Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai - 2 dalis

[quote=pilarra,2009 02 18, 10:12]
ar galetumete merginos patarti kaip parsisiusti is amazon.com Kokiu budu ten atsiskaityti? kokia kreditine kortele ten galioja? ir kaip vyksta visa procedura? Buciau labai dekinga.
[/quote]

Na manau, cia reiktu pirkti per tarpininkes, kurios perka is JAV internetiniu parduotuviu. Tarpininkei nusiunti uzsakyma, apmoki ir mazdaug po menesio gauni savo preke mirksiukas.gif
[/quote]
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 19, 12:22)
KAJA, super sukne, labai grazi, ar jau matavaisi?

kita savaituke atveza i Vilniu, tai jau leksiu matuotis:) lailai nail.gif: biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
as tai issirinkau siuos bateliu,tik va pergyvenu,kad suknele tai mano balta o jie light yvory doh.gif galvoju ar labai skirsis g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 20, 21:27)
sveikos,
as tai issirinkau siuos bateliu,tik va pergyvenu,kad suknele tai mano balta o jie light yvory doh.gif galvoju ar labai skirsis g.gif
user posted image

man labai grazus sitie smile.gif thumbup.gif
kur aptikai?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2009 02 20, 23:34)
man labai grazus sitie smile.gif  thumbup.gif
kur aptikai?

perpirkau is paneles kuri jau atsoko savo vestuves,nes nieko tokio neradau lt ax.gif o jinai sake,kad atsisiunte is amerikos,per gimines,nes ta parduotuve nesiuncia niekur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 20, 21:27)
sveikos,
user posted image

Labai gražučiai thumbup.gif O tai batelių dar neturi, nelyginai ar labai matos skirtumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 02 21, 18:42)
Labai gražučiai  thumbup.gif  O tai batelių dar neturi, nelyginai ar labai matos skirtumas?  4u.gif

Sukneles dar neturiu,bus po 3 men,bet mastau,kad turetu skirtis,nebent,tik tai kad jie po ja ne daug ir matysis g.gif
per velai susimasciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 21, 18:03)
Sukneles dar neturiu,bus po 3 men,bet mastau,kad turetu skirtis,nebent,tik tai kad jie po ja ne daug ir matysis g.gif
per velai susimasciau blush2.gif

nemanau, kad blogai jei skirsis.. svarbiausiai kad bateliai butu tamsesni uz suknute, jei atvirksciai atrodys murzina suknele.. sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2009 02 22, 02:25)
nemanau, kad blogai jei skirsis.. svarbiausiai kad bateliai butu tamsesni uz suknute, jei atvirksciai atrodys murzina suknele.. sekmes smile.gif

gal tu ir teisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 02 14, 17:23)
ysimylejau siuos batukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif http://public.fotki....s031resize.html

laimita ar radai ,kur, tuos batelius,nes as irgi tokiu ieskau ir niekur nerandu. ax.gif Kaja,tai gal tu zinai kokius tarpininkus,as nemoku uzsisakyti per Amazone, o tokiu basiuciu kaip tavo ziauriai noriu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rima1979: 23 vasario 2009 - 09:03
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 23, 08:02)
laimita ar radai ,kur, tuos batelius,nes as irgi tokiu ieskau ir niekur nerandu. ax.gif Kaja,tai gal tu zinai kokius tarpininkus,as nemoku uzsisakyti per Amazone, o tokiu basiuciu kaip tavo ziauriai noriu. ax.gif

oj, isnarsiau net nezinau kiek puslapeliu, bet neradau verysad.gif kazkodel man atrodo, kad tie bateliai is Lietuvisku vestuviu, gal kokios forumietes netycia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 23, 10:02)

tai juk SM yra tarpininkes - uzsakineja smile.gif va nuoroda dedu:

Supermamos

Papildyta:
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 23, 10:02)

pati nezinau ka daryti, nes vestuvem turiu kitus batukus, o siuos siunciausi, tik siaip - galvojau dekoruosiu ar dar ka... gal man juos parduoti... koki tu nesioji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 23 vasario 2009 - 14:11