Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

labas rytas!!!!
kaip liudna, kad vis daugeja mamu musu skireli, tokia baime uzpludo ir liudesis....
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 03, 18:48)
nesulaukiu mm doh.gif , trys testai neigiami, gal klimaksas prasidejo hihihi.gif ... galvoj kralikai pjaunas doh.gif

bigsmile.gif zinai ma su Ariele buvo taip, mm velavo dvi sav, o testai nieko nerode, tik viena ryta bac ir ziuriu dvi juosteles doh.gif Taigis gal jau nestuke.gif tikrai gali kraujo tyrima pasidaryt, arba palauk dar mirksiukas.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 08 03, 21:40)
sakai kasas  smile.gif . na dar negreit, jai dabar plaukuciai slenka  schmoll.gif , kiti tures pradet augt. tikiuosi, kad geri ir daug uzaugs  smile.gif . dekui mergaites jums uz visus pagyrimus mano grazuolytei, as jai perduosiu  biggrin.gif .

Nuostabi Tavo mergyte wub.gif maniske irgi turi vos kelis plaukelius ant galvos, plikute bigsmile.gif uztat man ji pati graziausia wub.gif

Nicule, laikykis console.gif

Mes savaitgali smagiai pas draugus kaimo sodyboj pasibuvom, ezeruos pasimaudem ... Arielyte ir dabar kasdien beveik i ezeriuka ikisu (pas mus salia namu yra), grudinames thumbup.gif
Atsakyti
LAbukas visoms.
Zydra, tavo mazyle thumbup.gif wub.gif .
Deros dienos jums visoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 04 rugpjūčio 2008 - 09:51
Labukses mirksiukas.gif
Uz rugseje laikom kumscius thumbup.gif
O uz kuria dar reikia kumstukus palaikyt? g.gif Ar tik ne uz BIM? g.gif Nepamenu doh.gif Bet vistiek laukiu geru naujienu bigsmile.gif
O man sona kairi duria,o mano gine atostogauja doh.gif Jei nepraeis,teks ieskot kitos unsure.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 04, 12:18)
Labukses mirksiukas.gif
Uz rugseje laikom kumscius thumbup.gif
O uz kuria dar reikia kumstukus palaikyt? g.gif Ar tik ne uz BIM? g.gif  Nepamenu doh.gif Bet vistiek laukiu geru naujienu bigsmile.gif
O man sona kairi duria,o mano gine atostogauja doh.gif Jei nepraeis,teks ieskot kitos unsure.gif
Geros dienos 4u.gif

sveika!!!
reikia uz mane kumscius laikyt, bet manau kad snipstas si men. bus, nes su vyru nesaziningai dirbom, biski tinginiavom ir darbu labai daug buvo!!! na bet jau kita men tai tikrai reiks pasistenkt! blush2.gif
kur vaikstai pas gine?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 04, 11:22)
sveika!!!
reikia uz mane kumscius laikyt, bet manau kad snipstas si men. bus, nes su vyru nesaziningai dirbom, biski tinginiavom ir darbu labai daug buvo!!! na bet jau kita men tai tikrai reiks pasistenkt! blush2.gif
kur vaikstai pas gine?

Aisku,tada ir uz tave laikau thumbup.gif O gal per tingejima ir pavyks lotuliukas.gif
As i pylimo poliklinika vaikstau ax.gif Privaciai dar nesu buvus,bet reiks pradet kur nors lankytis.Viena nuomone daugiau nebepaistikesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 04, 13:01)
Aisku,tada ir uz tave laikau thumbup.gif O gal per tingejima ir pavyks lotuliukas.gif
As i pylimo poliklinika vaikstau ax.gif Privaciai dar nesu buvus,bet reiks pradet kur nors lankytis.Viena nuomone daugiau nebepaistikesiu schmoll.gif

tikrai, taip ir as viena nuomone nebepasitikesiu!!! mirksiukas.gif
as tai i poliklinika buvau tik viena karta nuejus, tai pasibaisejau ir daugiau neejau, tik privacei vaikstau! blush2.gif
Atsakyti
labas visoms.
laikau kumscius ir as uz rugseje ir bim. na nepastoviai kumsciai suspasti, bet mintimis visada smile.gif . jau kazkaip senokai kuri gandrus kvietesi, negi su stt visa musu grandine ir uzsibaigs. sekmes merginos smile.gif
Papildyta:
nicule, matau esi. kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 04, 14:28)
labas visoms.
laikau kumscius ir as uz rugseje ir bim. na nepastoviai kumsciai suspasti, bet mintimis visada  smile.gif . jau kazkaip senokai kuri gandrus kvietesi, negi su stt visa musu grandine ir uzsibaigs. sekmes merginos  smile.gif
Papildyta:
nicule, matau esi. kaip laikaisi?

Sveika zinok prastai kazkodel labai nuotaikos nera atrodo jimciau ir verkciau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 04, 13:37)
Sveika zinok prastai kazkodel labai nuotaikos nera atrodo jimciau ir verkciau  cry.gif

tai ir paverk. as pamenu tada verkdavau kasdienpo kokio menesio vaziavom i kelione ir tada ivyko kazkoks persilauzimas, vis dar buvo ziauriai liudna, bet nebeverkiau. pamatysi, palengves ir tau, uzsimirs. kitais metais vel pastosi. toks jau tas gyvenimas, kiek dziaugsmo, tiek ir liudesio.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 04, 14:48)
tai ir paverk. as pamenu tada verkdavau kasdienpo kokio menesio vaziavom i kelione ir tada ivyko kazkoks persilauzimas, vis dar buvo ziauriai liudna, bet nebeverkiau. pamatysi, palengves ir tau, uzsimirs. kitais metais vel pastosi. toks jau tas gyvenimas, kiek dziaugsmo, tiek ir liudesio.

verkiu ir niekaip negaliu sustoti gal bus lengviau kaip pradesiu dirbti gal tiek negalvosiu bet kaip cia pasiskaitai visokias istorijas atrodo mano beda yra labai mazyte nes yra zmonem tikrai sunkiau kur jau gimsta vaikeliai ir tada mirsta cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2008 08 04, 13:57)
verkiu ir niekaip negaliu sustoti gal bus lengviau kaip pradesiu dirbti gal tiek negalvosiu bet kaip cia pasiskaitai visokias istorijas atrodo mano beda yra labai mazyte nes yra zmonem tikrai sunkiau kur jau gimsta vaikeliai ir tada mirsta  cray.gif

atrodo, kad sunkiau, bet juk sava nelaime labiau skauda.
zinai, as kai parsiveziau eliza namo, tai abu su vyru apsiverkem. nes pirmasis leliukas gime nebegyvas. o cia gyva mergaite ir tada taip suspaude sirdi, atrode, tik tada mes iki galo suvokem kas mums nutiko praeitais metais. nes as pirmojo vaikelio net nepaemiau ant ranku, nenorejau, bijojau, kad negalesiu paleisti.
taip, kad kiekvienam savos zaizdos labiausiai skauda.
o kai nueisi i darba, gal ir palengves, mintys bus uzimtos.
Atsakyti