Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(bounce @ 2008 11 02, 11:45)

sitie ir man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad auksti tai man neproblema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2008 11 07, 16:46)
KAJA, labai fainuciai bateliai smile.gif lt pirkai?

jo, juoduciai tiktai. Vilniuje butike tokiam tipo. Mano kai kuda koja labai, tai siauruciu reikia.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 10, 13:18)
jo, juoduciai tiktai. Vilniuje butike tokiam tipo. Mano kai kuda koja labai, tai siauruciu reikia.

KAJA, o kas per butikas, kur tokius batelius parduoda? g.gif ziuriu, gyvenu vilniuj, ir vis tiek daaaaaug dar nezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 10, 17:12)
KAJA, o kas per butikas, kur tokius batelius parduoda?  g.gif ziuriu, gyvenu vilniuj, ir vis tiek daaaaaug dar nezinau...  doh.gif

aga as irgi susidomejau, kuriam butike tokiu dailiu bateliu yra ? smile.gif
Atsakyti
Merginos ka jus manote apie juodus batelius vestuvems?
Prie ju derinciau juoda kaspina per juosmeni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2008 11 10, 18:22)
Merginos ka jus manote apie juodus batelius vestuvems?
Prie ju derinciau juoda kaspina per juosmeni  cool.gif

man puoshniau vistiek butu balti.. blush2.gif juodi oficialiau atrodo, juodas kaspinas pakankamas akcentas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 11 10, 22:05)
man puoshniau vistiek butu balti..  blush2.gif  juodi oficialiau atrodo, juodas kaspinas pakankamas akcentas..  ax.gif

as irgi labiau uz baltus buciau 4u.gif
Atsakyti
Mano bateliai, tik pakulnes nesimato, bet ji auksta buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alkaponė: 11 lapkričio 2008 - 10:32
QUOTE(alkaponė @ 2008 11 11, 11:27)
Mano bateliai, tik pakulnes nesimato, bet ji auksta buvo smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 10 02, 17:07)
mano taip pat jaunikis aukstas, palyginus su manim, tj man patiko sie batukai 4u.gif

http://www.new.faceb...p;id=1529761054

ydedu nuoroda, nes paveikslelio neykelia g.gif

super thumbup.gif o kur galima tokiu batuku isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 10, 17:46)
aga as irgi susidomejau, kuriam butike tokiu dailiu bateliu yra ? smile.gif

Traku gatveje tokia isparduotuve yra garsiu firmu pradu visokiu ir gananu ten prie pedkelniu pardes, toje puseje, kur C&D style tik arciau pylimo gatves. Rasti labai lengva. Kai netoliese dirbu, tai kartais nubegu.
Kazkaip gal spalvotu reikia vestuvem, ka cia su Ivory ir sidabrinem kurpaitem bigsmile.gif
cia is amazon
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 14 lapkričio 2008 - 16:02
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 14, 16:57)
Traku gatveje tokia isparduotuve yra garsiu firmu pradu visokiu ir gananu ten prie pedkelniu pardes, toje puseje, kur C&D style tik arciau pylimo gatves. Rasti labai lengva. Kai netoliese dirbu, tai kartais nubegu.
Kazkaip gal spalvotu reikia vestuvem, ka cia su Ivory ir sidabrinem kurpaitem  bigsmile.gif
cia is amazon

zinau ta butika smile.gif as irgi netoli dirbu ir uzeinu ten kartais pasizvalgyti rolleyes.gif
Atsakyti