Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(Tulla @ 2008 07 23, 08:58)
o mano tokie
user posted image

situos as ir ziurejau, bet kazkodel man jie labai nepatogus atrode g.gif
Atsakyti
mano batukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 07 25, 19:03)
mano batukai  ax.gif

user posted image

Beveik jauciu kokie patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 07 25, 19:20)
Beveik jauciu kokie patogus  thumbup.gif

iš tiesų minkšta odytė smile.gif
Atsakyti
Visas vestuves isbuvau su siais bateliais smile.gif 4u.gif
http://www.supermama...?...i&img=32161
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvieskute: 25 liepos 2008 - 22:14
user posted image

Atsakyti
stai ir manieji batai bateliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 30 liepos 2008 - 13:52
QUOTE(vvylle @ 2008 07 30, 14:45)
stai ir manieji batai bateliai blush2.gif

Oho koks aukstas kulnas blink.gif Man butu sakes. Pastaruoju metu vos apsiaunu tokius aukstus, iskart blauzdas traukia... Bet, jei pirkai, tikiu tau jie patogus thumbup.gif
Atsakyti
na kulnas aukstas, bet nuotraukoje jis kazkaip aukstesnis atrodo biggrin.gif sitie bateliai bus tik baznytiniai ceremonijai ir sodyboje smile.gif esu nusiziurejus ir kitus, nes visa diena po ceremonijos vazinesimes po gamta tai su siais tikrai neisbuciau, o ir i zeme labai listu tai nekaip butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 07 25, 19:03)
mano batukai  ax.gif

user posted image

Mano labai panašūs thumbup.gif t.y. priekis, tik mano šiek tiek aukštesni ir gale su uždaru galu, bet neraliai patogūs, galėčiau maratoną bėgti thumbup.gif clap.gif ir tikrai - odelė žiauriai minkštutė...mano lepiom kojytėm pats tas drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 07 30, 17:31)
Oho koks aukstas kulnas  blink.gif  Man butu sakes. Pastaruoju metu vos apsiaunu tokius aukstus, iskart blauzdas traukia... Bet, jei pirkai, tikiu tau jie patogus  thumbup.gif

Pas mane irgi aukšti,10cm,bet irnesakyk.gif zakse pabūsiu,į gamta turiu baltas šliopkytes ant platfotmos,o balių vėl užsimausiu savo auktakulnius ax.gif
Atsakyti
Mano bateliai
Atsakyti