvo kuriai, kad kol pripras organizmas, ar nesitęs kraujavimas visą mėnesį? gal kuriai taip buvo? nes man buvo nuo KT, tai visą mėnesį kraujavau (na gal ne tiek kraujavo, kiek nemažai tepliojo)
Atsakyti
As su pleistru 3 men ir jau prisidejo 6 kg verysad.gif
Ir pasportuoju namie, ir nedaug valgau, kas bus toliau ....
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2011 02 21, 13:26)
As su pleistru 3 men ir jau prisidejo 6 kg  verysad.gif
Ir pasportuoju namie, ir nedaug valgau, kas bus toliau ....
verysad.gif

man tai per tris nei vienas nepriaugo doh.gif
Atsakyti
Ir as 2men klijuoju ir ziauriau sustorejau, nors ir viska daru ta pati, net maziau valgau.
unsure.gif
ka daryti neisivaizduoju...
Atsakyti
o geras. aš dar tik ruošiuos jas pradėt naudot, bet svorio nenoriu priaugti.... Gal kaip kuriai...
Atsakyti
Manau, kad kiekvienas organizmas reaguoja skiritngai, juk apie Kontraceptiku pasekmes visos zinom wink.gif. Jei netinka- tai gal geriau nutraukti g.gif asmeniskia nei nuo KT nei nuo pleistro niekada nepriaugau.
Atsakyti
pleistras gal ir nieko,bet man jis neestetiskai atrodo..pries pakeitima krasteliai buna tokie nefaini..mane tas ziauriai erzino doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Niekad nenaudojau jokių kontraceptinių priemonių. Noriu pradėti naudoti kontraceptinį pleistrą EVRA. Vakar buvo pirmoji mėnesinių diena. Pleistrą užsiklijavau šiandien. Iškilo klausimas dėl pleistrų naudojimo. Kaip naudoti pleistrą pirmąjį mėnesį? Pirmą pleistrą užsiklijuoti pirmą mėnesinių dieną, antrą - 8 dieną, trečią - 15 dieną. O ką daryti 4 savaitę? Juk mėnesinės prasidės tik dar po savaitės ir vėl tada klijuoti pleistrą per mėnesines? Ar aš susirgsiu jau ne po trijų savaičių, o po dviejų, kai ateis ta savaitė, kai reiks pleistrą nuplėšti?

Pasimečiau visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ozzotravel @ 2011 03 10, 14:57)
Pasimečiau visai   verysad.gif

Daryk taip, kaip viskas parasyta informaciniam lapely mirksiukas.gif
Tris savaites naudoji pleistra, 4 savaite darai pertrauka .
Atsakyti
Tai as per ta 4 savaite tureciau susirgti?
Tai bus taip, kad savaite anksciau prasides nei visada?
Atsakyti