QUOTE(zydra30 @ 2008 07 22, 13:21)
nezinau kaip cia ja ismokyti naktim miegot, o dienom ne. vakar vakare tiek jai norejos miego, kad negalejau prizadint, nemaudyta liko, o nuo vidurnakcio prabudo ir viskas, nenori miegoti.
dabar pati apsiblausus sedziu, bet diena as negaliu miegot, nesigauna man.
Maniske nuo pat pradziu gerai miegojo, nakim tik keldavau valgyti kas 2val.. bet ji pati dazniaus ne neprabusdavo, manau todel, kad as ja migdziau visada su savim ir dabar visada ji miega prie mano soniuko ir labai ramiai, dabar maitinu paskutini karta12val, paskui apie 6val ir issimiegu puikiai

ir pradzioj man nesunku buvo, nes keltis nereik duodi kruti ir viskas

tik aisku su pamperiu keitimu buna bajeriu, kaip apsimiegojus pakeiciu, tai buna ir atvirksciai uzdedu

dabar tai net nejauciu, kaip nakti maitinu ar pameri keiciu

viska miegodama darau, burt kad pasakes anksciau nebuciau patikejus, kad imanoma taip
beje dar geras dalykas yra prisilaikyti lengvo rezimo su leliuku, taip jie greiciau nakti ir diena skiria, pvz., diena daugiau uzimt leliuka, migdyt ne lovytej, kur nakti miega, nakciai guldyt tup paciu metu, pati migdyma susiet su tam tikrais dalykais - maudymu, perrengimu ir pan.. as laikaus tam tikros tvarkos nuo pirmu dienu, tai ji pas mane ir miega gerai ir dabar per diena panasiu ,metu dukart miega
QUOTE(deima26 @ 2008 07 22, 15:26)
Prisiminiau

Pas kuria ten sienoj gyvuniukai buvo apsigyvene?

Ajuka ar ne pas tave? nepamenu

Tai kaip ten tas kolektyvas vis dar gyvena sienoj,ar jau issikrauste?
jo pas mane ir jau isejo, matyt paaugo ir i laisve