Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

o cia manieji rolleyes.gif
sviesuciai prie suknutes iki keliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2008 12 04, 09:39)
o cia manieji  rolleyes.gif
sviesuciai prie suknutes iki keliu  cool.gif

blink.gif o kurgi tie bateliai? lens.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 12 04, 09:12)

sitos grazios, bet mane uzknisa, kad daugumoje spalvu pasirinkimas - auksines, sidabro arba juodos spalvos doh.gif as tai noreciau su spalvotais akmenimis wub.gif

Papildyta:
user posted image

va cia tai grozis wub.gif tik dydzio nera verysad.gif
Eglekuku, 6pm nuolaidos Stuard Weitzman mirksiukas.gif bet paziurejau, kad jo graziuju tai net panasiu nera. O jei kur uzmatysi kaip tie, kur parodizu virsuje, tai duok zinia wink.gif 4u.gif

oi dar vienas grozis
user posted image

ai, ir dar vienas
user posted image

ir vis dydziu nera cray.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 04 gruodžio 2008 - 10:40
tokie irgi vestuviniai grazus
user posted image

user posted image
139$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 04 gruodžio 2008 - 11:04
KAJA, ieskau tau basuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dior:

user posted image

user posted image

Vince Camuto (130 USD)

user posted image

Martinez Valero (112 USD) wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
aciu Egluze 4u.gif biggrin.gif uzsivedziau ant tos turkio spalvos, jau tokia ji man wub.gif thumbup.gif Auksine + svelnaus akvamarino ar turkio wub.gif wub.gif wub.gif

Platforma man nelimpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif primena tevu vestuviu nuotraukas doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 04 gruodžio 2008 - 11:06
QUOTE(*KAJA* @ 2008 12 04, 12:04)
aciu Egluze  4u.gif  biggrin.gif uzsivedziau ant tos turkio spalvos, jau tokia ji man wub.gif  thumbup.gif  Auksine + svelnaus akvamarino ar turkio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Platforma man nelimpa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  primena tevu vestuviu nuotraukas  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ok, tokiu vadinasi ieskau su turkio spalva lotuliukas.gif tingiu dirbti siandien doh.gif reiks 6pm paziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 12 04, 12:06)
ok, tokiu vadinasi ieskau su turkio spalva  lotuliukas.gif tingiu dirbti siandien  doh.gif  reiks 6pm paziuret  lotuliukas.gif

neieskok specialiai 4u.gif 4u.gif biggrin.gif jei tik siaip kada ka pamatysi biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 12 04, 12:08)
neieskok specialiai 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  jei tik siaip kada ka pamatysi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

sakiau gi, tingiu dirbt, tai nors i batus paziuresiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif batai liga mano lotuliukas.gif kazi, vaistu nuo jos buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 12 04, 12:14)
sakiau gi, tingiu dirbt, tai nors i batus paziuresiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif batai liga mano  lotuliukas.gif kazi, vaistu nuo jos buna?  g.gif

NEEEEEEEEEEEEEE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai nebuna schmoll.gif nepagydoma liga sita lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 12 04, 12:40)
NEEEEEEEEEEEEEE lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tikrai nebuna schmoll.gif  nepagydoma liga sita lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu zinok nieko grazaus siandien neuzmaciau is basuciu doh.gif einu pietaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleganta @ 2008 12 04, 13:01)
O cia ar dairetes?

www.vestuviu-bateliai.lt

schmoll.gif nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 04 gruodžio 2008 - 13:08