Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 18, 15:12)
kaip tau su suknele sekasi? s viena uzmaciau grazia ir po savaite jau bus LT, tai leksiu matuotis... Kaip tavo siuvimo procesas? smile.gif

neprasidejes dar siuvimas biggrin.gif prasides kova biggrin.gif tai jau kai apsimatuosi, pasirodyk 4u.gif beje, vis zadu i ta tavo nurodyta butika uzsukti, gal dar ten kokius patogesnius batelius rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 18, 12:21)
su mazytem kojom eikit i Traku g. Vilniuje Butique outlet -rasit ne tik vestuviniu smile.gif

Kokios ten mazdaug kainos tam butike? Bijau kad man net nesisapnavo...
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 18, 16:55)

labai ivairios ten kainos... bet kai paskutini karta buvau, tai kazkaip sviesiu bateliu savo 36-ai kojytei nei vienu neuzmaciau... tikiuos, kad greitu metu atves smile.gif ir parduotuvese turetu pradeti matytis sviesiu aukstakulniu bateliu...
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 19, 08:20)
labai ivairios ten kainos... bet kai paskutini karta buvau, tai kazkaip sviesiu bateliu savo 36-ai kojytei nei vienu neuzmaciau...  tikiuos, kad greitu metu atves smile.gif ir parduotuvese turetu pradeti matytis sviesiu aukstakulniu bateliu...

Akropoly ir Panoramoje jau yra. Bet laiveliai, kurie man netinka sad.gif nesilaiko koja tokiuose. o su dirzeliu baltu nu niekur nematau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
sugalvojau kad noriu atviru (basuciu) aukstu 10 cm kulnu, tik trumpom nosytem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 11:18)
Labas rytas,
sugalvojau kad noriu atviru (basuciu) aukstu 10 cm kulnu, tik trumpom nosytem  blush2.gif

iir k tau mergyt greit kojyte pavargs nuo tokio aukscio kai man siuvo batus batsiuvys patare jog geriausias aukstis yra astuoni scm tada kojyte nepavargs ir isbusi visa diena ir vakara
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 02 19, 11:49)
iir k tau mergyt greit kojyte pavargs nuo tokio aukscio kai man siuvo  batus batsiuvys patare jog geriausias aukstis yra astuoni scm tada kojyte nepavargs ir isbusi visa diena ir vakara

Kad kojyte pavargs nebijau, as nuolat tokiais, ir darbe visa diena ir po darbo ant koju. Pavargsta kojos nebent po darbo Akropoly visa vakara bastausi ax.gif Bet i patarimus butinai atsizvelgsiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 12:54)
Kad kojyte pavargs nebijau, as nuolat tokiais, ir darbe visa diena ir po darbo ant koju. Pavargsta kojos nebent po darbo Akropoly visa vakara bastausi  ax.gif  Bet i patarimus butinai atsizvelgsiu, aciu  4u.gif

nebent atbuti diena o vakre sokti i zemus batukus
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 18, 15:12)
aha, meginsiu. Geltona puokste kokia, dar auskarus kokius ilgus ir man rodos, viskas bus ok  biggrin.gif o tu sukne jau issirinkai?

Grazu su auksiuku -as irgi su auksiuku, nes mano bateliai su juo. o tos basutes, tai nezinau ar tiks evstuves - labai jau aukstas kulnas, nebus patogu...

Del sukneles, tai buvau puolusi i nevilti biggrin.gif, bet atsitiktinai uzmaciau viena

Cia rasi
tik tas geles nuimsiu, o paliksiu tik 3 po krutine arba savo ka sugalvosiu...
Kaip tau?
user posted image

Papildyta:
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 18, 16:24)
neprasidejes dar siuvimas  biggrin.gif  prasides kova  biggrin.gif tai jau kai apsimatuosi, pasirodyk  4u.gif beje, vis zadu i ta tavo nurodyta butika uzsukti, gal dar ten kokius patogesnius batelius rasiu  g.gif

Pupa, jau nieko nerasi, nes pas juos nuolaidos buvo ir viska nuslave....

Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 18, 16:55)

irnesakyk.gif baik juokus, nera brangu....
ivairios -mazu dydziu, tai dar pigiau, o dabar gal ir nuolaidos yra.... 150-250 ir jau kur Prados, D&g, tai po 450-500..... bet labai idomiu yra ir kokybiski
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 02 19, 11:49)
iir k tau mergyt greit kojyte pavargs nuo tokio aukscio kai man siuvo  batus batsiuvys patare jog geriausias aukstis yra astuoni scm tada kojyte nepavargs ir isbusi visa diena ir vakara

jei batai kokybiski ir geras kurpalis - tai ir 2 paras gali sokti - nepavargs. o pigios avalynes staip ir buna... nu bet jei gyvenimo svente, tai siskas Perfect ir brangiausia turi buti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 19 vasario 2009 - 11:05
KAJA, aciu, geras zmogus esi, balioncikas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 19, 12:10)

Del sukneles, tai buvau puolusi i nevilti biggrin.gif, bet atsitiktinai uzmaciau viena

KAJA, super sukne, labai grazi, ar jau matavaisi?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 12:11)
KAJA, aciu, geras zmogus esi, balioncikas tau  4u.gif

wau bigsmile.gif aciu, malonu smile.gif
Atsakyti