Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(juruze @ 2008 08 08, 12:13)
O dabar matau. Puosnus  thumbup.gif

Man tai grynas turgus. Labai atsiprašau, nenoriu įžeist, bet visko čia per daug...
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 08 08, 12:08)
o mano vestuviniai bateliai buvo va tokie  ax.gif

http://public.fotki....ai/img0140.html

Jau koks grozis wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif Kiek tokie kainavo ir kur pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 08 08, 12:35)
Man tai grynas turgus. Labai atsiprašau, nenoriu įžeist, bet visko čia per daug...

Na pirkti jie ne is turgaus, bet kai jau juos pamaciau, kitu nebenorejau, man grazu tongue.gif smile.gif Na bet kiekvienas turi savo nuomone ir skoni gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 08, 12:42)
Na pirkti jie ne is turgaus, bet kai jau juos pamaciau, kitu nebenorejau, man grazu tongue.gif  smile.gif Na bet kiekvienas turi savo nuomone ir skoni  gossip.gif

Tai gal ir ne iš turgaus, aš tik taip pasakiau. Faktas jei jie tau gražūs tai yra svarbiausia biggrin.gif O kada juos apsiausi?
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 08 08, 12:46)
Tai gal ir ne iš turgaus, aš tik taip pasakiau. Faktas jei jie tau gražūs tai yra svarbiausia  biggrin.gif  O kada juos apsiausi?

Apsiausiu tai Rugpjucio 30, bet pries tai dar reikes prnesioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 08, 12:52)
Apsiausiu tai Rugpjucio 30, bet pries tai dar reikes prnesioti  rolleyes.gif

Oi tikrai gi, nepažiūrėjau į tavo liniuotę. Svarbu būtų patogūs, nes man mano bateliai buvo patogiausi kokius tik esu turėjus ir be vargo pravaikščiojau visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2008 08 08, 13:05)
oi kaip grazu  wub.gif  kaip ir sukuosena  thumbup.gif  gal gali isduoti paslapti kur pirkai?    blush2.gif

liabai aciu 4u.gif o pirkau tai klaipedos akropoly parduotuveje basic editions o mokejau tai nemazai netoli 400 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 08 08, 13:01)
liabai aciu  4u.gif  o pirkau tai klaipedos akropoly parduotuveje basic editions o mokejau tai nemazai netoli 400 smile.gif

SVEIKOS AS TAI SAVO RADAU DOLITOJE
Atsakyti
as pirkdama internetu prasoviau su dydziu doh.gif verysad.gif gal kam tiktu? buvo daug norinciu,girianciu,bet reikia 40ismieros..

nuoroda i batukus

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika777 @ 2008 08 08, 16:51)
SVEIKOS AS TAI SAVO RADAU DOLITOJE

Tai pasirodyk 4u.gif
Atsakyti
mano bateliai buvo ilgi balti karpyti visi, nors buvo vasara biggrin.gif bet ant nuotrauku graziai atrode ir kadangi karpyti tai karsta nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
mano bateliai - ne svajoniu,bet ka padarysi,gal ne perdaug jie matysis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke_su_sypsena: 11 rugpjūčio 2008 - 22:37