Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 14, 17:08)
zinau ta butika smile.gif  as irgi netoli dirbu ir uzeinu ten kartais pasizvalgyti  rolleyes.gif

kartais buna visia nieko. sunku pagal dydi norimus rasti, o kai mano pats einamiausias 39tai doh.gif maziuku kokiu fainu yra arba 41 wub.gif wub.gif Dabar maciau slepetaiciu fainuolisku yra, e le man baisu pirkti, nes padai visu slidus, o as ir taip namuose ant laptu megeja nuciuozti doh.gif paslystu ir pasileidziu zemyn. karta net langva sutrenkimas smegenu buvau - pykino sad.gif atkreciau kazka ten, ka galima pas blondine rasti lotuliukas.gif jo, penktadienio pasipostringavaimai.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nekrentu zemyn galva doh.gif lotuliukas.gif bet uzpakaliu kokius 4 laiptus nusluostau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 14 lapkričio 2008 - 16:40
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 14, 17:39)
kartais buna visia nieko. sunku pagal dydi norimus rasti, o kai mano pats einamiausias 39tai  doh.gif  maziuku kokiu fainu yra arba 41  wub.gif  wub.gif  Dabar maciau slepetaiciu fainuolisku yra, e le man baisu pirkti, nes padai visu slidus, o as ir taip namuose ant laptu megeja nuciuozti  doh.gif  paslystu ir pasileidziu zemyn. karta net langva sutrenkimas smegenu buvau - pykino sad.gif atkreciau kazka ten, ka galima pas blondine rasti  lotuliukas.gif jo, penktadienio pasipostringavaimai.... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nekrentu zemyn galva  doh.gif  lotuliukas.gif  bet uzpakaliu kokius 4 laiptus nusluostau  doh.gif

aga uzregejau ir as tas slepetytes fainuolytes ax.gif bet jei tokia gresme gyvybei kyla, tai jokiu budu negalima pirkti schmoll.gif aga 41 ir as vienus labai dailius maciau... nors mano kojyte 36-37, bet irgi nieko neissirenku doh.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
kokui batukus rinktis ziemai g.gif
Atsakyti
oj mergaites mazos bedos pas jus ax.gif mano dydis 41 biggrin.gif tai cia bus problema man rasti batelius, nes kojyte nera siaura verysad.gif beto esu su savo busimuoju esu beweik lygi biggrin.gif
Atsakyti
manieji va tokie buvo. labai patogus, nei vienos puslytes nepritryne thumbup.gif
Atsakyti
As trai vestuvems buvau nusipirkusi dvejas poras, nes esu kulniuku lauzymo profe biggrin.gif bet neprireike, tai liko nenaudota pora. Batukai buvo tokie

http://public.fotki....i/p8130691.html
http://public.fotki....i/p8130692.html
http://public.fotki....i/p8130695.html
http://public.fotki....i/p8130697.html

Gal kuriai patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 14, 16:57)
Traku gatveje tokia isparduotuve yra garsiu firmu pradu visokiu ir gananu ten prie pedkelniu pardes, toje puseje, kur C&D style tik arciau pylimo gatves. Rasti labai lengva. Kai netoliese dirbu, tai kartais nubegu.
Kazkaip gal spalvotu reikia vestuvem, ka cia su Ivory ir sidabrinem kurpaitem  bigsmile.gif

4u.gif Labą vakarą, susidomėjau ta parduotuvėle,ar ji dirba sekmadienį?Man iki jos 100 km... ax.gif bet labai noriu apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 11 20, 19:34)
manieji va tokie buvo. labai patogus, nei vienos puslytes nepritryne  thumbup.gif

dailus... thumbup.gif ar ir noreciau su smailia nosyte... tik gal su dirzeliu gale ax.gif
Atsakyti
manieji buvo tokie, siuvinejimai labai tiko prie sukneles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 01 gruodžio 2008 - 14:38
QUOTE(jovita25 @ 2008 11 10, 18:22)
Merginos ka jus manote apie juodus batelius vestuvems?
Prie ju derinciau juoda kaspina per juosmeni  cool.gif

Aš irgi galvoju apie juodus vestuvėm. Kai suvalkietė esu, tai į priekį mąstau - kad ir vėliau nešiot galėčiau biggrin.gif Nes kur tuos baltus paskui susikišiu...
Ir būtų ne uždari bateliai, o atviros basutės.
Planuoju, kad suknelė bus balta (ar kažkas panašaus) su juodu airišku nėriniu ant viršaus.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2008 12 02, 15:08)
Aš irgi galvoju apie juodus vestuvėm. Kai suvalkietė esu, tai į priekį mąstau - kad ir vėliau nešiot galėčiau  biggrin.gif  Nes kur tuos baltus paskui susikišiu...
Ir būtų ne uždari bateliai, o atviros basutės.
Planuoju, kad suknelė bus balta (ar kažkas panašaus) su juodu airišku nėriniu ant viršaus.

tokias mintis perskaicius iskyla klausimas, ar jus sviesiu drabuziu nenesiojat, niekad neavit sviesiu batu? g.gif smile.gif
Atsakyti