Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

Man tai tokio stiliaus bateliai vestuvems patys paciausi wub.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 16, 21:03)
Man tai tokio stiliaus bateliai vestuvems patys paciausi  wub.gif
  user posted image 

Atsiprasau kad ilindau i jusu temele,bet sitie bateliai labai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ir man labai patinka tokie bateliai, bet dažniausiai į tokius tik tik žiūriu, pati turbūt nepaeičiau lotuliukas.gif kasdieniame gyvenime tenka rinktis avalynę be kulno.. todėl mano vestuviniai bateliai yra tokie

http://public.fotki....ms/img1100.html

jūsų teismui smile.gif dar juokauju, kad blizgučių daugiau nei ant suknelės, bet po sijonu nesimatys, pasirinkimo nebuvo blush2.gif

jei kam patiko, po vestuvių tikriausiai pardavinėsiu
Atsakyti

sveikutes,

gal kuri per vestuves buvot ar busit su vestuviniais bateliais zemais kulnais, nes as pati kai nelabai galiu nesioti tai savo vestuvem noreciau su mazu kulniuku kokiu graziu. gal kas nuotraukyciu turit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 11, 23:34)
mano bateliai - ne svajoniu,bet ka padarysi,gal ne perdaug jie matysis  lotuliukas.gif

Labai liuksiški bateliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai labai fainučiai, be jokių "dzingolų" ir karančių blizgalų.
Atsakyti
kadangi mano vyras mano ūgio tai visi aukštakulniai man netinka
nusipirkau gariūnuose už 50lt, man jie labai patogūs ir mieli, jeigu suplyš tai ir negaila bus išmesti biggrin.gif
user posted image
be to ta viršutinę juostelę nusiimti galima kam nepatinka, universalūs batukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 09 22, 00:12)
kadangi mano vyras mano ūgio tai visi aukštakulniai man netinka
nusipirkau gariūnuose už 50lt, man jie labai patogūs ir mieli, jeigu suplyš tai ir negaila bus išmesti  biggrin.gif
user posted image
be to ta viršutinę juostelę nusiimti galima kam nepatinka, universalūs batukai ax.gif

labai grazus ir patogus atrodo.as pati uz drauga aukstesne keliais cm, tai nesinori dar daugiau buti aukstesne . sitie kaip tik man igri tiktu thumbup.gif laaaaaaabai patinka
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2008 09 21, 23:16)
labai grazus ir patogus atrodo.as pati uz drauga aukstesne keliais cm, tai nesinori dar daugiau buti aukstesne . sitie kaip tik man igri tiktu thumbup.gif laaaaaaabai patinka

man ten sakė, kad daug kas kas perka šiuos batukus vestuvėms, es kojos nepavargsta ir galima ne tik visą dieną pravaikščioti po visur, bet dar vakare ir pašokti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu ir aš parodyti kokiais bateliais avėjau per savo vestuves smile.gif

fotki.com
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2008 09 22, 08:47)
Sveikos merginos,

Noriu ir aš parodyti kokiais bateliais avėjau per savo vestuves smile.gif

fotki.com

bateliai tai wub.gif (dar labai patiko stalo papuošimas, toks subtilus)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 22, 08:52)
bateliai tai  wub.gif (dar labai patiko stalo papuošimas, toks subtilus)

Acčiu smile.gif beje para su jais atbuvau ir nieko, net nepritrynė. Ir šeip, matyt keltis gerai atitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 16, 20:03)
user posted image

nemėgstu aš visokių cackių pacackių, bet šitie bateliai man labai mieli wub.gif tiesiog ne bateliai, o princesės kurpaitės mirksiukas.gif

QUOTE(babsi @ 2008 09 21, 23:12)
user posted image

labai šaunus sprendimas thumbup.gif
Atsakyti