ir man labai patinka tokie bateliai, bet dažniausiai į tokius tik tik žiūriu, pati turbūt nepaeičiau kasdieniame gyvenime tenka rinktis avalynę be kulno.. todėl mano vestuviniai bateliai yra tokie
gal kuri per vestuves buvot ar busit su vestuviniais bateliais zemais kulnais, nes as pati kai nelabai galiu nesioti tai savo vestuvem noreciau su mazu kulniuku kokiu graziu. gal kas nuotraukyciu turit
kadangi mano vyras mano ūgio tai visi aukštakulniai man netinka nusipirkau gariūnuose už 50lt, man jie labai patogūs ir mieli, jeigu suplyš tai ir negaila bus išmesti be to ta viršutinę juostelę nusiimti galima kam nepatinka, universalūs batukai
kadangi mano vyras mano ūgio tai visi aukštakulniai man netinka
nusipirkau gariūnuose už 50lt, man jie labai patogūs ir mieli, jeigu suplyš tai ir negaila bus išmesti
be to ta viršutinę juostelę nusiimti galima kam nepatinka, universalūs batukai
labai grazus ir patogus atrodo.as pati uz drauga aukstesne keliais cm, tai nesinori dar daugiau buti aukstesne . sitie kaip tik man igri tiktu laaaaaaabai patinka
labai grazus ir patogus atrodo.as pati uz drauga aukstesne keliais cm, tai nesinori dar daugiau buti aukstesne . sitie kaip tik man igri tiktu laaaaaaabai patinka
man ten sakė, kad daug kas kas perka šiuos batukus vestuvėms, es kojos nepavargsta ir galima ne tik visą dieną pravaikščioti po visur, bet dar vakare ir pašokti