Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2008 07 23, 11:00)
ačiū - o tu juos sutrini su cukrum ir paskui sušaldai? gerai supratau?

faina, kad tvarkosi Norytės reikaliukai - maniškis dabar galvą plautų nors ir kasdien, jei tik kas leistų - pamatysi - ir tavo princesei taip bus  biggrin.gif
šaunuolės.
kitą savaitę gamyba? :bigsmil

ne as netrinu, isplaunu, i indelius ir uzaldau celas! mirksiukas.gif
susitvarkysim su nora! ax.gif
jo!!! laukiu, nesulaukiu! tikios kad ilgai laukt nereikes nestuke.gif , labai noriu ir nekantrauju! na bet bus kai bus! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 22, 13:21)
nezinau kaip cia ja ismokyti naktim miegot, o dienom ne. vakar vakare tiek jai norejos miego, kad negalejau prizadint, nemaudyta liko, o nuo vidurnakcio prabudo ir viskas, nenori miegoti.
dabar pati apsiblausus sedziu, bet diena as negaliu miegot, nesigauna man.

Maniske nuo pat pradziu gerai miegojo, nakim tik keldavau valgyti kas 2val.. bet ji pati dazniaus ne neprabusdavo, manau todel, kad as ja migdziau visada su savim ir dabar visada ji miega prie mano soniuko ir labai ramiai, dabar maitinu paskutini karta12val, paskui apie 6val ir issimiegu puikiai thumbup.gif ir pradzioj man nesunku buvo, nes keltis nereik duodi kruti ir viskas thumbup.gif tik aisku su pamperiu keitimu buna bajeriu, kaip apsimiegojus pakeiciu, tai buna ir atvirksciai uzdedu doh.gif dabar tai net nejauciu, kaip nakti maitinu ar pameri keiciu doh.gif viska miegodama darau, burt kad pasakes anksciau nebuciau patikejus, kad imanoma taip doh.gif
beje dar geras dalykas yra prisilaikyti lengvo rezimo su leliuku, taip jie greiciau nakti ir diena skiria, pvz., diena daugiau uzimt leliuka, migdyt ne lovytej, kur nakti miega, nakciai guldyt tup paciu metu, pati migdyma susiet su tam tikrais dalykais - maudymu, perrengimu ir pan.. as laikaus tam tikros tvarkos nuo pirmu dienu, tai ji pas mane ir miega gerai ir dabar per diena panasiu ,metu dukart miega thumbup.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 07 22, 15:26)
Prisiminiau ax.gif  Pas kuria ten sienoj gyvuniukai buvo apsigyvene?  g.gif Ajuka ar ne pas tave? nepamenu doh.gif  Tai kaip ten tas kolektyvas vis dar gyvena sienoj,ar jau issikrauste? lotuliukas.gif

jo pas mane ir jau isejo, matyt paaugo ir i laisve biggrin.gif
Atsakyti
mergos, gal kam reikia suniuko??? takso!!! rosiasi ir mama ir jos vaikucius susaudit!!!
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif kai saulute uz lango tai ir nuotaika geresne thumbup.gif Laukiu siandien sveciu,tai nebus kada nuobodziaut ax.gif
O as irgi laaaaaaaaaaaabai noriu vaikuciu bigsmile.gif Tik dar nezinau kiek reiks laukt doh.gif Kazin ar leis bandyt pastot po CZ jau po pusmecio??? g.gif Noreciau kuo anksciau thumbup.gif Nes su MB nusprendem,kad maziausiai tures buti bent du leliukai ax.gif O as jaunyn tai neinu blush2.gif
Ajuka,uzauginai padarelius ir jie paliko tavo namus 4u.gif Gal kiti veliau uzsuks savo vaikus pereti tavo sienoj hihihi.gif
Atsakyti
vyras atveze lele, norai, su vonia, ispokavo, na aisku dukra lepe nuriankt jia, kad maudit, vyras nurenge ir ka jus manot lele berniukas, vyras pakraupes, klausia dukros kas cia? o nora tai ramei, tete cia pimpaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 23, 09:49)
Sveikutes mirksiukas.gif  kai saulute uz lango tai ir nuotaika geresne thumbup.gif Laukiu siandien sveciu,tai nebus kada nuobodziaut ax.gif
O as irgi laaaaaaaaaaaabai noriu vaikuciu  bigsmile.gif  Tik dar nezinau kiek reiks laukt doh.gif  Kazin ar leis bandyt pastot po CZ jau po pusmecio??? g.gif  Noreciau kuo anksciau thumbup.gif  Nes su MB nusprendem,kad maziausiai tures buti bent du leliukai  ax.gif  O as jaunyn tai neinu blush2.gif

O pas mane jau 2 cezariai.. Gydytojas sakė, kad tarp gimdymų minimum 1,5 metų turi praeiti, bet aš skubėti nelinkus, lauksiu tiek kad rizika būtų minimali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 23, 11:03)
vyras atveze lele, norai, su vonia, ispokavo, na aisku dukra lepe nuriankt jia, kad maudit, vyras nurenge ir ka jus manot lele berniukas, vyras pakraupes, klausia dukros kas cia? o nora tai ramei, tete cia pimpaliukas thumbup.gif

Nu cia kaip fainai thumbup.gif Ir dukryte tavo ne is kelmo spirta thumbup.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 07 23, 11:56)
O pas mane jau 2 cezariai.. Gydytojas sakė, kad tarp gimdymų minimum 1,5 metų turi praeiti, bet aš skubėti nelinkus, lauksiu tiek kad rizika būtų minimali unsure.gif

