Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(upsikaz @ 2008 10 03, 12:18)
na, man tai net labai neblogi jie  4u.gif

neblogi neblogi....balti dar graziau ant kojos atrodo....

o del kulnu tai man atrodo tortines sukneles ar kokios sunkios suknes...(mano sukne bus labai labai sunki.... unsure.gif nes sukne turi kokiu 100 roziu)..... doh.gif dar nepatogesnes nei su aukstu kulnu batai......jei nori atrodyti graziai reikia aukotis...kaip sako grozis reikalauja auku....

o as neisivaizduoju visai be kulno bateliu prie sukneles....nes kulniukas grakstina laikysena....o tu kulniukas kur su kaspinuku gale tai nera aukstas kulnas... schmoll.gif i rlabai patogus batai....
Atsakyti
Tokius turiu, tai nepatogus jie man buvo nors su aukstais kablais vaikastau kasdien ax.gif
O dar minusas, kad sukenle (svarbus svecias biggrin.gif ) buvo su tiuliais is apacios tai visus nuplesiau besokdama su tais akmenukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 04 spalio 2008 - 09:44
Mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 04 spalio 2008 - 11:40
QUOTE(Rykute @ 2008 10 04, 10:27)

nu ant kojytes tj FANTASTISKAI tau atrode thumbup.gif wub.gif tik sakyciau tokio grozio po ilga suknute slepti negalima schmoll.gif o tiuly tj ar su sitom ar su kitom butum nuplesius, nes jis dazniausiai visur kabinasi doh.gif as buvau su trumpa suknute, kur tiulis po apacia, tj kur as sededavau ten po gabaliuka tiulio likdavo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 10 04, 19:38)
nu ant kojytes tj FANTASTISKAI tau atrode thumbup.gif  wub.gif  tik sakyciau tokio grozio po ilga suknute slepti negalima schmoll.gif o tiuly tj ar su sitom ar su kitom butum nuplesius, nes jis dazniausiai visur kabinasi  doh.gif as buvau su trumpa suknute, kur tiulis po apacia, tj kur as sededavau ten po gabaliuka tiulio likdavo  biggrin.gif  doh.gif

na tikrai grazus batukai ir man atrodo kad nereikejo tokiu graziu slepti po suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 10 04, 12:27)

manau, prie tokių spalvų suknelės jie atrodo labai gražiai wub.gif
Atsakyti

Aciu mergaite, o suknele buvo tokio latino tipo tai priekis auksciau ir labai gerai matesi batukai visada bigsmile.gif Bet vaikscioti sunku su jais ir desiuos juos nebent trumpai kur pasimaivyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 10 04, 11:27)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
savaitgali sturmavau parduotuves ir radau nemazai sviesiu batuku tinkanciu vestuvems ziema smile.gif
Atsakyti
Maniskiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 10 06, 08:41)
Maniskiai  ax.gif

as taip pat galvoju tokius pirkti, tik ar nepavargo kojele visa diena su jais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 10 06, 12:52)
as taip pat galvoju tokius pirkti, tik ar nepavargo kojele visa diena su jais? 4u.gif

Manau, kad pavargs, bet kokiu atveju turesiuos ir zemakulnius (uzsidesiu, kai jau nebepakenciama pasidarys biggrin.gif ), nors kiekviena diena su aukstakulniais, tai nemanau, kad bus problemu.
Batelius dar planuoju kuom nors papuosti, nes kaip man, sarkai-patarskai, nieko neblizga, tai jau ne tas.. lotuliukas.gif
Atsakyti