Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

vienas basutes siandien atsiunte.....ant kojos labai dailiai atrodo......bet kol keletos batu neissimatuosiu tol paskutinio zodzio netarsiu..... doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 09 26, 19:55)
Kokie grazus  wub.gif As su MB irgi vienodo ugio, todel ieskosiu kazko panasaus  thumbup.gif Gal gali tiksliau isduoti kur gariunuose juos radai? Gali ir i az rasyti. mirksiukas.gif

QUOTE(Mhairi @ 2008 09 26, 20:13)
aha ir man labai idomu  ax.gif

labai ačiū, mergytės 4u.gif
tuoj parašysiu abiem į AZ smile.gif
Atsakyti
perziurejau puslapi www.amazon.com

gal kuri siuntetes is ten batukus? reiketu pagalbos.
Taip pat siulau mergaites koperuotis ir visoms vienu metu siustis batelius ten kruvos tikrai graziu isskirtiniu 4u.gif
Atsakyti
O aš norėčiau kokių elegantiškų batukų su priekine paslėpta platforma bigsmile.gif Mano jaunikis aukštas... Tai kažkaip norisi man kuo arčiau link jo stiebtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2008 10 02, 13:08)
O aš norėčiau kokių elegantiškų batukų su priekine paslėpta platforma  bigsmile.gif  Mano jaunikis aukštas... Tai kažkaip norisi man kuo arčiau link jo stiebtis  rolleyes.gif

mano taip pat jaunikis aukstas, palyginus su manim, tj man patiko sie batukai 4u.gif

http://www.new.faceb...p;id=1529761054

ydedu nuoroda, nes paveikslelio neykelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 27, 06:50)

labai norėtųsi pamatyti kaip atrodo ant kojytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 02, 18:18)
labai norėtųsi pamatyti kaip atrodo ant kojytės  bigsmile.gif

maciau ebay.uk tik juodas, bet graziau atrodo ne ant kojos
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 02, 17:18)
labai norėtųsi pamatyti kaip atrodo ant kojytės  bigsmile.gif

QUOTE(laimita @ 2008 10 02, 19:19)

nebeturiu tu batuku issiunciau atgal...nes suknele mano visai kita bus....nes ta suknele apie kuria kalbejau labai sunkus pataisymas buvo ir siuvejos neapsieme taisyti...tai teko kita suknele keisti.....bet dabartine suknele net grazesne.... bigsmile.gif sukneles spalva ivory ir aukso kombinacija.. g.gif ..tamsesne uz ivory......tai balti batukai nebetiko visai netiko.. schmoll.gif

ant kojos atrodo dar graziau.....balti dar graziau atrodo ....tas kaspinas gale labai dailiai atrodo....

user posted image

o as dabar ieskau auksiniu bateliu.....nes kaip minejau suknele sviesiai auksine ar kokia ten spalva tai teks ir papuosalus auksinius derinti.....nes sidabras prei tos spalvos netinka....
Atsakyti
kadangi ieskau auksiniu batu tai idesiu keleta auksiniu variantu....baltu tokiu nera....sidabriniai dar yra..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mano sukneles spalva panasi kaip paskutiniuku batu...tai greiciausiai juos ir pirksiu....bet dar ziurineju

Papildyta:
o dabar baltu batu paroda.... biggrin.gif ka radau iskodama batu...

user posted image

user posted image cia kas nori auksta buti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted imagezieminei nuotakai batai...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 03, 08:20)
user posted image

sitie man labai grazus, paimciau ir ne vestuvems, bet jei kalba apie vestuves, tai bijociau kad tie metaliniai daikciukai nesudraskytu sukneles ax.gif

o siaip labai daug graziu batuku parodei (man isskyrus visus ant platformos, nes sukneles tokios lengvos atrodo, o cia tokie kandalai biggrin.gif na cia mano nuomone blush2.gif )
Atsakyti
vistiek nesuprantu, kaip galima ant tokių kablų visą dieną (gal net ir naktį) pravaikščiot blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 10 02, 22:19)

QUOTE(Isabelle @ 2008 10 03, 07:33)

user posted image

na, man tai net labai neblogi jie 4u.gif
Atsakyti