Mum sake bent metus palaukt,o tik tada bandyt doh.gif Bet tikiuosi,kad sugysiu greiciau,ir leidima gausiu anksciau thumbup.gif Tik tokia mintis mus siuo metu stiprina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 22, 20:28)
Sveikutes. Smagu girdet, kad dauguma planuojat prisijaukint gandrus smile.gif . Sekmes Jums visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif .As tai manau, kad mano zilai galvai jau pakaks ax.gif .

sveika, o jei nepaslaptis, tai kiek tai zilai galvai metu? smile.gif
as irgi i ketvirta desimti jau rituosi, bet dar vieno vaikucio noreciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 07 23, 10:28)

beje dar geras dalykas yra prisilaikyti lengvo rezimo su leliuku, taip jie greiciau nakti ir diena skiria, pvz., diena daugiau uzimt leliuka, migdyt ne lovytej, kur nakti miega, nakciai guldyt tup paciu metu, pati migdyma susiet su tam tikrais dalykais - maudymu, perrengimu ir pan.. as laikaus tam tikros tvarkos nuo pirmu dienu, tai ji pas mane ir miega gerai ir dabar per diena panasiu ,metu dukart miega  thumbup.gif
jo pas mane ir jau isejo, matyt paaugo ir i laisve  biggrin.gif

as bandau. vakar vakare prizadinau siaip ne taip ir bandziau kalbinti ja, kad nemiegotu, tai siaip ne taip istempe valanda nemiegojus, tada ismaudziau. miegojo nakti, bet kas pora valandu pradeda niurzgeti, as ja vis pamaitinu, nezinau ar ji alkana, ar tiesiog atsimiegojus. va pvz siandie dar tik 12 val, dienos, o ji jau antra karta miega, po pietu atsikels, pabus kokia 1-2 val nemiegojus, bet po to ir vel uzmigs. gali kalbint ja, jai tas pats, miega. kolkas ji nejaucia kur diena, kur naktis. vis kas pora valandu prabunda, pazaidzia valanda ar dvi, tada vel uzmiega. tiek to, svarbu jai taip gerai. as jau kaip nors, veliau manau pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 23, 10:00)
o kaip jas po to padaro? šaldo? pasterizuoja ar kaip?

Aš tai sutis darau taip - turiu tokį spec.puodą, suberiu visokių uogų ( vyšnių, aviečių, serbentų) ir kaitinu, o pro tokią skylutę išbėga sultys, jas užvirinu su cukrum, į stiklainius - žiemą būna wub.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 07 23, 10:49)
  Kazin ar leis bandyt pastot po CZ jau po pusmecio??? g.gif 

Aš po pirmo cezario pastojau po 10 mėnesių blush2.gif . Dabar metus tikrai lauksiu.
QUOTE(bim @ 2008 07 23, 11:03)

lotuliukas.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 07 23, 14:17)
sveika, o jei nepaslaptis, tai kiek tai zilai galvai metu?  smile.gif

Nu jooo, Sandrynja save tai jau labai nusivertino - tada ligoninėj tai iš vis atrodė tokia megaičiukė.
Atsakyti
Radau šiandien parduotuvėj tokį mielą angeliuką - mergytę, mažutę, juodais plaukais - nu tikra mano Vaivutė wub.gif . Padėjau prie paminklėlio wub.gif Kažkurios nuotraukoj irgi mačiau angelėlių atnešta.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 23, 11:19)
ne as netrinu, isplaunu, i indelius ir uzaldau celas! mirksiukas.gif
susitvarkysim su nora!  ax.gif
jo!!! laukiu, nesulaukiu! tikios kad ilgai laukt nereikes nestuke.gif , labai noriu ir nekantrauju! na bet bus kai bus! blush2.gif

Oi bim, laikysim kumscius uz tave ax.gif ax.gif . Mes su tavimi 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 23, 15:34)
Aš tai sutis darau taip - turiu tokį spec.puodą, suberiu visokių uogų ( vyšnių, aviečių, serbentų) ir kaitinu, o pro tokią skylutę išbėga sultys, jas užvirinu su cukrum, į stiklainius - žiemą būna  wub.gif
Aš po pirmo cezario pastojau po 10 mėnesių  blush2.gif  . Dabar metus tikrai lauksiu.
lotuliukas.gif 
Nu jooo,  Sandrynja save tai jau labai nusivertino - tada ligoninėj tai iš vis atrodė tokia megaičiukė.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu zila ta mano galva tikrai lotuliukas.gif . Man pries kelias dienas sukakojo 32 doh.gif . Na, sunus mano dabar vis ziuri i mano pilva ir sako:mamyt, tu kazko labai jau stora pasidarei, gal mes dar turesim leliuka ax.gif . Sako, gi pasidaryk tyrimus negi tau sunku. Paaiskinau, kad nebus leliuko, o jis sako, kad labai noretu dar vienos sesytes, tada, jo manymu, pas mus sugriztu musu angelas-Mildute wub.gif
Atsakyti
Zydrut, taigi, dar tau butinai reik leliaus. Dukrytei bus liudna tongue.gif , dabar reik broliuko paprasyt gandru ax.gif . O man tai jau gana bigsmile.gif , na, nebent netyciukas wub.gif
Atsakyti