Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(nicule @ 2008 08 03, 18:36)
.O kas tau atsitiko ko tokia liudna 

nesulaukiu mm doh.gif , trys testai neigiami, gal klimaksas prasidejo hihihi.gif ... galvoj kralikai pjaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 03, 19:48)
nesulaukiu mm doh.gif , trys testai neigiami, gal klimaksas prasidejo hihihi.gif ... galvoj kralikai pjaunas doh.gif

Tai gal veluoja mm gal pasirodys arba nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 03, 18:48)

ir as laukiu mmmmmmm...

P.S. rugseje, o kiek laiko jau praejo tau?
Papildyta:
QUOTE(nicule @ 2008 08 03, 16:12)
Sveikos mamytes

Kaip sekasi  4u.gif  esu cia naujoke pasiule cia ateiti nes praradau savo leliu 14 savaciu ir esu labai nuliudus  cry.gif

Laikykis, nicule,

uzeik cia visada kai bus sunku, cia visda galesi pasipasakot ir visada busi suprasta.. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 03 rugpjūčio 2008 - 17:54
jau kaip ir savaitele veluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 08 03, 19:56)
ir as laukiu mmmmmmm...

P.S. rugseje, o kiek laiko jau praejo tau?
Papildyta:
Laikykis, nicule,

uzeik cia visada kai  bus sunku, cia visda galesi pasipasakot ir visada busi suprasta.. console.gif

Aciu labai uz palaikyma console.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 03, 19:58)
jau kaip ir savaitele veluoja doh.gif

Man taip atrodo kad jau nestumo testas gali paroodyti
Atsakyti
rugseje, na gi kas cia dabar???
gal testai blogi???
gal karujo tirima geriau padaryk, ir suzinosi kad nescia arba ne!!!
tikios kad tu jau busi nestukie!!!!
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 03, 17:11)
Placenta nukrito nes pas mane kraujo grupe neigiama kaip pasake mamo daktare tai va tas ir sukele

Dėl minusinės grupės gali nutikt tokie dalykai????? blink.gif Pas mane irgi minusas. O čia Lietuvos ar Airijos gydytojai taip pasakė?

Rugsėje, - gal viskas tik į gera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 03, 19:00)
Aciu labai uz palaikyma  console.gif

liudna cia matyt naujus vardus, bet gerai, kad uzsukai. gali bet kada cia issilieti, rasti uzuojauta, parama. kodel tau pataria net metus laukti? kazkaip ilgokai?

Ei, rugseje, oj kaip noreciau is taves isgirsti gera naujiena. zinai, kad mes dabar visos su tavim lauksim tavo mm.., o gal ir nesulauksim.
o kaip man idet nuotraukyte? nemoku. noreciau jums parodyt savo lelia. vaivos juosta as tau atsiusiu o tu idek. gerai. oj, ziuriu neturiu tavo emailo. rugsejes turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 03 rugpjūčio 2008 - 18:44
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 03, 20:40)
liudna cia matyt naujus vardus, bet gerai, kad uzsukai. gali bet kada cia issilieti, rasti uzuojauta, parama. kodel tau pataria net metus laukti? kazkaip ilgokai?

Ei, rugseje, oj kaip noreciau is taves isgirsti gera naujiena. zinai, kad mes dabar visos su tavim lauksim tavo mm.., o gal ir nesulauksim.
o kaip man idet nuotraukyte? nemoku. noreciau jums parodyt savo lelia. vaivos juosta as tau atsiusiu o tu idek. gerai.

mes visos, nelauksim rugsejes mmm, o lauksim, geru naujienu!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 08 03, 20:36)
Dėl minusinės grupės gali nutikt tokie dalykai?????  blink.gif  Pas mane irgi minusas.  O čia Lietuvos ar Airijos gydytojai taip pasakė?

Rugsėje, - gal viskas tik į gera?  ax.gif

Lietuvos daktarai pasake kad del grupes pasake metus laiko negalliu net nezinau kodel sake kad reikia
Atsakyti
Siųsk į jolkiukas@gmail.com
Atsakyti
na laukiam, zydros, grazoles nuotraukites!!! clap.gif
Atsakyti